Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου ντύνεται με φορέματα και του λέω να μην απολογείται σε κανέναν

Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου ντύνεται με φορέματα και του λέω να μην απολογείται σε κανέναν Facebook Twitter
H Mέγκαν Φοξ με τα τρία της αγόρια και τον Μπράιαν Όστον Γκριν
8

Η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ δήλωσε πως ενθαρρύνει τον γιο της Νώε να μην απολογείται σε κανέναν καθώς μίλησε για το πώς ο εξάχρονος ντύνεται με φορέματα για να πάει στο σχολείο.

Την Πέμπτη, η 33χρονη ηθοποιός, εμφανίστηκε στην εκπομπή The Talk και μίλησε για το 6χρονο αγόρι της, το παιδί που έχει κάνει με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν. Το ζευγάρι έχει επίσης δύο ακόμη γιους, 3 και 5 ετών.

Η Φοξ συζήτησε για το πώς ο Νώε αγαπά την μόδα και συχνά φοράει ό, τι θέλει στο σχολείο, συμπεριλαμβανομένων φορεμάτων, παρά την αρνητική ανάδραση και κριτική από τους συμμαθητές του. «Μερικές φορές, ο ίδιος επιλέγει φορέματα. Και τον στέλνω σε  πραγματικά φιλελεύθερο, hippy σχολείο, αλλά ακόμη και εκεί, συμμαθητές του, λένε πως τα αγόρια δεν φορούν φορέματα ή πως τα αγόρια δεν φορούν ροζ». «Έτσι τώρα προσπαθώ να τον διδάξω να είναι σίγουρος για τον εαυτό του, να έχει αυτοπεποίθηση και να μην δίνει σημασία  σε όσα λέει κάποιος άλλος», συνέχισε η Φοξ.

Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου ντύνεται με φορέματα και του λέω να μην απολογείται σε κανέναν Facebook Twitter

Η ηθοποιός αφηγείται μια συζήτηση που είχε με τον γιο της την περασμένη εβδομάδα όταν εκείνος φόρεσε ξανά φόρεμα. Η Μέγκαν Φοξ είπε ότι ο γιος της γύρισε σπίτι και πώς ρώτησε πώς πήγε το σχολείο και αν σχολίασαν κάτι οι φίλοι του. «Μου απάντησε πως υπήρχαν ορισμένα αγόρια που γέλασαν, αλλά πως δεν τον νοιάζει».

Εκτός από τη μαμά πάντως, τις ίδιες αντιλήψεις έχει και ο πατέρας του Νώε ο οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τη στήριξη που προσφέρει στις ελεύθερες επιλογές του γιου του. Ο ηθοποιός Μπράιαν Όστιν Γκριν είχε ρωτηθεί αν ενοχλείται από σχόλια για το ντύσιμο του Νώε. «Έχω ακούσει κόσμο να σχολιάζει πως δεν συμφωνεί με το να επιλέγει φορέματα. Και τους απαντάω πως δεν με ενδιαφέρει. Είναι μικρός, και αν θέλει να τα φορά, τότε μπορεί να το κάνει».«Είναι η δική του ζωή και δεν κάνει κακό σε κανέναν. Μπορεί να φοράει ότι θέλει αυτός» είπε.

Πολιτισμός
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

BAFTA 2024- Oppenheimer: Ο Κρίστοφερ Νόλαν ευχαρίστησε όσους αγωνίστηκαν για τον πυρηνικό αφοπλισμό

Πολιτισμός / BAFTA 2024- Oppenheimer: Ο Κρίστοφερ Νόλαν ευχαρίστησε όσους αγωνίστηκαν για τον πυρηνικό αφοπλισμό

«Αλλά στον πραγματικό κόσμο υπάρχουν όλων των ειδών άτομα και οργανώσεις που έχουν αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και σκληρά για να μειώσουν τον αριθμό των πυρηνικών όπλων στον κόσμο» υπογράμμισε ο Κρίστοφερ Νόλαν
NEWSROOM