Maestro: «Με πήρε με FaceTime, είδα τον πατέρα μου σε μεγάλη ηλικία», λέει κόρη του Μπερνστάιν για τον Κούπερ

λεοναρντ Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο διάσημος μαέστρος και συνθέτης Λέοναρντ Μπερνστάιν αναβιώνει στην ταινία «Maestro» με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Μερικά από τα γυρίσματα έγιναν και στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του Λέοναρντ Μπερνστάιν στο Φέρφιλντ. Το «Maestro» θα κάνει ντεμπούτο σε επιλεγμένες αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου, πριν προβληθεί στο Netflix στις 20 Δεκεμβρίου.

Μετά την προβολή της ταινίας «Maestro» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, τα παιδιά του έμειναν κατάπληκτα όταν είδαν για πρώτη φορά τον Μπράντλεϊ Κούπερ στον ρόλο του διάσημου μαέστρου. Η Τζέιμι Μπερνστάιν δήλωσε στο Variety: «Μας κόπηκε η ανάσα. Σε κάποιες φωτογραφίες μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε λίγο ότι ήταν ο Μπράντλεϊ, αλλά υπήρχαν ορισμένες φωτογραφίες που λέγαμε: “Ω, Θεέ μου! Ήταν απίστευτα τέλειος”». Συμπλήρωσε πως «ανοίξαμε κυριολεκτικά τις πόρτες μας στον Μπράντλεϊ και στο συνεργείο». Μάλιστα η ίδια ανέφερε χαριτολογώντας πως ο Κούπερ φοράει στην ταινία ένα από τα μπουρνούζια του συνθέτη ενώ η «Κάρεϊ ένα φόρεμα της μητέρας μας».

Η Νίνα Μαρία Φελίσια Μπερνστάιν είπε: «Είχα μία κλήση FaceTime και δεν αναγνώρισα τον αριθμό. Αλλά το ρίσκαρα και ήταν ο “πατέρας μου” σε μεγάλη ηλικία. Φυσικά, ήταν ο Μπράντλεϊ. Δεν μπορούσα να σταματήσω να γελάω. Είχε τσιγάρο και με τα γυαλιά, ήταν τόσο τέλειος».

Τα παιδιά του Λέοναρντ Μπερνστάιν αποκάλυψαν ότι χάρισαν στους δύο πρωταγωνιστές της ταινίας αγαπημένα αντικείμενα των γονιών τους. Στον Μπράντλεϊ Κούπερ μία τσάντα του Λέοναρντ Μπερνστάιν ενώ στη Κάρεϊ Μάλιγκαν τον χρυσό αναπτήρα της μητέρας τους.

Σημειώνεται ότι στην προβολή της ταινίας ο Μπράντλεϊ Κούπερ «έδωσε το παρών» χωρίς να κάνει δηλώσεις λόγω της απεργίας των ηθοποιών ενώ η Μάλιγκαν δεν παρευρέθηκε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM
Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM