On line ριάλιτι από τον παραγωγό του ‘Pop Idol’

On line ριάλιτι από τον παραγωγό του ‘Pop Idol’ Facebook Twitter
0

Το show που ετοιμάζει ο δημιουργός του δημοφιλούς μουσικού ριάλιτι Pop Idol και μάνατζερ των Spice Girls θα ονομάζεται "if I can Dream" και θα μεταδίδεται online αλλά και μέσω ραδιοφώνου. Η σειρά θα (παρα)ακολουθεί τις ζωές τριών νέων ηθοποιών, ενός μοντέλου κι ενός μουσικού (ουδείς κλάδος παραπονεμένος!) οι εμπειρίες των οποίων θα μεταδίδονται μέσω streaming καναλιών και site διαμοιρασμού βίντεο -όπως το HULU- σε ολόκληρο το διαδίκτυο.

Οι θεατές θα παροτρύνονται να σχολιάζουν το show και τις επιδόσεις των διαγωνιζομένων μέσω site κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook και το Myspace, ενώ υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιείται και το κινητό ως μέσο διάδρασης.

Η σειρά πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2010 και θεωρείται (από τα ... δελτία τύπου) ένα νέο φορμάτ ριάλιτι που εκμεταλλεύεται στο έπακρο τις νέες διαδραστικές τεχνολογίες στο έπακρό τους.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες του που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Πολιτισμός / 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Από το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» μέχρι το «Γκρίζο Γατί», ο Μάνος Χατζιδάκις έντυσε με μουσική τόσο τις πιο σκοτεινές όσο και τις πιο ανέμελες ιστορίες του ελληνικού σινεμά
LIFO NEWSROOM
Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

Πολιτισμός / Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

«Ας θυμόμαστε πόσο σκληρά κρίθηκε, ας αναρωτηθούμε πόσο δημοκράτες είμαστε όταν αποδομούμε τόσο εύκολα τους καλλιτέχνες και όταν τους θέλουμε 'στα μέτρα μας'», έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ