Ντάνιελ Κρεγκ και Έντουαρντ Νόρτον στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του «Στα Μαχαίρια 2»

Ντάνιελ Κρεγκ και Έντουαρντ Νόρτον στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του «Στα Μαχαίρια 2» Facebook Twitter
O Ντάνιελ Κρεγκ θα εκτελέσει και πάλι πρωταγωνιστικά χρέη
0

Το whodunit «Στα Μαχαίρια» (Knives Out) του Ράιαν Τζόνσον υπήρξε μια από τις συμπαθέστερες στιγμές ενήλικης ψυχαγωγίας της πρόσφατης μνήμης. Υπήρξε και μεγάλη επιτυχία, με εισπράξεις 311 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box-office.

Έτσι, το ερώτημα δεν ήταν αν θα γυριστεί σίκουελ, αλλά το πότε, με δεδομένο ότι και ο Ράιαν Τζόνσον αδημονούσε να αναθέσει και άλλες υποθέσεις στον ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ που επινόησε, τον οποίο υποδύθηκε απολαυστικά στο πανί ο Ντάνιελ Κρεγκ, με μια απίθανη προφορά που πολύ θα θέλαμε να διατηρήσει εφεξής όπου εμφανίζεται.

Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και έτσι φέτος το καλοκαίρι το Knives Out 2 θα ξεκινήσει τα γυρίσματά του, τα οποία, μάλιστα, θα πραγματοποιηθούν στις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι, με προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης την 28η Ιουνίου.

Εκτός του Ντάνιελ Κρεγκ, που θα εκτελέσει και πάλι πρωταγωνιστικά χρέη, αναμένουμε στην Ελλάδα τον Έντουαρντ Νόρτον, που τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται λιγότερο συχνά στην οθόνη από όσο θα θέλαμε, τον μυώδη Ντέιβ Μπαουτίστα, ο οποίος εδώ θα έχει τη δυνατότητα να εξασκήσει το κωμικό timing που έδειξε να διαθέτει στο Guardians of the Gualaxy, την κωμικό Κάθριν Χαν που έκλεψε την παράσταση ως κακιά στο Wandavision και την ανερχόμενη Τζανέλ Μονέ, πρωταγωνίστρια του αίσχους που λέγεται Antebellum.

Ντάνιελ Κρεγκ και Έντουαρντ Νόρτον στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του «Στα Μαχαίρια 2» Facebook Twitter
Έντουαρντ Νόρτον



Εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και άλλες προσθήκες στο καστ. Να θυμίσουμε, επίσης, ότι τα δικαιώματα για τις συνέχειες του Knives Out αγόρασε πρόσφατα το Netflix έναντι υπέρογκου ποσού, οπότε να είστε σίγουροι ότι θα βλέπουμε πιο συχνά τις περιπέτειες του Μπενουά Μπλανκ στη μικρή οθόνη μας. Ας ελπίσουμε και στη μεγάλη, να μας κάνει την χάρη ο streaming κολοσσός και να προβάλλει το φιλμ και στις αίθουσες. Το είδος της ψυχαγωγίας που εκπροσωπεί το Knives Out το βλέπουμε στο σινεμά με το σταγονόμετρο και μας έχει λείψει.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM