Κορωνοϊός: Τανιμανίδης και Μπόμπα έκαναν εθελοντικά εξέταση για να γίνουν δότες πλάσματος

Κορωνοϊός: Τανιμανίδης και Μπόμπα έκαναν εθελοντικά εξέταση για να γίνουν δότες πλάσματος Facebook Twitter
0

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσαν πως έκαναν εξετάσεις για να γίνουν δότες πλάσματος.

Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκαν να συμμετάσχουν για την χορήγηση πλάσματος ιαθέντων από Covid-19 σε ασθενείς. Το ζευγάρι αποκάλυψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι είναι μεταξύ των 11 ατόμων που έχουν δώσει αίμα, προκειμένουν να διαπιστωθεί αν έχουν αναπτύξει τα απαραίτητα αντισώματα στην νόσο Covid-19 για να γίνουν δότες για άλλους ασθενείς που δίνουν ακόμα μάχη με τον κορωνοϊό.

«Ελπίζουμε να είμαστε κατάλληλοι δότες και να μπορούμε», δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα «Δώσαμε λίγο περισσότερο αίμα από αυτό που δίνουμε για εξετάσεις», πρόσθεσε. «Μας πήρε ο ΕΟΔΥ», διευκρίνισε ο Σάκης Τανιμανίδης. «Ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα, τα περιμένουμε. Είναι πολύ σημαντικό να μάθει ο κόσμος πώς μπορεί να βοηθήσει».

Το ζευγάρι προέτρεψε όσους έχουν νοσήσει να δηλώσουν εθελοντές για αυτή την μελέτη. Η διαδικασία ελέγχου της καταλληλότητας ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη.

Δείτε τις δηλώσεις του ζευγαριού:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτογραφική περιοδική έκθεση «… “ἐν τυμπάνῳ καί χορῷ” στις λαξευτές εκκλησιές της Lalibela» στο Βυζαντινό μουσείο

Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός / Φωτογραφική περιοδική έκθεση «… “ἐν τυμπάνῳ καί χορῷ” στις λαξευτές εκκλησιές της Lalibela» στο Βυζαντινό μουσείο

Οι εντυπωσιακές αυτές εκκλησιές, που θεωρούνται το όγδοο θαύμα του κόσμου, έχουν εγγραφεί στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ