LIVE!

Κορωνοϊός: Τανιμανίδης και Μπόμπα έκαναν εθελοντικά εξέταση για να γίνουν δότες πλάσματος

Κορωνοϊός: Τανιμανίδης και Μπόμπα έκαναν εθελοντικά εξέταση για να γίνουν δότες πλάσματος Facebook Twitter
0

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό τον περασμένο μήνα, ανακοίνωσαν πως έκαναν εξετάσεις για να γίνουν δότες πλάσματος.

Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δέχτηκαν να συμμετάσχουν για την χορήγηση πλάσματος ιαθέντων από Covid-19 σε ασθενείς. Το ζευγάρι αποκάλυψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι είναι μεταξύ των 11 ατόμων που έχουν δώσει αίμα, προκειμένουν να διαπιστωθεί αν έχουν αναπτύξει τα απαραίτητα αντισώματα στην νόσο Covid-19 για να γίνουν δότες για άλλους ασθενείς που δίνουν ακόμα μάχη με τον κορωνοϊό.

«Ελπίζουμε να είμαστε κατάλληλοι δότες και να μπορούμε», δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα «Δώσαμε λίγο περισσότερο αίμα από αυτό που δίνουμε για εξετάσεις», πρόσθεσε. «Μας πήρε ο ΕΟΔΥ», διευκρίνισε ο Σάκης Τανιμανίδης. «Ακόμα δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα, τα περιμένουμε. Είναι πολύ σημαντικό να μάθει ο κόσμος πώς μπορεί να βοηθήσει».

Το ζευγάρι προέτρεψε όσους έχουν νοσήσει να δηλώσουν εθελοντές για αυτή την μελέτη. Η διαδικασία ελέγχου της καταλληλότητας ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη.

Δείτε τις δηλώσεις του ζευγαριού:

 
Πολιτισμός
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM
Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Η Catherine Opie φέρνει την queer προσωπογραφία στο κέντρο της National Portrait Gallery

Η Catherine Opie παρουσιάζει την πρώτη μεγάλη έκθεσή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη National Portrait Gallery. Το To Be Seen συγκεντρώνει 30 χρόνια δουλειάς και επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την ορατότητα και την εκπροσώπηση.
THE LIFO TEAM