Ο πρίγκιπας Λούι δεν τα πηγαίνει καλά με την τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων, παραδέχθηκε η Κέιτ Μίντλετον.

 

Σύμφωνα με την μητέρα του, το 2 ετών αγοράκι δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να τους αγκαλιάσει όλους. «Ο Λούι δεν καταλαβαίνει τις κοινωνικές αποστάσεις. Βγαίνει θέλοντας να αγκαλιάσει τους πάντες, ιδιαίτερα παιδιά μικρότερα από εκείνον», δήλωσε η Κέιτ Μίντλετον.

 

Παράλληλα, εξομολογήθηκε ότι η όρεξη των τριών παιδιών της- του 2 ετών Λούι, της 4 ετών Σάρλοτ και του 6 ετών Τζορτζ- είναι ακόρεστη. «Τα παιδιά μου δεν χορταίνουν. Νιώθω σαν μια διαρκής μηχανή ταΐσματος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Η Κέιτ Μίντλετον μίλησε για παιδιά της και συνομίλησε με άλλους γονείς σε εκπομπή του BBC, με αφορμή την έναρξη ενός νέου online προγράμματος εκπαίδευσης που επικεντρώνεται σε παιδιά έως πέντε ετών. Αναφερόμενη σε αυτή την πρωτοβουλία, σημείωσε ότι η επιστήμη δείχνει πόσο σημαντικές είναι οι σχέσεις και ένα ασφαλές περιβάλλον ιδιαίτερα για τα παιδιά έως 5 ετών. «Δεν είναι απαραίτητα τα παιχνίδια ή τα συναρπαστικά μέρη στα οποία τα πηγαίνουμε, αλλά το πώς ως γονείς ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους, αυτό μετρά πραγματικά», σημείωσε.

 

 

 

Η δούκισσα του Κέμπριτζ αναφέρθηκε και στην περίοδο της καραντίνας. «Για κάποιους ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, σε ζητήματα σχέσεων και οικονομικά. Αλλά πιστεύω ότι κάποια στοιχεία ήταν θετικά. Οικογένειες μπόρεσαν να περάσουν πολύ περισσότερο πολύτιμο χρόνο μαζί και να δουν τα απλά πράγματα που κάνουν πραγματικά τη διαφορά για τα παιδιά τους», είπε.

 

Όσο για τη δική της εμπειρία, παραδέχθηκε ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη η κατ΄οίκον εκπαίδευση. «Πάντα σεβόμουν τους δασκάλους, αλλά τώρα έχω έναν νέο σεβασμό για εκείνους», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε την ελπίδα οι άνθρωποι να επαναξιολογήσουν τα πράγματα που τους έλειψαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

 

Με πληροφορίες από People