Καμίλα - Νταϊάνα: Οι δολοφονικές απειλές και η άγνωστη παράλληλη ζωή των δύο γυναικών

Καμίλα - Νταϊάνα: Οι δολοφονικές απειλές και η άγνωστη παράλληλη ζωή των δύο γυναικών Facebook Twitter
2

Μία διαφορετική εκδοχή για τους παράλληλους βίους της πρόωρα χαμένης λαίδης Νταϊάνα και της σημερινής συζύγου του πρίγκιπα Κάρολου, Καμίλα, φαίνεται ότι δίνει μία νέα βιογραφία -της Καμίλα, αυτή τη φορά- που επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και έστω και σε προχωρημένη ηλικία πια να βγάλει από πάνω της τη "ρετσινιά" της σατανικής γυναίκας που χώρισε το "βασιλικό ζευγάρι". 

Τη βιογραφία υπογράφει η συγγραφέας του παλατιού Penny Junor και κυκλοφορεί όλως τυχαίως στα φετινά 70ά γενέθλια της Καμίλα και τη στιγμή που πλέον συμπληρώνονται 12 χρόνια κοινού βίου με τον Κάρολο, σίγουρα περισσότερα απ' όσα υπήρξε σύζυγος του η Νταϊάνα, όπως υπογραμμίζεται. Επίσης, το βιβλίο έρχεται σε μία χρονική στιγμή κατά την οποία αναμένονται δύο τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ με θέμα τους τη αδικοχαμένη πριγκίπισσα και, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει ο Βρετανικός Τύπος, η Δούκισσα της Κορνουάλης κάπως έπρεπε να πάρει το αίμα της πίσω για όλα αυτά τα χρόνια που η σκιά της Νταϊάνα την κυνηγά και δυσφημίζει. 

Γι' αυτό και στο βιβλίο αναφέρονται πλέον ξεκάθαρα οι απειλές κατά της ζωής της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, οι οποίες συνεχίζονταν αμείωτες και όσο εκείνη προσπαθούσε να σώσει τον γάμο της από τη γυναίκα που υπήρξε ο πρώτος μεγάλος έρωτας του συζύγου της. «Έχω στείλει κάποιον να σε σκοτώσει. Σε περιμένουν στον κήπο», ανέφεραν συχνά τα τηλεφωνήματα της πριγκίπισσας προς την Καμίλα, αναφέρεται στη νέα βιογραφία της στην οποία τονίζεται ότι πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν επισημάνει την κυκλοθυμία του χαρακτήρα της και ζούσαν μαζί της στον φόβο μη γνωρίζοντας ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της. 

Κατά τον ίδιο τρόπο γίνονται σαφείς αναφορές στις εκρήξεις θυμού της Νταϊάνα ακόμη και κατά τη διάρκεια του μήνα μέλιτος, όπου εκείνη έσκισε οργισμένη τους πίνακες του, άρχισε να κλωτσάει τα έπιπλα, να κλαίει και να βρίζει οποιονδήποτε βρισκόταν μπροστά, σε ένα ντελίριο ζήλιας, το οποίο διήρκεσε περίπου 6 ώρες. Κατά τον ίδιο τρόπο, εκείνος ο οποίος παρουσιάζεται ισοπεδωμένος από τον γάμο του μαζί της ήταν ο Κάρολος, ο οποίος έπρεπε να αντέχει όλα αυτά τα ξεσπάσματα, αναγνωρίζοντας βέβαια το μερίδιο ευθύνης του, καθώς δεν έπαψε ποτέ να αγαπά την Καμίλα. Παράλληλα, έπρεπε να υπομένει και το παιχνίδι γοητείας, που περιγράφεται να παίζει η Νταϊάνα με δημοσιογράφους και επίδοξους μνηστήρες, σε μία προσπάθεια της να ανταποδώσει τα ίσα.

Η νέα αυτή βιογραφία, που πρακτικά είναι ο λόγος της Καμίλα εναντίον της νεκρής Νταϊάνα, έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις και σχόλια, ενώ αναμένονται και οι αντιδράσεις των γιων της Νταϊάνα, των πριγκίπων Χάρι και Ουίλιαμ, μετά τα όσα θα δουν το φως της δημοσιότητας για τη μητέρα τους. 

Με στοιχεία από Mirror, Daily Mail

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ THE WEEK 783

Πολιτισμός / 18 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι' αυτή την εβδομάδα (22-28/9/2023)

Οι Villagers of Ioannina City ανηφορίζουν στον Λυκαβηττό, η μεγάλη αναδρομική έκθεση έργων του Γιώργου Χατζημιχάλη ανοίγει τις πόρτες της και το πρώτο Αγοραφοβικό Φεστιβάλ καταφθάνει στην Αθήνα.
ΙΩΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ

σχόλια

2 σχόλια
Δηλαδή το άτομο που πρωταγωνιστούσε σε μια ακραία ιστορία συζυγικής εξαπάτησης κουνάει , μετά θάνατο, το δάχτυλο στη σύζυγο γιατί δεν αντέδρασε ψύχραιμα σε μια ιστορία βασανιστική για την ίδια στην οποία την έσερναν ο Κάρολος και η Καμίλα και πιθανότατα και άλλοι κύκλοι στο παλάτι... Πόσο θράσος!
Δεν έχω της γούνας μου μανίκι καμιά απ´τις δυο. Αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να κάνει μόκο για δύο λόγους : πρώτον, επειδή η άλλη είναι στο χώμα και δεν μπορεί να απαντήσει και δεύτερον, επειδή υπάρχουν τα παιδιά της, που αν και μεγάλα, η απώλεια της μάνας τους είναι κάτι που τους έχει σημαδέψει.