Καμίλα - Νταϊάνα: Οι δολοφονικές απειλές και η άγνωστη παράλληλη ζωή των δύο γυναικών

Καμίλα - Νταϊάνα: Οι δολοφονικές απειλές και η άγνωστη παράλληλη ζωή των δύο γυναικών Facebook Twitter
2

Μία διαφορετική εκδοχή για τους παράλληλους βίους της πρόωρα χαμένης λαίδης Νταϊάνα και της σημερινής συζύγου του πρίγκιπα Κάρολου, Καμίλα, φαίνεται ότι δίνει μία νέα βιογραφία -της Καμίλα, αυτή τη φορά- που επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και έστω και σε προχωρημένη ηλικία πια να βγάλει από πάνω της τη "ρετσινιά" της σατανικής γυναίκας που χώρισε το "βασιλικό ζευγάρι". 

Τη βιογραφία υπογράφει η συγγραφέας του παλατιού Penny Junor και κυκλοφορεί όλως τυχαίως στα φετινά 70ά γενέθλια της Καμίλα και τη στιγμή που πλέον συμπληρώνονται 12 χρόνια κοινού βίου με τον Κάρολο, σίγουρα περισσότερα απ' όσα υπήρξε σύζυγος του η Νταϊάνα, όπως υπογραμμίζεται. Επίσης, το βιβλίο έρχεται σε μία χρονική στιγμή κατά την οποία αναμένονται δύο τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ με θέμα τους τη αδικοχαμένη πριγκίπισσα και, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει ο Βρετανικός Τύπος, η Δούκισσα της Κορνουάλης κάπως έπρεπε να πάρει το αίμα της πίσω για όλα αυτά τα χρόνια που η σκιά της Νταϊάνα την κυνηγά και δυσφημίζει. 

Γι' αυτό και στο βιβλίο αναφέρονται πλέον ξεκάθαρα οι απειλές κατά της ζωής της Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς από την πριγκίπισσα Νταϊάνα, οι οποίες συνεχίζονταν αμείωτες και όσο εκείνη προσπαθούσε να σώσει τον γάμο της από τη γυναίκα που υπήρξε ο πρώτος μεγάλος έρωτας του συζύγου της. «Έχω στείλει κάποιον να σε σκοτώσει. Σε περιμένουν στον κήπο», ανέφεραν συχνά τα τηλεφωνήματα της πριγκίπισσας προς την Καμίλα, αναφέρεται στη νέα βιογραφία της στην οποία τονίζεται ότι πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν επισημάνει την κυκλοθυμία του χαρακτήρα της και ζούσαν μαζί της στον φόβο μη γνωρίζοντας ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της. 

Κατά τον ίδιο τρόπο γίνονται σαφείς αναφορές στις εκρήξεις θυμού της Νταϊάνα ακόμη και κατά τη διάρκεια του μήνα μέλιτος, όπου εκείνη έσκισε οργισμένη τους πίνακες του, άρχισε να κλωτσάει τα έπιπλα, να κλαίει και να βρίζει οποιονδήποτε βρισκόταν μπροστά, σε ένα ντελίριο ζήλιας, το οποίο διήρκεσε περίπου 6 ώρες. Κατά τον ίδιο τρόπο, εκείνος ο οποίος παρουσιάζεται ισοπεδωμένος από τον γάμο του μαζί της ήταν ο Κάρολος, ο οποίος έπρεπε να αντέχει όλα αυτά τα ξεσπάσματα, αναγνωρίζοντας βέβαια το μερίδιο ευθύνης του, καθώς δεν έπαψε ποτέ να αγαπά την Καμίλα. Παράλληλα, έπρεπε να υπομένει και το παιχνίδι γοητείας, που περιγράφεται να παίζει η Νταϊάνα με δημοσιογράφους και επίδοξους μνηστήρες, σε μία προσπάθεια της να ανταποδώσει τα ίσα.

Η νέα αυτή βιογραφία, που πρακτικά είναι ο λόγος της Καμίλα εναντίον της νεκρής Νταϊάνα, έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις και σχόλια, ενώ αναμένονται και οι αντιδράσεις των γιων της Νταϊάνα, των πριγκίπων Χάρι και Ουίλιαμ, μετά τα όσα θα δουν το φως της δημοσιότητας για τη μητέρα τους. 

Με στοιχεία από Mirror, Daily Mail

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας ξεχασμένος Σαγκάλ βγήκε από το τελωνείο ύστερα από 20 χρόνια

Πολιτισμός / Ένας ξεχασμένος Σαγκάλ βγήκε από το τελωνείο ύστερα από 20 χρόνια

Το χαρακτικό «L’Acrobate au violon» είχε κατασχεθεί στα γαλλοελβετικά σύνορα και έμεινε για χρόνια σε αποθήκη τελωνείου. Τώρα δωρίζεται στη Μπεζανσόν και γίνεται ο πρώτος Σαγκάλ του μουσείου της.
THE LIFO TEAM
Το Booker ανακοίνωσε τη μακρά λίστα του και φέτος δείχνει να θέλει ρίσκο

Πολιτισμός / Το Booker ανακοίνωσε τη μακρά λίστα του και φέτος δείχνει να θέλει ρίσκο

Ο Μάρλον Τζέιμς και ο Ντάγκλας Στιούαρτ επιστρέφουν στη μακρά λίστα του Booker, αλλά η έκπληξη βρίσκεται αλλού: κουίρ ιστορίες, δυστοπίες, παραλογισμός και μια επιτροπή με Μέρι Μπιρντ και Τζάρβις Κόκερ.
THE LIFO TEAM
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΒΟΥΒΑΛΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πολιτισμός / Ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της Καλύμνου αποκτά ξανά ζωή

Το υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στη διάσωση του Αρχοντικού Βουβάλη - «Αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της νεοκλασικής νησιώτικης αστικής αρχιτεκτονικής, που ήκμασε, στα τέλη του 19ου και στις αρχές του 20ού αιώνα», δήλωσε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη
THE LIFO TEAM
Το London Trans+ Pride γέμισε το Λονδίνο με τρυφερότητα και αντίσταση

Πολιτισμός / Το London Trans+ Pride γέμισε το Λονδίνο με τρυφερότητα και αντίσταση

Στο London Trans+ Pride, περίπου 150.000 άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους σε μια Βρετανία που γίνεται όλο και πιο εχθρική για τα τρανς δικαιώματα. Δεν ήταν μόνο πορεία διαμαρτυρίας αλλά και μια μαζική πράξη τρυφερότητας, ορατότητας και επιμονής.
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Γκούντερ φον Χάγκενς, ο άνθρωπος που έκανε το πτώμα μουσειακό θέαμα

Πολιτισμός / Πέθανε ο Γκούντερ φον Χάγκενς, ο άνθρωπος που έκανε το πτώμα μουσειακό θέαμα

Ο δημιουργός του Body Worlds και της πλαστινοποίησης πέθανε στα 81 του. Ήθελε και το δικό του σώμα να διατηρηθεί μετά τον θάνατό του όπως τα σώματα που έβαλε σε μουσεία, εκθέσεις και ηθικές διαμάχες σε όλο τον κόσμο.
THE LIFO TEAM
 Τι θα είχε συμβεί αν η Μονρόε είχε προλάβει να γεράσει;

Πολιτισμός / Τι θα είχε συμβεί αν η Μέριλιν Μονρόε είχε προλάβει να γεράσει;

Η Ντακότα Τζόνσον και η Έλεν Μπέρστιν παίζουν δύο εκδοχές της Μέριλιν Μονρόε στο 17λεπτο «Flesh Impact» της Μάγκι Τζίλενχαλ, που θα παρουσιαστεί στη Βενετία τη χρονιά των 100 χρόνων από τη γέννησή της.
THE LIFO TEAM
Το ναυάγιο της Βαλτικής με τη σαμπάνια, τους μετεωρίτες και τα δώρα για τον τσάρο

Πολιτισμός / Το ναυάγιο της Βαλτικής με τη σαμπάνια, τους μετεωρίτες και τα δώρα για τον τσάρο

Νέα έρευνα συνδέει ναυάγιο στη Βαλτική με δώρα που ίσως προορίζονταν για τον τσάρο Αλέξανδρο Β΄, αμέσως μετά τον Κριμαϊκό Πόλεμο. Η χαμένη διπλωματία της Ευρώπης, μέσα σε ένα φορτίο πολυτέλειας στον βυθό.
THE LIFO TEAM
Το «Purple Rain» του Prince ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ 42 χρόνια μετά

Πολιτισμός / Το «Purple Rain» του Prince ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ 42 χρόνια μετά

Το «Purple Rain» δεν επιστρέφει ως απλή νοσταλγική αναβίωση. Ανήμερα της 42ης επετείου της ταινίας, ανακοινώθηκε ότι ανεβαίνει στο Μπρόντγουεϊ το 2027, με νέο δημιουργικό επιτελείο και πάνω από 20 τραγούδια του Prince.
THE LIFO TEAM
Μετά το “Heated Rivalry”, η gay βιομηχανία πορνό ανοίγει εκδοτικό οίκο

Πολιτισμός / Μετά το Heated Rivalry, η γκέι βιομηχανία πορνό ανοίγει εκδοτικό οίκο

Η Falcon | NakedSword, όνομα-θεσμός στο γκέι πορνό, λανσάρει το FalconINK: έναν νέο εκδοτικό οίκο ερωτικής λογοτεχνίας που κοιτάζει το κοινό του M/M romance και ήδη σκέφτεται τις επόμενες μεταφορές στην οθόνη.
THE LIFO TEAM
Η Αριάνα Γκράντε κυνηγά δικαστικά τους χάκερ που πουλούσαν ακυκλοφόρητο υλικό της

Πολιτισμός / Η Αριάνα Γκράντε κυνηγά δικαστικά τους χάκερ που πουλούσαν ακυκλοφόρητο υλικό της

Με νέα αγωγή στο Λος Άντζελες, η Αριάνα Γκράντε προσπαθεί να αποκαλύψει τους άγνωστους χάκερ που διέρρευσαν και πούλησαν ακυκλοφόρητο υλικό της. Μόνο το 2023, λέει, βγήκαν παράνομα στο διαδίκτυο 45 τραγούδια της.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Δηλαδή το άτομο που πρωταγωνιστούσε σε μια ακραία ιστορία συζυγικής εξαπάτησης κουνάει , μετά θάνατο, το δάχτυλο στη σύζυγο γιατί δεν αντέδρασε ψύχραιμα σε μια ιστορία βασανιστική για την ίδια στην οποία την έσερναν ο Κάρολος και η Καμίλα και πιθανότατα και άλλοι κύκλοι στο παλάτι... Πόσο θράσος!
Δεν έχω της γούνας μου μανίκι καμιά απ´τις δυο. Αλλά θεωρώ ότι έπρεπε να κάνει μόκο για δύο λόγους : πρώτον, επειδή η άλλη είναι στο χώμα και δεν μπορεί να απαντήσει και δεύτερον, επειδή υπάρχουν τα παιδιά της, που αν και μεγάλα, η απώλεια της μάνας τους είναι κάτι που τους έχει σημαδέψει.