Το Ηρώδειο από σήμερα είναι πιο φτωχό

Το Ηρώδειο από σήμερα είναι πιο φτωχό Facebook Twitter
0

Ενώ όλη την εβδομάδα πολύτιμα εγκεφαλικά κύτταρα ξανθών παρουσιαστριών σπαταλιόντουσαν σε συζητήσεις για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να εμφανιστεί η Βίσση στο Ηρώδειο, έρχονται κάποιοι άτιμοι διαφημιστές και αποφασίζουν να ελαττώσουν το budget τους με αποτέλεσμα η συναυλία να μην έχει αρκετούς χορηγούς για να στηριχθεί οικονομικά.

Ποιος θα το περίμενε πως μια καλλιτέχνης διεθνούς βεληνεκούς θα αντιμετώπιζε πρόβλημα χορηγίας. Εδώ η Madonna έπαιξε σε ένα ...ποδοσφαιρικό γήπεδο (eeeewww) και βρέθηκαν χορηγοί, και φοβήθηκαν την Άννα στο Ηρώδειο; Μα που σπούδασαν αυτοί οι τύποι, σε τίποτα αγγλικά πανεπιστήμια;

Τα εκατομμύρια των fan της μετά το χαμό του Michael Jackson πρέπει να υποστούν ΚΑΙ αυτό, και δεν είμαι σίγουρος αν θα το αντέξουν. Μοναδική παρηγοριά το 'Απαγορευμένο Summer Tour' το οποίο συνεχίζεται κανονικά, και για την αφίσα του οποίου είχε γράψει ένα πολύ καλό άρθρο ο GSUS.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM