Ο Ίντρις Έλμπα φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ. Όχι όμως για τον να υποδυθεί τον ομώνυμο χαρακτήρα.

 

Υπήρχαν φήμες ωστόσο ότι ο ηθοποιός επρόκειτο να αναλάβει τον ρόλο του 007 μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Ντάνιελ Γρεγκ από το franchise, αν και τον περασμένο μήνα ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάρει τον ρόλο του διάσημου κατασκόπου.

 

Μιλώντας στο ITV London στην πρεμιέρα της ταινίας του Netflix «The Harder They Fall», ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός: «Όχι, δεν θα γίνω ο επόμενος Τζειμς Μποντ».

 

Σύμφωνα όμως με βρετανικά Μέσα, που επικαλείται το NME, ο Έλμπα βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τον ρόλο ενός κακού στην επόμενη ταινία του Μποντ.

 

«Ο Ίντρις είχε άτυπες συνομιλίες με το στούντιο και του είπαν ότι υπάρχει ένας ρόλος στην επόμενη ταινία του Μποντ, αν τον θέλει», αναφέρουν οι πληροφορίες.

 

«Δεν θα είναι ο ομώνυμος χαρακτήρας της ταινίας, αλλά η παραγωγή αναγνωρίζει την ένταση και τον σεβασμό που προκαλεί ο ηθοποιός και θέλουν να δουλέψουν μαζί του σε έναν εντελώς πρωτότυπο χαρακτήρα για την επόμενη δόση του βρετανού κατασκόπου», συνεχίζει η πηγή.

 

Πρόσθεσε δε, ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για τις συνομιλίες, αλλά, μέχρι στιγμής, φαίνεται ότι θα υποδυθεί, αν όλα πάνε καλά, το ρόλο ενός κακού.

 

Στα καλά νέα, ο Ίντρις Έλμπα αποκάλυψε ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για την ταινία Luther.

 

Ο ηθοποιός, ο οποίος θα επαναλάβει τον ρόλο του ντετέκτιβ, από την επιτυχημένη ομώνυμη σειρά, θα είναι και παραγωγός της spin-off ταινίας, όπως είχε ανακοινώσει μέσω Twitter νωρίτερα αυτό το μήνα.

 

Με πληροφορίες του NME