Τέλος στις φήμες - Ο Ίντρις Έλμπα δήλωσε πως δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Τέλος στις φήμες - Ο Ίντρις Έλμπα δήλωσε πως δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter
1

Τέλος στις φήμες πως ο Ίντρις Έλμπα θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. 

Σε ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος βρετανικής εκπομπής για τον αν θα είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί το διάσημο πράκτορα 007 στην νέα του ταινία, ο Ίντρις Έλμπα απάντησε λακωνικά «Όχι». 

Οι φήμες πως επρόκειτο να ήταν ο πρώτος μαύρος ηθοποιός που θα έπαιζε το συγκεκριμένο ρόλο είχαν διαιωνιστεί μετά από ένα ποστ που είχε κάνει στο λογαριασμό του στο twitter. 

«Το όνομα μου είναι Έλμπα. Ίντρις Έλμπα» έγραψε χαρακτηριστικά και όλοι από κάτω έσπευσαν να τον ρωτήσουν αν η παράφραση της γνωστής ατάκας του Τζέιμς Μποντ πρόκειται να σημάνει και την ανάληψη του ρόλου. 

Όλα βέβαια ξεκίνησαν όταν η παραγωγός των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, είχε δηλώσει πως ίσως έχει φτάσει η ώρα να δούμε τον πρώτο μαύρο ηθοποιό στο ρόλο του πράκτορα. 

Οι εξελίξεις γύρω από τους συντελεστές της ταινίας φαίνεται πως είναι έντονες καθώς ο Ντάνι Μπόιλ ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να σκηνοθετήσει την 25η ταινία της σειράς του Τζέιμς Μποντ. 

Με πληροφορίες από Business Insider 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ

σχόλια

1 σχόλια