Τέλος στις φήμες - Ο Ίντρις Έλμπα δήλωσε πως δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ

Τέλος στις φήμες - Ο Ίντρις Έλμπα δήλωσε πως δεν θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ Facebook Twitter
1

Τέλος στις φήμες πως ο Ίντρις Έλμπα θα είναι ο επόμενος Τζέιμς Μποντ. 

Σε ερώτηση που του έκανε δημοσιογράφος βρετανικής εκπομπής για τον αν θα είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί το διάσημο πράκτορα 007 στην νέα του ταινία, ο Ίντρις Έλμπα απάντησε λακωνικά «Όχι». 

Οι φήμες πως επρόκειτο να ήταν ο πρώτος μαύρος ηθοποιός που θα έπαιζε το συγκεκριμένο ρόλο είχαν διαιωνιστεί μετά από ένα ποστ που είχε κάνει στο λογαριασμό του στο twitter. 

«Το όνομα μου είναι Έλμπα. Ίντρις Έλμπα» έγραψε χαρακτηριστικά και όλοι από κάτω έσπευσαν να τον ρωτήσουν αν η παράφραση της γνωστής ατάκας του Τζέιμς Μποντ πρόκειται να σημάνει και την ανάληψη του ρόλου. 

Όλα βέβαια ξεκίνησαν όταν η παραγωγός των ταινιών του Τζέιμς Μποντ, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, είχε δηλώσει πως ίσως έχει φτάσει η ώρα να δούμε τον πρώτο μαύρο ηθοποιό στο ρόλο του πράκτορα. 

Οι εξελίξεις γύρω από τους συντελεστές της ταινίας φαίνεται πως είναι έντονες καθώς ο Ντάνι Μπόιλ ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να σκηνοθετήσει την 25η ταινία της σειράς του Τζέιμς Μποντ. 

Με πληροφορίες από Business Insider 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ADD Festival παρουσιάζει το ACADDEMIA

Πολιτισμός / ACADDEMIA: Ξεκινούν στην Αθήνα οι δράσεις του νέου προγράμματος για τη σύγχρονη κουλτούρα

Ένα πλούσιο διαθεματικό, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα δράσεων για την σύγχρονη κουλτούρα και τους ανθρώπους της σε διάφορες τοποθεσίες στην Αθήνα από τις 21 έως τις 25 Μαΐου.
THE LIFO TEAM
Το Ιδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Πολιτισμός / Το Ίδρυμα Nobel επέστρεψε στην Ελλάδα ένα χρυσό μυκηναϊκό δαχτυλίδι

Κατά την περίοδο της Κατοχής και της Ιταλοκρατίας στα Δωδεκάνησα, το δαχτυλίδι εκλάπη από το Μουσείο, μαζί με εκατοντάδες αρχαιότητες, στην πλειονότητά τους νομίσματα και κοσμήματα, που ακόμα αγνοούνται.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ