«I Wanna Dance With Somebody»: Νέο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για τη Γουίτνεϊ Χιούστον

«I Wanna Dance With Somebody: Κυκλοφόρησε το δεύτερο επίσημο τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για τη Γουίτνεϊ Χιούστον Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Σχεδόν έναν μήνα πριν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, κυκλοφόρησε σήμερα το δεύτερο τρέιλερ για τη βιογραφική ταινία της Γουίτνεϊ Χιούστον «I Wanna Dance With Somebody».

Στο τρέιλερ εμφανίζεται η Naomi Ackie ως Χιούστον να απαντά σε όσους επικρίνουν τη μουσική της ενώ προβάλλεται και η σκηνή όπου τραγουδά τον εθνικό ύμνο στο Super Bowl του 1991.

Σε άλλο πλάνο απεικονίζεται η έντονη διαμάχη με τον πατέρα της, που τον υποδύεται ο Clarke Peters.

Το τρέιλερ ξεκινάει με την Χιούστον να κάθεται για μια ραδιοφωνική συνέντευξη και τον παραγωγό να της λέει: «Μια κοινή κριτική για σένα είναι ότι η μουσική σου δεν είναι αρκετά μαύρη».

«Ποιος το λέει αυτό; Αυτά είναι βλακείες. Και στην πραγματικότητα με θυμώνει γιατί είναι ανενημέρωτα σχόλια και με μίσος. Όλη μου τη ζωή ακούω: «Δεν είναι αρκετά μαύρη, δεν είναι αρκετά λευκή.» Λοιπόν, τι θα λέγατε για το «δεν είναι αρκετά υπάκουη»; Τι θα λέγατε για το «Δεν φοβάται αρκετά;» απαντά εκείνη.

Ανάμεσα στις σκηνές από τη ζωή της και την εμφάνιση στο Super Bowl, συνεχίζει: «Η μουσική δεν είναι χρώμα για μένα. Δεν έχει όρια. Τραγουδάω ό,τι θέλω να τραγουδήσω, είμαι όπως θέλω να είμαι και αγγίζω όσο μεγαλύτερο κοινό μπορώ».

Στη συνέχεια, η Χιούστον έρχεται αντιμέτωπη με τον πατέρα της για τα οικονομικά της. «Γουίτνεϊ, είσαι η πριγκίπισσα του μπαμπά. Χτίζουμε κάτι εδώ» αναφέρει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός που τον υποδύεται.

Ακολουθεί διαμάχη με την τραγουδίστρια να λέει «Μπαμπά… τα λεφτά μου. Σε εμπιστεύτηκα. Έπρεπε να με προσέχεις», ενώ στο background ακούγεται το πιο διάσημο ίσως κομμάτι της, «I Will Always Love You».

Το «I Wanna Dance With Somebody» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Δεκεμβρίου, σε σκηνοθεσία Kasi Lemmons και σενάριο από τον Anthony McCarten, που έχει υπογράψει και το Bohemian Rhapsody.

Με πληροφορίες του billboard

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM
Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ελληνικός …Ντίκενς, Μάικλ Κέιν και μια ταινία-σοκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Φωνή της Χιντ Ρατζάμπ» που αφήνει τους θεατές συγκλονισμένους, η τελευταία παράσταση του Μάικλ Κέιν και της Γκλέντα Τζάκσον, μια ελληνική διασκευή της «Χριστουγεννιάτικης Ιστορίας» και μια ιρλανδική ιστορία ενηλικίωσης, υποψήφια για βραβείο LUX, στο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Σταύρος Ξαρχάκος: Η δήλωσή του υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι αναφορικά με την περιοδεία αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι

Πολιτισμός / Σταύρος Ξαρχάκος: «Η συζήτηση για τις συναυλίες πρέπει να τελειώνει εδώ - Τα υπόλοιπα είναι απλώς κουτσομπολιό»

Η δήλωση του Σταύρου Ξαρχάκου υπέρ του Γιώργου Χατζιδάκι, ο οποίος αντιδρά νομικά στην περιοδεία-αφιέρωμα στον πατέρα του, χωρίς την άδειά του
LIFO NEWSROOM
11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Πολιτισμός / 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου – τα βραβεία

Με 77 ελληνικά και ξένα ντοκιμαντέρ, 32 ταινίες μικρού μήκους και μεγάλη προσέλευση κοινού ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καλαμάτα το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου (21-30/11).
ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Πολιτισμός / Το CoMuseum του Μουσείου Μπενάκη γιορτάζει τα 15 χρόνια του με ελπίδα για το μέλλον

Με τον τίτλο «Μουσεία και Ελπίδα», το πετυχημένο διεθνές συνέδριο θα διερευνήσει τον ρόλο των μουσείων στη διαμόρφωση ενός πιο συμπεριληπτικού, δημοκρατικού και με περισσότερη ενσυναίσθηση κόσμου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Σκάρλετ Γιόχανσον δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Πολιτισμός / Σκάρλετ Γιόχανσον: Δέχεται πιέσεις ώστε να αποκλείσει αναφορές στο Ολοκαύτωμα από την ταινία της

Η Γιόχανσον ανέφερε ότι κατά τη φάση της προπαραγωγής ένας από τους χρηματοδότες της ταινίας απείλησε να αποσυρθεί, εκτός αν αφαιρούνταν τα στοιχεία της πλοκής που σχετίζονταν με το Ολοκαύτωμα
LIFO NEWSROOM
ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Πολιτισμός / Μάνος Χατζιδάκις: «Η πλευρά Θεοδωράκη καλεί την οργανώτρια εταιρεία να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να λήξει η διαμάχη»

Η πλευρά Θεοδωράκη πήρε θέση για τις νομικές ενέργειες από πλευράς Γιώργου Χατζιδάκι, γιου του Μάνου Χατζιδάκι, σε βάρος της εταιρείας παραγωγής
LIFO NEWSROOM