Η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε παρέα με ιερόδουλες για τον ρόλο της στο «Pretty Woman»

Η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε παρέα με ιερόδουλες για τον ρόλο της στο «Pretty Woman» Facebook Twitter
0

Η Τζούλια Ρόμπερτς πέρασε χρόνο με ιερόδουλες πριν γυρίσει την διάσημη ταινία «Pretty Woman».

Η 51χρονη ηθοποιός προετοιμάστηκε για τον ρόλο της στο «Pretty Woman» περνώντας χρόνο με πραγματικές ιερόδουλες στην Hollywood Boulevard, σύμφωνα με την Μπάρμπαρα Μάρσαλ, χήρα του σκηνοθέτη της ταινίας, Γκάρι Μάρσαλ. 

Η Μπάρμπαρα, πρώην νοσοκόμα, εργαζόταν εθελοντικά σε μια κλινική του Λος Άντζελες το 1989 όταν ο σύζυγός της επέλεξε την Τζούλια Ρόμπερτς για να παίξει τον ρόλο μιας ιερόδουλης στο πλευρό του Ρίτσαρντ Γκιρ. 

«Ο Γκάρι ποτέ δεν με επισκεπτόταν στην κλινική, επειδή ήταν υποχόνδριος και φοβόταν μην κολλήσει κάποια ασθένεια. Αλλά με ρώτησε αν θα μπορούσε να έρθει η Τζούλια για να μιλήσει με μερικές ασθενείς», θυμάται η Μπάρμπαρα. 

Η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε παρέα με ιερόδουλες για τον ρόλο της στο «Pretty Woman» Facebook Twitter
Η Τζούλια Ρόμπερτς με τον σκηνοθέτη Γκάρι Μάρσαλ.

Η Τζούλια Ρόμπερτς είχε κάνει τότε το «Mystic Pizza», αλλά το «Steel Magnolias» δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμη και δεν ήταν διάσημη. 

«Πήρα δυο νεαρές γυναίκες που έρχονταν τακτικά στην κλινική και τις πλήρωσα από 35 δολάρια την καθεμιά για συναντηθούν με την Τζούλια. Επέστρεψα στην δουλειά μου και μετά από περίπου 20 λεπτά, η Τζούλια μού φώναξε από το τέλος του διαδρόμου, "Γεια σου, Μπάρμπαρα. Πάμε μια βολτίτσα. Θα γυρίσουμε αργότερα"», αφηγείται η Μπάρμπαρα. 

Όπως λέει, όταν έγινε αυτό πανικοβλήθηκε και τηλεφώνησε στον Γκάρι, στον οποίο είπε, "Η σταρ σου μόλις έφυγε με κάτι κορίτσια και νομίζω πως πάνε στην Hollywood Boulevard. Ανησυχώ. Τι θα γίνει αν δεν επιστρέψει ποτέ;"». 

Η Τζούλια Ρόμπερτς, που επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα σώα και ασφαλής, «είναι μια δυνατή γυναίκα που μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της μπροστά και πίσω από τις κάμερες», λέει η Μπάρμπαρα, που πρόσφατα παρακολούθησε για 12η φορά το μιούζικαλ «Pretty Woman» στην Νέα Υόρκη. 

Η Τζούλια Ρόμπερτς έκανε παρέα με ιερόδουλες για τον ρόλο της στο «Pretty Woman» Facebook Twitter
Ο Γκάρι Μάρσαλ με τους πρωταγωνιστές του «Pretty Woman», Τζούλια Ρόμπερτς και Ρίτσαρντ Γκιρ στα γυρίσματα.

Η Μπάρμπαρα, που αυτήν την εποχή γράφει τα απομνημονεύματά της, δήλωσε επίσης ενθουσιασμένη με το γεγονός πως ο χαρακτήρας της Ρόμπερτς στην ταινία δίνει κάποια στιγμή στον επιχειρηματία Γκιρ προφυλακτικά. 

«Ήμουν τόσο περήφανη, επειδή συνειδητοποίησαν πως ο Γκάρι πρόσεχε την δουλειά μου και σεβόταν την σημασία της πρόληψης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων», λέει η ίδια. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπασμένη Φλέβα: Το video clip από το νέο τραγούδι των ΛΕΞ και Kepler is Free

Πολιτισμός / Σπασμένη Φλέβα: Το video clip από το νέο τραγούδι των ΛΕΞ και Kepler is Free

Όλα ξεκίνησαν περίπου τρία χρόνια πριν, όταν ο ΛΕΞ διάβασε για το σενάριο της ταινίας «Σπασμένη Φλέβα» και αποδέχθηκε την πρόταση του σκηνοθέτη, Γιάννη Οικονομίδη, να δημιουργήσει ένα αντιπροσωπευτικό τραγούδι για τις ανάγκες του φιλμ
LIFO NEWSROOM
Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Εγκαινιάζεται το νέο Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο δίπλα στις Πυραμίδες της Γκίζας

Το επιβλητικό κτίριο εκτείνεται σε περίπου 500.000 τετραγωνικά μέτρα και φιλοξενεί περισσότερα από 100.000 εκθέματα που καλύπτουν επτά χιλιετίες αιγυπτιακής ιστορίας
LIFO NEWSROOM
Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γκοντάρ, Φατίχ Ακίν και Κόλιν Χούβερ από αύριο στους κινηματογράφους

Ο φόρος τιμής στη «Nouvelle Vague» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ, το «Amrum» του αγαπητού στη χώρα μας Φατίχ Ακίν και μια ακόμα διασκευή μυθιστορήματος της Κόλιν Χούβερ είναι μερικές από τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Το νέο Terminal One στο JFK υπόσχεται να μετατρέψει το αεροδρόμιο σε «πολιτιστικό προορισμό»

Πολιτισμός / Η Νέα Υόρκη σχεδιάζει το πιο καλλιτεχνικό αεροδρόμιο στον κόσμο: Το νέο Terminal One στο JFK

Με την ολοκλήρωσή του το Terminal One φιλοδοξεί να λειτουργεί όχι μόνο ως πύλη εισόδου στη Νέα Υόρκη αλλά και ως πολιτιστικός προορισμός που αντανακλά την ενέργεια και τη δημιουργικότητα της πόλης που ποτέ δεν κοιμάται
LIFO NEWSROOM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

Πολιτισμός / Γιώργος Λάνθιμος: Το New York Magazine κατέταξε τις 10 ταινίες του

Το αμερικανικό περιοδικό New York Magazine παρουσίασε τη δική του λίστα με τις δέκα καλύτερες ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου, βάζοντας στην κορυφή το φιλμ που έκανε γνωστό τον Έλληνα σκηνοθέτη σε όλο τον κόσμο.
LIFO NEWSROOM