Η Σελίν Ντιόν στην απόλυτη μεταμόρφωσή της σε «Βασίλισσα της Μόδας»

Η Σελίν Ντιόν στην απόλυτη μεταμόρφωσή της σε «Βασίλισσα της Μόδας» Facebook Twitter
2

Το περιοδικό Vogue δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram μια σειρά από βίντεο με την Σελίν Ντιόν, ως ελάχιστο φόρο τιμής στα απαράμιλλο στιλ της και το αποτύπωμα που έχει αφήσει η διάσημη τραγουδίστρια στη μόδα, εκτός από το μουσικό στερέωμα.  

Μέχρι πριν λίγα χρόνια κανείς δεν θα πίστευε πως η «κλασική» Σελίν Ντιον θα μπορούσε να ενσαρκώσει τον τόσο edgy ρόλο της Βασίλισσας της Μόδας, αλλά όπως σημειώνει η Vogue «Μετά από μια 35ετή καριέρα και περίπου 250 εκατομμύρια άλμπουμ σε πωλήσεις, η Ντιόν είναι cool».

Είτε χορεύοντας σε κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με Chanel και στο ξενοδοχείο Ritz με ένα εντυπωσιακό Valentino είτε δοκιμάζοντας φαγητά και γλυκά μέσα σε ένα Maison Martin Margiela, ένα είναι το βέβαιο- η Σελίν Ντιόν δεν είναι μόνο είδωλο της μουσικής αλλά και μια σύγχρονη ντίβα της μόδας. 

H Vogue έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο αφιέρωμα στο μουσικό ίνδαλμα το οποίο δημοσιεύτηκε σε δόσεις μέσα από τα social media με το αποκορύφωμα να αποκαλύπτεται σήμερα. 

Oι διάσημοι οίκοι μόδας Giambattista Valli, Dior, Rodarte,Maison Martin Marigela,Valentino και Chanel συνεργάστηκαν με την Vogue παραχωρώντας τα εντυπωσιακότερα ρούχα τους για τα βίντεο.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει την ηχηρή παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ των Καννών και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM
Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Σκεπτόμενος ένα άρθρο με το ποιος πραγματικά διαβάζει το περιοδικό Vogue ενώ υπάρχουν πλέον οι influencer, αυτό το άρθρο σου δείχνει ξεκάθαρα ποιος κάνει παιχνίδι στον κόσμο της μόδας ή του concept. Το άρθρο είχε και μία νεαρή με see through πουκάμισο και τσαντάκι. To concept της vogue είναι κορυφή τα υπόλοιπα είναι τι μπορείς να βρεις στην Ερμού αν είσαι έξυπνη και μπροστά στις επιλογές σου. guess not...Σημείωση: ας μη σκεφτόμαστε την καθημερινότητα μας με αυτά τα ρούχα. Αλήθεια αν σου αρέσει ένας ζωγράφος θα φορέσεις το έργο του να πας βόλτα.