Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε συναυλία στην Κύπρο

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε συναυλία στην Κύπρο Facebook Twitter
0

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε επιπρόσθετες ημερομηνίες για την παγκόσμια περιοδεία της «Courage», στο πλαίσιο της οποίας θα βρεθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Η παγκόσμια περιοδεία «Courage», που προωθεί τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της Celine Dion μετά από 6 χρόνια, θα κάνει στάσεις σε περίπου 100 χώρες ανά τον κόσμο και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει ευρωπαϊκές πόλεις όπως οι Πράγα, Βουδαπέστη, Μονακό, Παρίσι, Βερολίνο, Στοκχόλμη, Λονδίνο αλλά και Λευκωσία.

Η Σελίν Ντιόν κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα τρία καινούρια κομμάτια από τον προσεχή της δίσκο με τίτλο Courage, τα «Imperfections», «Lying Down» και «Courage». Οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα τραγούδια αυτά, μεταξύ πολλών άλλων κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

You can now listen to Courage, Imperfections and Lying Down on @spotify ! Which one is your favorite ? - Team Celine . Vous pouvez maintenant écouter Courage, Imperfections et Lying Down sur @spotify ! Quelle est votre préférée ? - Team Céline . Link in bio / Lien dans la bio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion) στις


Τα εισιτήρια για τη συναυλία στην Κύπρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Αυγούστου 2020 στο Στάδιο Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία, θα είναι διαθέσιμα την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. τοπική ώρα, μέσω της ιστοσελίδας www.soldoutticketbox.com.

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε συναυλία στην Κύπρο Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Πολιτισμός / Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Σχόλια στο εξωτερικό το συγκρίνουν με την ενέργεια του Käärijä (Φινλανδία 2023), όχι γιατί μοιάζει μουσικά, αλλά γιατί έχει αυτόν τον "τρελό" και κολλητικό ρυθμό που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις αμέσως.
THE LIFO TEAM
Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο

Πολιτισμός / Ισπανία: Το Πράδο δεν χρειάζεται ούτε έναν επισκέπτη παραπάνω, δηλώνει ο διευθυντής του μουσείου

Το εμβληματικό μουσείο της Μαδρίτης υποδέχτηκε 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το 2025, μία τεράστια επιτυχία την οποία ο διευθυντής του την αντιμετωπίζει με επιφύλαξη
THE LIFO TEAM