Η selfie της Πάμελα Άντερσον με την Κιμ Καρντάσιαν: Δεν έχει σκληρή καρδιά. Έχω πίστη στους ανθρώπους

Η selfie της Πάμελα Άντερσον με την Κιμ Καρντάσιαν: Δεν έχει σκληρή καρδιά. Έχω πίστη στους ανθρώπους Facebook Twitter
2

@viviennewestwood @lukegilford @kimkardashian #nyfw #peace

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) στις


Και οι δύο έχουν χαρακτηριστεί σύμβολα του σεξ, διαθέτοντας αμφότερες ένα έντονο παρελθόν. Οπότε η συνάντησή της Πάμελα Άντερσον με την Κιμ Καρντάσιαν και οι κοινές φωτογραφίες που έβγαλαν στην έκθεση «Vivienne Westwood And Juergen Teller» όπως ήταν φυσικό έκαναν το γύρο του ίντερνετ προκαλώντας εντύπωση.

Η έκθεση, που έκανε εγκαίνια στη Νέα Υόρκη πριν μερικές ημέρες, είναι ένας φόρος τιμής στα ρούχα της διάσημης σχεδιάστριας και του συζύγου και συνεργάτη της, Andreas Kronthaler, μέσα από τον φακό του γνωστού φωτογράφου Juergen Teller. Εκεί βρέθηκαν πολλοί διάσημοι, ανάμεσά τους οι Πάμελα Άντερσον, Κιμ Καρντάσιαν και Άσλεϊ Γκράχαμ αλλά οι δύο πρώτες συγκέντρωσαν τα περισσότερα φλας.

Η selfie της Πάμελα Άντερσον με την Κιμ Καρντάσιαν: Δεν έχει σκληρή καρδιά. Έχω πίστη στους ανθρώπους Facebook Twitter
Η Πάμελα Άντερσον ποζάρε με τον Andreas Kronthaler.

Η 50χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μπλέιζερ, που συνδύασε με δερμάτινο κοντό σορτς, ψηλοτάκουνες γόβες κι ένα T-shirt που έγραφε «Character = a bag of tools. Use it, follow your interest, become who you are» [σ.σ. Χαρακτήρας= μια τσάντα με εργαλεία. Χρησιμοποίησέ τη, ακολούθησε το ένστικτό σου και γίνε αυτός που είσαι]. «Μου αρέσει που [η Vivienne Westwood] χρησιμοποιεί τη μόδα για καλό σκοπό και για να μιλήσει. Μου αρέσουν τα μηνύματα που περνά», σχολίασε η Πάμελα Άντερσον για την διάσημη σχεδιάστρια, ρούχα της οποίας έχει φορέσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Αν και έχουν περάσει μερικές ημέρες από τα εγκαίνια, η Πάμελα Άντερσον αποφάσισε να δημοσιεύσει σήμερα μερικές φωτογραφίες από το λαμπερό event, όπου πόζαρε με τον φίλο της, φωτογράφο και παραγωγό ταινιών Luke Gilford, με τον κομμωτή της, αλλά και την Κιμ Καρντάσιαν, συνοδεύοντάς τις και με επεξηγηματικές λεζάντες. Φυσικά, οι selfies με την Κιμ και όσα είχε να πει για τη διάσημη σταρ έχουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

«Δείχνω σαν σκατά σε αυτή τη φωτογραφία. Κακός φωτισμός. Τερατώδης! Αλλά λατρεύω το σήμα της ειρήνης της Κιμ. Η Κιμ δεν έχει σκληρή καρδιά. Πάνω από όλα πιστεύω στην καλοσύνη. Μετατρέπεται σε καλοσυνάτες επιλογές. Έχω πίστη στους ανθρώπους», γράφει η Πάμελα σε μία από τις φωτογραφίες με την Κιμ. Και στην επόμενη, σχολιάζει εμμέσως πλην σαφώς τα social media, που επανειλημμένα έχει πει πως απεχθάνεται, σε αντίθεση με την Καρντάσιαν. «Εδώ είναι που χρησιμοποιείς φίλτρο; Δεν ξέρω και πολλά για τον κόσμο των selfie...δεν είναι η εποχή μου», λέει η 50χρονη Πάμελα.

Η selfie της Πάμελα Άντερσον με την Κιμ Καρντάσιαν: Δεν έχει σκληρή καρδιά. Έχω πίστη στους ανθρώπους Facebook Twitter
«Γαμημένα πόδια, ευχαριστώ το Θεό που τα έχω ακόμη. Εδώ είμαι με τον Luke Gilford ως συνήθως. Ο μυστηριώδης καουμπόι μου και το ραντεβού μου στο χορό»
Η selfie της Πάμελα Άντερσον με την Κιμ Καρντάσιαν: Δεν έχει σκληρή καρδιά. Έχω πίστη στους ανθρώπους Facebook Twitter
«Ο Andreas Kronthaler φτιάχνει τα μαλλιά μου. Αυτό δεν θα έχει καλό τέλος»
Η selfie της Πάμελα Άντερσον με την Κιμ Καρντάσιαν: Δεν έχει σκληρή καρδιά. Έχω πίστη στους ανθρώπους Facebook Twitter
«Δείχνω σαν σκατά σε αυτή τη φωτογραφία. Κακός φωτισμός. Τερατώδης! Αλλά λατρεύω το σήμα της ειρήνης της Κιμ. Η Κιμ δεν έχει σκληρή καρδιά. Πάνω από όλα πιστεύω στην καλοσύνη. Μετατρέπεται σε καλοσυνάτες επιλογές. έχω πίστη στους ανθρώπους»
Η selfie της Πάμελα Άντερσον με την Κιμ Καρντάσιαν: Δεν έχει σκληρή καρδιά. Έχω πίστη στους ανθρώπους Facebook Twitter
«Στο νέο μαγαζί της Vivienne Westwood στη Νέα Υόρκη. Τζετ λαγκ. Εδώ είναι που χρησιμοποιείς φίλτρο; Δεν ξέρω και πολλά για τον κόσμο των selfie...δεν είναι η εποχή μου»
Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ