Η Rihanna έμαθε πως πάρα πολλοί δεν γνωρίζουν καθόλου το επίθετό της και έπαθε σοκ

Η Rihanna έμαθε πως πάρα πολλοί δεν γνωρίζουν καθόλου το επίθετό της και έπαθε σοκ Facebook Twitter
2

Η Rihanna ανήκει στην κατηγορία των celebrities που όταν κάτι που την αφορά γίνεται θέμα συζήτησης στα social media -είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο- δεν διστάζει να απαντά. Άλλοτε άμεσα, άλλοτε έμμεσα αλλά τις περισσότερες φορές μέσω του λογαριασμού της στο Instagram και σχεδόν πάντα με memes.

Το τελευταίο της ποστ κινείται σε αυτόν ακριβώς τον τόνο, αφού η διάσημη τραγουδίστρια πρόσφατα κατάλαβε πως πάρα πολλοί δεν γνωρίζουν το επώνυμό της και έπαθε σοκ.

Η Rihanna δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της με τη λεζάντα: «Όταν ο κόσμος ρωτάει πώς σκέφτηκα το #FENTY». Η αντίδραση και το σχόλιο ουσιαστικά απαντούν στην απορία εκατοντάδων ανθρώπων που άρχισαν να αναρωτιούνται γιατί η τραγουδίστρια ονόμασε έτσι την νέα σειρά καλλυντικών που κυκλοφορεί.

when people ask how I came up with #FENTY @fentybeauty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις


Προς έκπληξή τους θαυμαστές (προφανώς όχι οι φανατικοί της) και χρήστες του ίντερνετ γενικά, έμαθαν πως το πλήρες όνομά της είναι Robyn Rihanna Fenty- εξού και το νέο brand. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και διάφορες με αρκετούς να λένε πως είναι αδιανόητο να μην ξέρει ο κόσμος το επίθετο της Rihanna εν έτει 2017 με τόσα smartphone και τη Google.


Ωστόσο, οι περισσότεροι απλώς σχολίαζαν το εξής, με ταυτόχρονη συστολή και απορία: «Μα καλά, εσύ ήξερες το επίθετο της Rihanna;»

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

WWF: Tα διδάγματα των πυρκαγιών του Έβρου σε δύο επιστημονικές μελέτες

Πολιτισμός / WWF: Tα διδάγματα των πυρκαγιών του Έβρου σε δύο επιστημονικές μελέτες

Με σημείο αναφοράς τις περσινές πυρκαγιές στον Έβρο, το WWF Ελλάς εκπόνησε δύο μελέτες με στόχο να χρησιμοποιηθούν ως πρότυπα διαδικασιών για τον μεταπυρικό σχεδιασμό των περιοχών της χώρας που πλήττονται από πυρκαγιές.
NEWSROOM