Η Rihanna δήλωσε για το νέο της άλμπουμ «Θα είναι καταπληκτικό»

Η Rihanna δήλωσε για το νέο της άλμπουμ «Θα είναι καταπληκτικό» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

H Rihanna μίλησε πρώτη φορά για το επερχόμενο άλμπουμ της.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου foundation της εταιρείας καλλυντικών Fenty, στο Λος Άντζελες το Σάββατο 27 Απριλίου, η Rihanna μίλησε για το στάδιο που βρίσκεται με το πολυαναμενόμενο, ένατο στούντιο άλμπουμ της.

«Θα είναι καταπληκτικό», δήλωσε στο EXTRA. «Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Μέχρι στιγμής δεν αισθάνομαι ότι αντιπροσωπεύει την εξέλιξη και τον χρόνο που πέρασα μακριά. Καθυστερεί γιατί νομίζω πως πρέπει να υπάρχει μία μουσική πρόοδος, σωστά;»

Η Rihanna πρόσθεσε: «Θέλω να πειραματίζομαι και νιώθω ότι η μουσική είναι μια παιδική χαρά. Έτσι, θέλω να διασκεδάσω με αυτήν και να δείξω πραγματικά πού βρίσκομαι». Η ιδρύτρια του Fenty έβαλε σε μεγάλο βαθμό τέλος και σε κάθε συζήτηση γύρω από φημολογούμενες συνεργασίες. «Δεν είμαι μεγάλος συνεργάτης... Πρέπει να είναι πολύ σκόπιμο, οπότε θα το ξέρω όταν έχω τον δίσκο», δήλωσε η Rihanna.

Η τραγουδίστρια συνέχισε: «Έχω ήδη πράγματα από τα οποία νιώθω ότι μπορώ να κάνω επιτυχίες. Πραγματικά». Η εννέα φορές νικήτρια Grammy είπε ότι τα τραγούδια πάνω στα οποία έχει δουλέψει είναι «τόσο καλά» που ο σύντροφός της, σούπερ σταρ της ραπ έχει συζητήσει να τα ραπάρει ο ίδιος. «Εγώ και ο Rocky προσπαθούμε πραγματικά να καταλάβουμε ποιος θα χρησιμοποιήσει τι», είπε η Rihanna.

Όταν το ET είπε ότι οι θαυμαστές είναι περίεργοι για την ημερομηνία κυκλοφορίας του R9, η Rihanna επιβεβαίωσε ότι δεν έχει ιδέα πότε θα κυκλοφορήσει, αστειευόμενη: «Κι εγώ θέλω να ξέρω». Σημειώνεται πως το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ της ήταν το Anti που κυκλοφόρησε το 2016.

Με πληροφορίες από People

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

Πολιτισμός / Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

«Κατ´ επανάληψη και διαχρονικά το υπουργείο Πολιτισμού έχει καταδικάσει τα δείπνα, τις δεξιώσεις και τις επιδείξεις μόδας που διοργανώνονται στους χώρους, στους οποίους εκτίθενται μνημεία και έργα τέχνης»
LIFO NEWSROOM
Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Πολιτισμός / Παρουσιάστηκε η ψηφιακή πύλη «Συλλογές Τατοΐου» – Ένα έργο που «ξεκλειδώνει» την ιστορία ενός αιώνα

Η υπουργός, Λίνα Μενδώνη, υπενθύμισε ότι το κτήμα του Τατοΐου, αν και είχε «σημαντική ιστορική και περιβαλλοντική αξία», παρέμενε για δεκαετίες αναξιοποίητο
LIFO NEWSROOM
Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Πολιτισμός / Victoria’s Secret Fashion Show 2025: Ο λόγος που η Κένταλ Τζένερ δεν περπάτησε στο φετινό σόου

Το θρυλικό σόου επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, σηματοδοτώντας τη δεύτερη χρονιά του μεγάλου comeback του μετά την εξαετή παύση και την επανεκκίνηση του 2024, με μία ηχηρή ωστόσο απουσία
LIFO NEWSROOM