Η Νικόλ Κίντμαν επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με το ερωτικό δράμα «Babygirl»

Η Νικόλ Κίντμαν επιστρέφει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με το ερωτικό δράμα «Babygirl» Facebook Twitter
Η Νικόλ Κίντμαν στο Φεστιβάλ Βενετίας/ Φωτ.: Getty
0

Η ταινία «Babygirl»,  ένα ερωτικό θρίλερ για μια γυναίκα CEO που ξεκινά μια σχέση με έναν νεότερο άνδρα ασκούμενο, είναι μια ιστορία για την επιθυμία, τα μυστικά, τον γάμο, την αλήθεια, την εξουσία και τη συναίνεση, όπως δήλωσε η πρωταγωνίστρια Νικόλ Κίντμαν την Παρασκευή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. 

Η ταινία, σκηνοθετημένη από τη Χαλίνα Ρέιν, κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της την Παρασκευή το βράδυ στο Λίντο, όπου συμμετέχει στο Φεστιβάλ, πριν κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από την A24 τον Δεκέμβριο.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας υποδύεται τον σύζυγο του χαρακτήρα της Κίντμαν, ενώ ο Χάρις Ντίκινσον είναι ο νεαρός ασκούμενος. Η προσωπική ζωή και η καριέρα της ηρωίδας απειλούνται από τις συνέπειες της παράνομης σχέσης.

«Ελπίζω να είναι μια πολύ απελευθερωτική ιστορία», δήλωσε η Κίντμαν. «Η ιστορία ειπώθηκε από μια γυναίκα μέσα από τη δική της οπτική και αυτό είναι που την κάνει τόσο μοναδική για μένα».

Φτάνοντας στο Φεστιβάλ με θαλάσσιο ταξί, η Κίντμαν πόζαρε στους φωτογράφους στην αποβάθρα κάτω από τον καυτό ήλιο, πριν κατευθυνθεί σε συνέντευξη Τύπου. 

Η Κίντμαν είχε επισκεφθεί τη Βενετία πριν από 25 χρόνια με μια άλλη τολμηρή ταινία, την «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Ακόμη και με ένα πλούσιο βιογραφικό γεμάτο τολμηρές, ερωτικές και προκλητικές ταινίες, παραδέχτηκε ότι έχει ακόμη άγχος για αυτήν τη δουλειά. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, δήλωσε ότι ήταν νευρική.

Με πληροφορίες από Associated Press

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη Μέδουσα μέχρι το κλιματικό άγχος: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Πολιτισμός / Από τη Μέδουσα μέχρι τη κλιματική αλλαγή: γιατί ο Οβίδιος είναι παντού ξανά

Με αφορμή την έκθεση “Metamorphoses” στο Rijksmuseum, οι Μεταμορφώσεις του Οβίδιου επιστρέφουν στο προσκήνιο ως ένα έργο που μιλά ξανά με εκπληκτική ακρίβεια για τη βία, την ταυτότητα, την εξουσία και τον φόβο μιας εποχής διαρκούς αλλαγής.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Πολιτισμός / Ο Ραφαήλ και η δύσκολη επιστροφή της ομορφιάς

Με τη μεγάλη έκθεση “Raphael: Sublime Poetry”, το Met δεν παρουσιάζει απλώς μια φιλόδοξη έκθεση για τον Ραφαήλ, αλλά προσπαθεί να τον φέρει ξανά κοντά σε ένα κοινό που σήμερα συγκινείται πιο εύκολα από το ατελές παρά από το άψογο.
THE LIFO TEAM
Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Πολιτισμός / Ο Ryan Gosling θα πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία των Daniels

Ο Ryan Gosling ενώνεται με τους Daniels, το οσκαρικό δίδυμο πίσω από το Everything Everywhere All at Once, για τη νέα τους ταινία στη Universal, που παραμένει ακόμη χωρίς τίτλο και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι στο Λος Αντζελες.
THE LIFO TEAM
Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Picasso στη Μαδρίτη

Πολιτισμός / Ένα άλλο Guernica στέκεται τώρα απέναντι από το Guernica του Πικάσο στη Μαδρίτη

Το Reina Sofia φέρνει για πρώτη φορά εκτός Νότιας Αφρικής το African Guernica του Dumile Feni και το τοποθετεί απέναντι από το Guernica του Πικάσο, σε μια έκθεση που ξανανοίγει τη συζήτηση για τη βία, τη μνήμη και το ποια έργα γράφουν τελικά την ιστορία της τέχνης.
THE LIFO TEAM
15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Πολιτισμός / 15 πολιτιστικές εκδηλώσεις γι’ αυτήν την εβδομάδα (26/3-1/4)

Από δυνατά techno sets και ζωντανές μουσικές εμπειρίες μέχρι θέατρο, εκθέσεις και φεστιβάλ, η Αθήνα αυτή την εβδομάδα προσφέρει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που καλύπτει κάθε διάθεση και γούστο.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Picasso βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Πολιτισμός / Ενα από τα σημαντικότερα έργα του Πικάσο βρίσκεται στην Τεχεράνη ενώ ο πόλεμος συνεχίζεται

Το The Painter and His Model του Picasso, αγορασμένο από το Ιράν το 1977, βρίσκεται σήμερα στην Τεχεράνη, κουβαλώντας πάνω του την ιστορία του πετρελαίου, της επανάστασης και της εύθραυστης ζωής της τέχνης σε καιρό πολέμου.
THE LIFO TEAM
Παναγία μου ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet είδε στον baby Jesus του έναν μικρό σταρ του feed

Πολιτισμός / Παναγιά μου, ένα παιδί! Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral γιατί το internet κόλλησε με τον μικρό Χριστό του

Το νέο απόκτημα του Met έγινε viral όταν οι χρήστες του Instagram άρχισαν να σχολιάζουν τον ασυνήθιστα στιλιζαρισμένο baby Jesus του πίνακα με όρους καθαρά σημερινού internet.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
Η Chloë Sevigny, η Pamela Anderson, η Bella Hadid και η Gwyneth Paltrow στο νέο βιβλίο της Brianna Capozzi

Πολιτισμός / Η Κλοέ Σεβινί, η Σελένα Γκομέζ και η Γκουίνεθ Πάλτρου σε ένα νέο photobook

Το Womanizer, το νέο λεύκωμα της Brianna Capozzi, συγκεντρώνει γνωστές γυναικείες παρουσίες σε εικόνες γεμάτες ερωτισμό, χιούμορ και αυτονομία. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τη Rizzoli με πρόλογο της Chloë Sevigny.
THE LIFO TEAM
Μήπως τελικά διαβάζαμε λάθος το «σβήσιμο» της Χατσεψούτ;

Πολιτισμός / Μήπως τελικά διαβάζαμε λάθος την εξαφάνιση της Χατσεψούτ από την ιστορία;

Μελέτη που επανέρχεται στο προσκήνιο αμφισβητεί την παλιά εκδοχή ότι τα αγάλματα της Χατσεψούτ καταστράφηκαν από εκδίκηση και συνδέει μεγάλο μέρος της φθοράς τους με τελετουργικό σπάσιμο και μεταγενέστερη επαναχρησιμοποίηση.
THE LIFO TEAM