ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Η Nicki Minaj λέει πως ο καβγάς με την Cardi B ήταν «ταπεινωτικός» - Σκληρή απάντηση

Η Nicki Minaj λέει πως ο καβγάς με την Cardi B ήταν «ταπεινωτικός» - Σκληρή απάντηση Facebook Twitter
1

Η Nicki Minaj αναφέρθηκε στον πολύκροτο καβγά της με την Cardi B στο πάρτι του Harper's Bazaar στη Νέα Υόρκη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν «ταπεινωτικός».

Η διάσημη ράπερ, που μίλησε στο Beats 1's Queen Radio, είπε πως το περιστατικό ήταν «ταπεινωτικό», ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως εκτυλίχθηκε μπροστά σε «ανθρώπους υψηλής τάξης οι οποίοι είναι μια χαρά στη ζωή τους». 

Σχετικά με το ότι η ίδια έκανε υποτιμητικά σχόλια για την νεογέννητη κόρη της Cardi, απάντησε πως είναι όλα ψέματα, προσθέτοντας: «Ποτέ δεν θα χλεύαζα το παιδί κανενός. Είναι τόσο άσχημο για οποιονδήποτε να κατηγορεί τον άλλον για κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν θα μιλούσα για κανενός το παιδί ή πώς είναι σαν γονιός. Αυτά τα ψέματα είναι γελοία». 

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το πραγματικό της όνομα Onika Tanya Maraj, η Nicki Minaj είπε: «Είναι τρελό για μένα που ο κόσμος πάντα προσπαθεί να βγάλει την Onika κακιά... Ήμουν με ένα φόρεμα Vauthier και δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο ταπεινωτικό ήταν όλο αυτό- πώς μας είχαμε κάνει να δείχνουμε».  

Και συνεχίζοντας την κόντρα μεταξύ τους, η Minaj δεν παρέλειψε βέβαια να τα χώσει ξανά στην Cardi B, λέγοντας: «Μπήκες στην κουλτούρα μου. Εγώ ποτέ δεν χρειάστηκα να πάω με κάποιον DJ για να παίξει τα τραγούδια μου. Αποκαλείς της μαύρες γυναίκες "κατσαρίδες". Οι αληθινές σκύλες ποτέ δεν επιτίθενται σε μια μια γυναίκα. Είσαι θυμωμένη και θλιμμένη. Αυτό δεν είναι αστείο. Κάποιος να βοηθήσει επιτέλους αυτή τη γυναίκα. Βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της και πετάει παπούτσια;». 

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή στο πάρτι του Harper's Bazaar Icon. Πολλοί από τους καλεσμένους του πάρτι δημοσίευσαν βίντεο από τη στιγμή που οι τραγουδίστριες πιάστηκαν στα χέρια.

Ο καβγάς φέρεται να ξεκίνησε όταν η Cardi B πλησίασε στο τραπέζι της Minaj με σκοπό να ζητήσει εξηγήσεις για δηλώσεις που έχει κάνει εναντίον της η τραγουδίστρια.

Με πληροφορίες από Variety

Πολιτισμός
1

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ

σχόλια

1 σχόλια
Να καθομαστε να ασχολουμαστε με στριπερ δευτερης διαλογης γιατι ετυχε να βγαλουν κανα δυο δισκους με κομματια που εχουν απηχηση σε νεανικα ορκ και εχουν επιβληθει απο τη μουσικη βιομηχανια....Μα το θεο ποσο πιο χαμηλα θα πεσουμε...