Οργισμένες αντιδράσεις προκαλεί στα social media η απόφαση της Nicki Minaj να κυκλοφορήσει το νέο της μουσικό βίντεο κλιπ, χωρίς να κόψει σκηνές από τη γέφυρα του Γουέστμινστερ, τον τόπο της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεση στο Λονδίνο που κόστισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους.

 

Την Τετάρτη, η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε στο YouTube την τελική έκδοση του νέου της τραγουδιού «No Frauds», στο οποίο συμμετέχουν ο Lil Wayne και ο Drake, με αρκετούς από τους φαν να κριτικάρουν την επιλογή της να κρατήσει τις σκηνές που τραβήχτηκαν με φόντο τη γέφυρα.

 

Η Nicki Minaj γύρισε βιντεοκλίπ στη γέφυρα του Γουέστμινστερ και προκαλεί οργισμένες αντιδράσεις

 

Η Minaj γύρισε το βιντεοκλίπ μία μόλις μέρα πριν ο δράστης της επίθεσης, Khalid Masood ρίξει το αυτοκίνητό του πάνω στους πεζούς που διέσχιζαν τη γέφυρα και πέσει λίγα λεπτά αργότερα νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών έξω από τη Βουλή των Κοινοτήτων. 

 

«Νόμιζα πως η Nicki Minaj θα αφαιρούσε τις σκηνές από τη γέφυρα του Γουέστμινστερ» ήταν το μήνυμα ενός από τους χρήστες στο Twitter.

 

 

 

 

Τον περασμένο μήνα, «η Sun» μετέδωσε ότι το συγκεκριμένο οπτικό υλικό ήταν σχεδόν απίθανο να συμπεριληφθεί στην τελική έκδοση του βίντεοκλιπ, τονίζοντας μάλιστα ότι η 34χρονη τραγουδίστρια ένιωθε πως δεν θα ήταν πρέπον.

 

Η Nicki Minaj γύρισε βιντεοκλίπ στη γέφυρα του Γουέστμινστερ και προκαλεί οργισμένες αντιδράσεις

 

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη βρετανική εφημερίδα: «Όταν όσοι εμπλέκονται στο πρότζεκτ άκουσαν τα νέα (σ.σ. της επίθεσης) ένιωσαν συντετριμμένοι και νομίζουν πως (σ.σ. οι σκηνές) θα αφήσουν αλγεινή γεύση αν συμπεριληφθούν. Οι άλλες σκηνές που έχουν τραβηχτεί στο Λονδίνο θα παραμείνουν αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι το υλικό από τη γέφυρα θα εμφανιστεί στο βιντεοκλίπ».

 

Η ίδια η τραγουδίστρια, με μήνυμά της στο Twitter την ημέρα της επίθεσης είχε εκφράσει την συμπαράσταση της στις οικογένειες των θυμάτων:

 

 

Τελικώς, και παρά τα όσα μεταδόθηκαν, η Minaj αποφάσισε να κρατήσει τις σκηνές από τη γέφυρα του Γουέστμινστερ.

 

Η Daily Mail υποστηρίζει ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με το περιβάλλον της τραγουδίστριας για κάποιο σχόλιο γύρω από τις αντιδράσεις, αλλά προς το παρόν δεν έχει λάβει κάποια απάντηση.