Η Μέγκαν Μαρκλ θα μάθει τον μυστικό τρόπο με τον οποίο θα μπορεί να δείχνει πως κινδυνεύει

Η Μέγκαν Μαρκλ θα μάθει τον μυστικό τρόπο με τον οποίο θα μπορεί να δείχνει πως κινδυνεύει Facebook Twitter
0

Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται για το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, αλλά παράλληλα θα πρέπει να περάσει και από μια ειδική εκπαίδευση για την περίπτωση που τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλειά της.

Συγκεκριμένα θα εκπαιδευτεί για το πώς να διαφύγει σε περίπτωση που κρατηθεί όμηρος, αλλά και το πώς θα εκπέμψει σήμα κινδύνου σε περίπτωση απαγωγής.


Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ήδη λάβει στρατιωτική εκπαίδευση, αλλά τώρα θα πρέπει και η Μέγκαν να μάθει το πώς θα αντιμετωπίσει μια δύσκολη κατάσταση.


Η εκπαίδευση θα διαρκέσει περίπου μια εβδομάδα και μεταξύ άλλων θα μάθει για το πώς μπορεί να μεταδώσει με ένα σήμα κινδύνου ότι κρατείται ενάντια στη βούλησή της,  σύμφωνα με τον Scott Jones, επικεφαλής ασφαλείας της εταιρίας Garvian που φέρεται αν εμπλέκεται στο πρόγραμμα.


Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει την εκμάθηση εκφράσεων, λέξεων-κλειδιών και άλλων σημάτων που θα επιτρέπουν είτε στην οικογένειά της είτε στις αρχές να αναγνωρίσουν πως κάτι δεν πάει καλά.

Αναμένεται επίσης να λάβει κάποια βασική εκπαίδευση στην ψυχολογία για την αντιμετώπιση των απαγωγέων της και θα διδαχθεί πώς μπορεί να φύγει από δεσμά.

Μια άλλη πηγή που υπηρέτησε στις Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις αναφέρει στο ΤΜΖ ότι η εκπαίδευση της Μαρκλ θα επικεντρωθεί κατά κύριο λόγο στη διευκόλυνση της διάσωσής της και πιθανότατα δεν θα περιλαμβάνει εκπαίδευση για μάχες ή όπλα.


Την ίδια ακριβώς εκπαίδευση έλαβαν οι πριγκίπισσα Νταϊάνα και η Κέιτ Μίντλετον.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων.

Πολιτισμός / Κορυφαίοι ξένοι και Έλληνες συγγραφείς στο 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων

Με τη συμμετοχή περισσότερων των 70 ομιλητών - συγγραφέων και 50 θεματικές συζητήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, συναυλίες, προβολές και θεατρικά αναλόγια ο Δήμος Χανίων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης εγκαινιάζουν το 2ο Φεστιβάλ Βιβλίου Χανίων, από την Τρίτη 20 έως και το Σάββατο 24 Ιουνίου 2023.
THE LIFO TEAM
Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρώσος εννοιολογικός καλλιτέχνης Ίλια Καμπακόφ

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρώσος εννοιολογικός καλλιτέχνης Ίλια Καμπακόφ

Χρονικογράφος της ζωής στη Σοβιετική Ένωση μέσα από τις απεικονίσεις του, έγινε γνωστός για τις «συνολικές εγκαταστάσεις του», ενώ το έργο του «Το καράβι της ζωής μου» ανήκει στο ΕΜΣΤ.
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ