Η μεγαλύτερη κόρη του Μπιλ Γκέιτς αρραβωνιάστηκε - Της έκανε πρόταση γάμου στα χιόνια

Η μεγαλύτερη κόρη του Μπιλ Γκέιτς αρραβωνιάστηκε - Της έκανε πρόταση γάμου στα χιόνια Facebook Twitter
0

Η μεγαλύτερη κόρη του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Μπιλ Γκέιτς, Τζένιφερ, αρραβωνιάστηκε και η πρόταση γάμου έγινε στα χιόνια, όπως αποκάλυψε στα social media.

Η 23χρονη απόφοιτος του Στάνφορντ ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον Αιγύπτιο Νάγιελ Νασάρ, δημοσιεύοντας στο Instagram μια φωτογραφία από την αντίδρασή της όταν της έκανε πρόταση γάμου στη διάρκεια μιας εκδρομής στα χιόνια. 

Στη φωτογραφία φαίνεται η Τζένιφερ έκπληκτη να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι, ενώ ακουμπά το κεφάλι της στον ώμο του συντρόφου της.

«Νάγιελ Νασάρ, είσαι μοναδικός. Με αιφνιδίασες εντελώς το σαββατοκύριακο με μια έκπληξη στο πιο σημαντικό μέρος σχετικά με ένα από τα πολλά κοινά μας πάθη. Ανυπομονώ να περάσουμε την υπόλοιπη ζωή μας, μαθαίνοντας, μεγαλώνοντας, γελώντας και αγαπώντας μαζί. Ναι, εκατομμύρια φορές», έγραψε στο μήνυμά της.

Ο Νάγιελ Νασάρ, άλτης χιονιού και τζόκεϊ, δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες στον δικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας με την σειρά του: «Είπε ναι!! Αισθάνομαι ο πιο τυχερός (και πιο ευτυχισμένος) άνθρωπος στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Τζεν, είσαι ό,τι θα μπορούσα να έχω ονειρευτεί ποτέ...και ακόμη περισσότερα. Ανυπομονώ να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί σε αυτό το ταξίδι που ονομάζεται ζωή και απλώς δεν μπορώ να φανταστώ την δική μου χωρίς εσένα. Σε αγαπώ περισσότερο από όσο φαντάζεσαι και σε σε ευχαριστώ που κάνεις την κάθε μέρα μου να μοιάζει με όνειρο».

Η μεγαλύτερη κόρη του Μπιλ Γκέιτς αρραβωνιάστηκε - Της έκανε πρόταση γάμου στα χιόνια Facebook Twitter

Την περασμένη εβδομάδα, η Τζένιφερ είχε δημοσιεύσει ξανά ένα συγκινητικό μήνυμα για τον σύντροφό της, με αφορμή τα γενέθλιά του. «Χρόνια πολλά Νάγιελ. Δεν βρίσκω λέξεις για το πόσο μοναδικός είσαι. Ο πιο συμπονετικός, έξυπνος, αστείος, υποστηρικτικός, τρυφερός, ταπεινός άνθρωπος», είχε γράψει μεταξύ άλλων η 23χρονη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy birthday @nayelnassar, can’t begin to put into words how extraordinary you are. 🖤The most compassionate, intelligent, hilarious, supportive, warm, humble human being. Wishing you all the joy in the world today and all the years to come 🌎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Gates (@jenniferkgates) στις

Η Τζένιφερ Γκέιτς κρατά γενικά χαμηλό προφίλ, ενώ εκτός από τα ταξίδια λατρεύει επίσης την ιππασία, κατέχοντας την 19η θέση στην Ομοσπονδία Ιππασίας. 

Άλλωστε σε αγώνες ιππασίας γνώρισε και τον σύντροφό της, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δυο χρόνια. Και οι δυο φοιτούν στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Ο Νασάρ είναι Αιγύπτιος και έχει μεγαλώσει στο Κουβέϊτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🖤 grateful to get thanksgiving with you and the fam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Gates (@jenniferkgates) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Power outage vibes ‼️🆘🥵

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Gates (@jenniferkgates) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy boyfriend day- I like you a little bit 😉 🌎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Gates (@jenniferkgates) στις


Ο πατέρας της, Μπιλ Γκέιτς, αν και δισεκατομμυριούχος έχει δηλώσει πως κάθε ένα από τα τρία του παιδιά θα λάβει 10 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που σημαίνει λιγότερο από το 1,1% της περιουσίας του, καθώς όπως έχει τονίσει, θέλει τα παιδιά του να πετύχουν μόνα τους στη ζωή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Father’s Day to a great man and padre. So lucky for your infinite wisdom, intelligence, guidance, support and selfie game. I love you @thisisbillgates ☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Gates (@jenniferkgates) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

holiday selfie 🤳 😜

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Gates (@jenniferkgates) στις


Ο αρραβώνας της Τζένιφερ έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την επέτειο των γονιών της, του 64χρονου Μπιλ και της 55χρονης Μελίντα, που συμπλήρωσαν 26 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, που έχει επίσης έναν γιο, τον 20χρονο Ρόρι και άλλη μια κόρη, την 17χρονη Φοίβη, είχε παντρευτεί την Πρωτοχρονιά του 1994.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thankful for these people, yesterday & always ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Gates (@jenniferkgates) στις

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ