ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Η Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθεί την Barbie στην πρώτη live action ταινία της Mattel

Η Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθεί την Barbie στην πρώτη live action ταινία της Mattel Facebook Twitter
0

Οι Mattel και Warner Bros. Pictures ανακοίνωσαν επισήμως πως η Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθεί τον ρόλο της Barbie στην επερχόμενη live action ταινία- την πρώτη τους είδους με αληθινούς ηθοποιούς. 

«Το παιχνίδι με την Barbie προάγει την αυτοπεποίθηση, την περιέργεια και την επικοινωνία στο ταξίδι ενός παιδιού προς την ανακάλυψη του εαυτού του», σχολίασε η 28χρονη ηθοποιός, που είναι επίσης συμπαραγωγός της ταινίας.

«Στα σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας του brand, η Barbie έχει ενθαρρύνει τα παιδιά να φανταστούν τους εαυτούς τους σε φιλόδοξους ρόλους, από πριγκίπισσα μέχρι πρόεδρος. Νιώθω μεγάλη τιμή που θα αναλάβω αυτόν τον ρόλο και την παραγωγή μια ταινίας που πιστεύω πως θα έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στα παιδιά παγκοσμίως», πρόσθεσε η Μάργκοτ Ρόμπι. 

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, αυτή είναι η πρώτη φορά που το διάσημο brand θα κυκλοφορήσει μια live action ταινία, αλλά και η πρώτη επίσημη συνεργασία της νεοϊδρυθείσας Mattel Films, επικεφαλής της οποίας είναι ο υποψήφιος για Όσκαρ παραγωγός Ρόμπι Μπρένερ. 

Αρχικά ο ρόλος της Barbie προοριζόταν για την Έιμι Σούμερ. Σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, στην υπόθεση η Barbie θα διωχνόταν από την Barbieland επειδή «δεν είναι αρκετά τέλεια», ξεκινώντας ένα περιπετειώδες ταξίδι στον πραγματικό κόσμο. Ωστόσο πέρυσι το καλοκαίρι η 37χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως αποφάσισε να αποσυρθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.  

Πολιτισμός
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ