Η Lady Gaga ζητάει συγγνώμη που βιάστηκε να χαρακτηρίσει αυτοκτονία τον θάνατο του «Zombie Boy»

Η Lady Gaga ζητάει συγγνώμη που βιάστηκε να χαρακτηρίσει αυτοκτονία τον θάνατο του «Zombie Boy» Facebook Twitter
0

H Lady Gaga έσπευσε να απολογηθεί επειδή βιάστηκε να χαρακτηρίσει τον θάνατο του μοντέλου «Zombie Boy» ή κατά κόσμον Ρικ Τζένεστ (Rick Genest), ως αυτοκτονία πριν εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.  

Ο Τζένεστ σκοτώθηκε όταν έπεσε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του στο Μόντρεαλ. Η εταιρία που διαχειριζόταν τα δικαιώματά του, Dulcedo Management ανέφερε: «Η αιτία θανάτου του (σ.σ. του Τζένεστ) δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί παρά τα δημοσιεύματα». 

Έτσι, μετά το tweet της όπου επί της ουσίας υπαινισσόταν πως έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του, η Lady Gaga, η οποία έχει συνεργαστεί με τον Τζένεστ έγραψε: «Από σεβασμό στην οικογένεια του Ρικ, στον Ρικ και την κληρονομιά που αφήνει πίσω του, ζητάω συγγνώμη εάν βιάστηκα να μιλήσω καθώς δεν υπήρχαν μάρτυρες ή αποδεικτικά στοιχεία που να εξακριβώνουν την αιτία θανάτου του. Δεν είχα καμία πρόθεση να προβώ σε αβάσιμα συμπεράσματα. Τα βαθιά μου συλλυπητήρια σε ολόκληρη την οικογένειά του και τους φίλους του». 

Και η σταρ της ποπ συνέχισε: «η τέχνη που κάναμε ήταν ιερή για μένα και ήμουν συναισθηματικά επηρεασμένη, ήταν ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης και η τέχνη και η καρδιά του θα συνεχίζουν να ζουν. Αναπαύσου εν ειρήνη ψυχή μου όμορφη». 

Εκτός από τη συνεργασία του με τη Gaga, ο Τζένεστ έχει συνεργαστεί ως μοντέλο με φίρμες όπως αυτή του Thierry Mugler και η Rocawear του Jay-Z. Εμφανίστηκε, επίσης, στην ταινία 47 Ronin.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Montreal είχε δηλώσει αρχικά στα ΜΜΕ ότι οι αρχές ερευνούν το θάνατό του ως αυτοκτονία, αλλά ο μάνατζέρ του, Karim Leduc έκανε λόγο στη USA Today για ατύχημα, τονίζοντας: «Μπορεί απλώς να έχασε την ισορροπία του». 

Mε πληροφορίες από FOX news και Guardian

 

 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Πολιτισμός / Θεολογική Σχολή Χάλκης: Η παπική επίσκεψη φέρνει ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της επαναλειτουργίας

Στο πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό, ο Πάπας Λέων επισκέπτεται την Τουρκία για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για τα 1.700 χρόνια από τη Σύνοδο της Νίκαιας, σε μια επίσκεψη που αναζωπυρώνει τις ελπίδες για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης
LIFO NEWSROOM
Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM