Νεκρός στα 32 του ο Ρικ Τζένεστ, το μοντέλο που έγινε γνωστό για τα τατουάζ-ζόμπι σε όλο του το σώμα

Νεκρός στα 32 του ο Ρικ Τζένεστ, το μοντέλο που έγινε γνωστό για τα τατουάζ-ζόμπι σε όλο του το σώμα Facebook Twitter
0

Τέλος στη ζωή του, σε ηλικία 32 ετών, φέρεται να έβαλε το μοντέλο «Zombie boy», ή κατά κόσμον Ρικ Τζένεστ (Rick Genest), γνωστός, παγκοσμίως, για τα τατουάζ-ζόμπι σε όλο του το σώμα.

Ο Τζένεστ βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, στο Μόντρεαλ του Καναδά, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου του.

Η Lady Gaga, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο βιντεοκλίπ «Born This Way» το 2011, αποχαιρέτησε τον 32χρονο άντρα λέγοντας ότι είναι παραπάνω από συντετριμμένη για την απώλειά του. 

«Πρέπει να εργαστούμε πιο σκληρά για να αλλάξουμε την υπάρχουσα κουλτούρα, να φέρουμε τη ψυχική υγεία στο προσκήνιο και να εξαλείψουμε το στίγμα πως δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτό» έγραψε στο Twitter. 

«Αν υποφέρετε, καλέστε ένα φίλο ή την οικογένειά σας σήμερα. Πρέπει να σώσουμε ο ένας τον άλλον»

Η σταρ της ποπ συνόδεψε την ανάρτησή της με μία φωτογραφία της μαζί με τον Τζένεστ, απευθύνοντας έκκληση σε όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα ψυχικής υγείας να το εξωτερικεύσουν. 

 Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Θέατρο / Ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό Μουσείο μάς συστήνει τον σπουδαίο βυζαντινολόγο Γεώργιο Λαμπάκη

Με αφετηρία το βιβλίο του βυζαντινολόγου Γεωργίου Λαμπάκη με τίτλο «Οι Επτά Αστέρες της Αποκαλύψεως», ένα θεατρικό δρώμενο στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ξεδιπλώνει το προσωπικό ταξίδι του σπουδαίου βυζαντινολόγου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ