Η Lady Gaga προσποιήθηκε την καθηγήτρια κι έκανε έκπληξη σε μαθητές σχολείου στο Λος Άντζελες

Η Lady Gaga προσποιήθηκε την καθηγήτρια κι έκανε έκπληξη σε μαθητές σχολείου στο Λος Άντζελες Facebook Twitter
0

Μια τεράστια έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Walter Reed Middle School του Λος Άντζελες όταν είδαν ξαφνικά την Lady Gaga να μπαίνει στην αίθουσα όπου έκαναν μάθημα, ως αναπληρώτρια καθηγήτρια.

Το στιγμιότυπο βιντεοσκοπήθηκε για τις ανάγκες μια νέας καμπάνιας δημοσίου ενδιαφέροντος που εμπνεύστηκαν τα Staples for Born This Way Foundation και DonorsChoose.org. Οι συγκεκριμένοι οργανισμοί αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν δασκάλους και καθηγητές να εφοδιαστούν με τις κατάλληλες υλικές προμήθειες που θα τους βοηθήσουν να στηρίξουν και να ενισχύσουν αρχικά τις δεξιότητες και κατ' επέκταση τα όνειρα των μαθητών τους.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως διάσημη τραγουδίστρια δεν είχε κείμενο και αυτοσχεδίασε σε όλο το πρότζεκτ ενώ τα παιδιά δεν γνώριζαν από πριν ποιος ακριβώς θα ερχόταν στην τάξη τους. «Περίμενε, είσαι η αληθινή Lady Gaga;», την ρωτά μια μαθήτρια, με μια άλλη να τρέχει να την αγκαλιάσει.

«Θέλω τα παιδιά να αγαπήσουν τους εαυτούς τους άφοβα», λέει η Lady Gaga στο βίντεο, όπου φαίνεται να συνομιλεί με τους μαθητές, στους οποίους ζήτησε να ζωγραφίσουν τι ονειρεύονται να γίνουν όταν μεγαλώσουν. «Το να μην έχεις υλικά στο σχολείο είναι σοβαρό πρόβλημα. Αυτό δημιουργεί ανεπάρκεια στο παιδί. Πριν φτιάξουμε το πρόβλημα πρέπει πρώτα να το αναγνωρίσουμε», προσθέτει. 

Δείτε το βίντεο:

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ανεμοστρόβιλοι, προσεληνώσεις και η διαχρονική γοητεία της Όντρεϊ Χέπμπορν

Μια δυνατή εβδομάδα στις αίθουσες με τη Σκάρλετ Γιόχανσον ως κομεντιέν παλιάς κοπής, τον Νίκολας Κέιτζ ως εκπρόσωπο του Κακού και δύο ελκυστικές επανεκδόσεις να ξεχωρίζουν.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ