Η κόρη της Κάιλι Τζένερ πήρε δώρο ένα «κουκλόσπιτο» - έπαυλη για τα Χριστούγεννα

Η κόρη της Κάιλι Τζένερ πήρε δώρο ένα «κουκλόσπιτο» - έπαυλη για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
1

Καθώς ξημερώνουν Χριστούγεννα στον πλανήτη, εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο ανοίγουν τα δώρα που τους έφερε ο «Άγιος Βασίλης» (aka οι γονείς τους). 

Ανάλογα με το πορτοφόλι της οικογένειας ποικίλουν και τα δώρα, οπότε δεν είναι απορίας άξιον που η 22 μηνών κόρη της Κάιλι Τζένερ, Στόρμι Γουέμπστερ, πήρε μία ολόκληρη παιδική έπαυλη για τα Χριστούγεννα. Η Κάιλι ανέβασε το πολυτελές παιχνιδόσπιτο στο vlog της, σε ένα βίντεο - τουρ με την στολισμένη έπαυλη της οικογένειας, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τον «στρατό» από ψεύτικες πολικές αρκούδες.

  

Η κόρη της Κάιλι Τζένερ πήρε δώρο ένα «κουκλόσπιτο» - έπαυλη για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Η Κρις Τζένερ ήταν αυτή που έστησε το σπιτάκι στην αυλή για την Στόρμι και η Κάιλι φαίνεται να μην γνώριζε για την έκπληξη στην κόρη της. Η εκατομμυριούχος μαμά της Στόρμι ακούγεται να λέει στον φακό πως είχε και η ίδια ένα παρόμοιο σπιτάκι αποικιακού στυλ, όταν ήταν στην ηλικία της κόρης της. Το ταβάνι στο παιχνιδόσπιτο είναι τόσο ψηλό που χωρά ακόμα και όρθιους ενήλικες, διαθέτει ξύλινα πατώματα, κουζίνα και κρεβατοκάμαρα. Το μόνο που φαίνεται να λείπει είναι ένα λειτουργικό μπάνιο.

Εδώ, μητέρα και κόρη ποζάρουν ασορτί ντυμένες για την παραμονή Χριστουγέννων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

most wonderful time of the year ✨ thank you @ralphandrusso for the custom dresses.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ✨ (@kyliejenner) στις

Δείτε το χριστουγεννιάτικο vlog

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

cutest travel buddy ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ✨ (@kyliejenner) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πολιτισμός / Μενδώνη από Ουάσινγκτον: «Ο Πολιτισμός αποτελεί συνδετική και ενοποιητική δύναμη ανάμεσα στις δύο χώρες»

Η Λίνα Μενδώνη είχε για δεύτερη φορά συνάντηση εργασίας με τον ανώτερο αξιωματούχο του αμερικάνικου υπουργείου Εξωτερικών για θέματα Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δρ Darren Beattie
LIFO NEWSROOM
Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Η Chanel μεταμόρφωσε έναν εγκαταλελειμμένο σταθμό του μετρό σε πασαρέλα στη Νέα Υόρκη

Η επίδειξη Métiers d’Art, που η Chanel παρουσιάζει κάθε Δεκέμβριο σε κάποιον εντυπωσιακό προορισμό, από την Ιαπωνία μέχρι τη Σενεγάλη, είναι αφιερωμένη στα ιστορικά ατελιέ που έχει εντάξει στο δυναμικό της για να διατηρήσει ζωντανή την παραδοσιακή τεχνική
LIFO NEWSROOM
Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Πολιτισμός / Είδαμε την έκθεση με τα 83 αριστουργήματα στο Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή

Η εξέλιξη της τέχνης από τον ιμπρεσιονισμό έως την ποπ αρτ ξεδιπλώνεται μέσα από έργα 45 κορυφαίων δημιουργών της νεότερης και σύγχρονης τέχνης, συνθέτοντας ένα μοναδικό και συναρπαστικό εικαστικό πανόραμα.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ανδρέας Μαλλουρής: An Evening Botanist

Πολιτισμός / An Evening Botanist: Θεραπεία, επιθυμία και απόλαυση σε μια έκθεση

Στην έκθεση An Evening Botanist ο Ανδρέας Μαλλουρής εξετάζει πώς διαφορετικές πρακτικές που συνδέονται με τη θεραπεία, τη σωματική επιθυμία και την απόλαυση, ενεργοποιούν υλικότητες και μέσω αυτών, το κοινωνικό σώμα. Η έκθεση αναπτύσσεται στο όριο ανάμεσα στο χειρουργικό και το ερωτικό, μεταφέροντας κλινικές διαδικασίες σε ένα γλυπτικό λεξιλόγιο.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια