Η κόρη της Κάιλι Τζένερ πήρε δώρο ένα «κουκλόσπιτο» - έπαυλη για τα Χριστούγεννα

Η κόρη της Κάιλι Τζένερ πήρε δώρο ένα «κουκλόσπιτο» - έπαυλη για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter
1

Καθώς ξημερώνουν Χριστούγεννα στον πλανήτη, εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο ανοίγουν τα δώρα που τους έφερε ο «Άγιος Βασίλης» (aka οι γονείς τους). 

Ανάλογα με το πορτοφόλι της οικογένειας ποικίλουν και τα δώρα, οπότε δεν είναι απορίας άξιον που η 22 μηνών κόρη της Κάιλι Τζένερ, Στόρμι Γουέμπστερ, πήρε μία ολόκληρη παιδική έπαυλη για τα Χριστούγεννα. Η Κάιλι ανέβασε το πολυτελές παιχνιδόσπιτο στο vlog της, σε ένα βίντεο - τουρ με την στολισμένη έπαυλη της οικογένειας, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τον «στρατό» από ψεύτικες πολικές αρκούδες.

  

Η κόρη της Κάιλι Τζένερ πήρε δώρο ένα «κουκλόσπιτο» - έπαυλη για τα Χριστούγεννα Facebook Twitter

Η Κρις Τζένερ ήταν αυτή που έστησε το σπιτάκι στην αυλή για την Στόρμι και η Κάιλι φαίνεται να μην γνώριζε για την έκπληξη στην κόρη της. Η εκατομμυριούχος μαμά της Στόρμι ακούγεται να λέει στον φακό πως είχε και η ίδια ένα παρόμοιο σπιτάκι αποικιακού στυλ, όταν ήταν στην ηλικία της κόρης της. Το ταβάνι στο παιχνιδόσπιτο είναι τόσο ψηλό που χωρά ακόμα και όρθιους ενήλικες, διαθέτει ξύλινα πατώματα, κουζίνα και κρεβατοκάμαρα. Το μόνο που φαίνεται να λείπει είναι ένα λειτουργικό μπάνιο.

Εδώ, μητέρα και κόρη ποζάρουν ασορτί ντυμένες για την παραμονή Χριστουγέννων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

most wonderful time of the year ✨ thank you @ralphandrusso for the custom dresses.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ✨ (@kyliejenner) στις

Δείτε το χριστουγεννιάτικο vlog

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

cutest travel buddy ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ✨ (@kyliejenner) στις

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κατεβάζει ρολά

Πολιτισμός / «Επί Λέξει»: Το αγαπημένο βιβλιοπωλείο της οδού Ακαδημίας κλείνει οριστικά

«Παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να μεταβιβάσουμε το βιβλιοπωλείο, αφού η απαίτηση των ιδιοκτητών του ακινήτου για υπερδιπλασιασμό του ενοικίου, είναι ο τοίχος που δεν μπορούμε να γκρεμίσουμε» αναφέρει στην ανακοίνωση του
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Γουές Άντερσον, Τζέσικα Λανγκ και Ντέιβιντ Λιντς από αύριο στους κινηματογράφους

Έντεκα (!) τίτλοι προστίθενται στο πρόγραμμα των αιθουσών αυτή την Πέμπτη, ανάμεσά τους και το «Phoenician Scheme», η πιο αστεία ταινία του Γουές Άντερσον από την εποχή του «Grand Budapest Hotel».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

σχόλια

1 σχόλια