Η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς πέθανε μία ημέρα μετά την πρόωρη ανακοίνωση του θανάτου της

Η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς πέθανε μία ημέρα μετά την πρόωρη ανακοίνωση του θανάτου της Facebook Twitter
Getty Images
0

Η Τάνια Ρόμπερτς, η ηθοποιός για την οποία υπήρξε ένα «μακάβριο θρίλερ» τις προηγούμενες ώρες, πέθανε τελικά στα 65 της χρόνια, σύμφωνα με τους New York Times.

Αρχικά ο εκπρόσωπος της Ρόμπερτς, Μάικ Πίντζελ, ανακοίνωσε λανθασμένα τον θάνατο της ηθοποιού, με βάση τις πληροφορίες που είχε από τον σύντροφο της ηθοποιού, Λανς Ο'Μπράιαν. Όμως, τελικά αποδείχθηκε ότι η Ρόμπερτς νοσηλευόταν ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.

Τελικά ο σύντροφός της επιβεβαίωσε σήμερα ότι η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Cedars- Sinai, σύμφωνα με τους New York Times.

Η Ρόμπερτς κατέρρευσε στις 24 Δεκεμβρίου, αφού έβγαλε βόλτα τους σκύλους της κοντά στο σπίτι της στο Χόλιγουντ Χιλς. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και τοποθετήθηκε σε αναπνευστική υποστήριξη. Ο εκπρόσωπός της δεν διευκρίνισε την αιτία θανάτου της, αλλά δήλωσε ότι δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό, σύμφωνα με τους ΝΥΤ.

Ο σύντροφος της ηθοποιού δήλωσε στη Sun ότι η Ρόμπερτς πέθανε από αδιευκρίνιστη ασθένεια, που ξεκίνησε με ουρολοίμωξη, η οποία στη συνέχεια επηρέασε τα νεφρά και το συκώτι.

Η Τάνια Ρόμπερτς έγινε διάσημη από τη συμμετοχή της στην πέμπτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Άγγελοι του Τσάρλι». Αν και δεν βοήθησε να ανέβει η τηλεθέαση, η παρουσία της σε αυτή έδωσε ώθηση στην καριέρα της.

Ήταν το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην ταινία του 1985 «A View to a Kill», την τελευταία που ο Ρότζερ Μουρ υποδύθηκε τον 007, ενώ μεταξύ άλλων ταινιών πρωταγωνίστησε στο φιλμ «Sheena», το 1984. Το 1998 επανεμφανίστηκε, με τη συμμετοχή της στη σειρά «That '70s Show».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Πολιτισμός / Το Ελληνικό Περίπτερο στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia

Το Ελληνικό Περίπτερο στα Giardini της Βενετίας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Πλατωνικό Σπήλαιο από τον Ανδρέα Αγγελιδάκη, τον εικαστικό και αρχιτέκτονα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στην 61η Διεθνή Έκθεση Τέχνης – La Biennale di Venezia με το έργο «Escape Room», από τις 9 Μαΐου έως τις 22 Νοεμβρίου 2026. 
THE LIFO TEAM
Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Πολιτισμός / Τι σημαίνει όταν μια αρχαία κοινωνία θάβει παιδιά σαν πολεμιστές;

Η ανακάλυψη δύο παιδικών ταφών με χάλκινα πολεμικά ζωνάρια στην Ποντεκανιάνο της Ιταλίας ξαναφέρνει στο προσκήνιο το ερώτημα για το πώς μια αρχαία κοινωνία απέδιδε κύρος, ρόλους και μέλλον ακόμη και στα παιδιά.
THE LIFO TEAM
Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Πολιτισμός / Ο Werner Herzog επιστρέφει με το Ghost Elephants, ένα ντοκιμαντέρ για τα τελευταία «φαντάσματα» της Αγκόλας

Το Ghost Elephants ακολουθεί μια αποστολή αναζήτησης ελεφάντων στην Αγκόλα, αλλά στα χέρια του Werner Herzog γίνεται κάτι περισσότερο από ένα ντοκιμαντέρ. Γίνεται μια ιστορία για την εμμονή, τη σιωπή και το άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM