ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς δεν πέθανε τελικά

Η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς δεν πέθανε τελικά Facebook Twitter
Η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς δεν πέθανε τελικά - Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση (imdb)
0

Η ηθοποιός Τάνια Ρόμπερτς, το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, που χθες έγινε παγκόσμια είδηση για τον ξαφνικό θάνατό της τελικά είναι ακόμα ζωντανή.

Η μακάβρια «παρεξήγηση» ξεκίνησε από τον μάνατζέρ της, Mike Pingel, ο οποίος χθες ανακοίνωσε πως η ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 65 ετών έπειτα από βραχεία νοσηλεία σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Η ηθοποιός γνωστή και για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως «Σίνα, η Βασίλισσα της ζούγκλας» σύμφωνα με τον Pingel, είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά της και κατά την επιστροφή της στο σπίτι κατέρρευσε ξαφνικά. Στη συνέχεια νοσηλεύτηκε και χθες, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε πέθανε.

Ωστόσο, σήμερα ο ίδιος με  δηλώσεις του το CNN, το BBC και άλλα διεθνή ειδησεογραφικά σάιτ ανασκεύασε λέγοντας ότι εσφαλμένα ανακοίνωσε τον θάνατο της Ρόμπερτς, βασιζόμενος μόνο σε πληροφορίες που έλαβε από τον σύντροφό της ηθοποιού, Lans O' Brien, την Κυριακή.

Ωστόσο ένα τηλεφώνημα από το νοσοκομείο επιβεβαίωσε ότι ήταν ακόμη ζωντανή αν και παραμένει νοσηλευόμενη σε σοβαρή κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Με την ανακοίνωση του θανάτου της ηθοποιούς δε, φίλοι, γνωστοί αλλά και φανς της έσπευσαν να στείλουν τα συλλυπητήριά τους.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο O'Brien, είπε στο CNN ότι ήταν καταρρακωμένος αποχαιρετώντας την Ρόμπερτς στο νοσοκομείο. Έφυγε από το Ιατρικό Κέντρο Cedars-Sinai πιστεύοντας δε, ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που την έβλεπε.

Τη Δευτέρα το πρωί, ο O'Brien ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο όμως, ότι η σύντροφός του ήταν ακόμα ζωντανή, σύμφωνα με τον Pingel και τον O'Brien.

«Είμαι τόσο χαρούμενος», είπε ο O'Brien στο Inside Edition όταν έλαβε το τηλεφώνημα.

Σύμφωνα δε και με τους δύο, η ηθοποιός παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά είναι ακόμα ζωντανή.

Με πληροφορίες του CNN/BBC/Guardian

Πολιτισμός
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Πολιτισμός / 2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής: 50 συναυλίες και καλλιτεχνικές δράσεις από την Κυριακή των Βαΐων ως τη Μεγάλη Τρίτη

Το Φεστιβάλ επιστρέφει σε χώρους ξεχωριστούς, ιδιαίτερους και κατανυκτικούς, προσεγγίζοντας πολυάριθμες και απρόσμενες πτυχές της σχέσης θρησκευτικής λατρείας και μουσικής.
NEWSROOM
Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα την επιλογή του νέου διευθυντή

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Ο Ρίσι Σούνακ προσπάθησε να παρέμβει παράτυπα στην επιλογή του νέου διευθυντή

Ο πρόεδρος του Βρετανικού Μουσείου και πρώην υπουργός οικονομικών της χώρας επί κυβέρνησης Ντέιβιντ Κάμερον, Τζορτζ Όσμπορν, αρνήθηκε κατηγορηματικά να ικανοποιήσει το παράτυπο αυτό αίτημα του Ρίσι Σούνακ
NEWSROOM
I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Πολιτισμός / I’ll Be Your Mirror: Η Λόρι Άντερσον ανασταίνει τον Λου Ριντ μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η διάσημη μουσικός και εικαστικός δηλώνει ότι έχει πάθει εμμονή με την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία χρησιμοποιεί για να συνομιλεί και να γράφει μουσική με τον αείμνηστο σύντροφό της.
NEWSROOM