Η Gigi Hadid έδειξε για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλιά της και απάντησε σε όσους την κατηγορούν επειδή κρατούσε μυστική την εγκυμοσύνη της.

 

Το διάσημο σουπερμόντελ, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Zayn Malik, έχει κρατήσει γενικά χαμηλό προφίλ σχετικά με την εγκυμοσύνη της στη διάρκεια της καραντίνας, κάτι που άλλαξε χθες.

 

«Παιδιά, αυτή είναι η κοιλιά μου», είπε η 25χρονη, δείχνοντας από το πλάι την φουσκωμένη κοιλιά της, στη διάρκεια ενός Instagram Live βίντεο με αφορμή την προώθηση του νέου άρθρου της στο V Magazine. «Εδώ είναι», πρόσθεσε. 

 

Η Gigi Hadid διαβεβαίωσε τους φανς της πως είναι «καλά και ασφαλής» και πως η εγκυμοσύνη της «πηγαίνει περίφημα», παρά το γεγονός πως δεν μοιράζεται το ταξίδι της στη μητρότητα με τους 55 εκατομμύρια followers της στο Instagram. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Sis and niece 💚 @gigihadid #gigihadid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kenny.goddess (@kenny.goddess) στις


 

«Προφανώς, φαντάζομαι πολλοί από εσάς έχουν προβληματιστεί που δεν μοιράζομαι περισσότερα, αλλά βασικά είμαι έγκυος εν μέσω πανδημίας», είπε η Gigi, προσθέτοντας, «η εγκυμοσύνη μου δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο».

 

Το 25χρονο σουπερμόντελ σχολίασε πως η πανδημία του κορωνοϊού και το κίνημα Black Lives Matter (BLM) αξίζουν πολύ περισσότερο την προσοχή του κόσμου, σε σχέση με την εγκυμοσύνη της. 

 

«Αυτός είναι ένας λόγος που ένιωσα πως δεν είναι κάτι, το οποίο έπρεπε αναγκαστικά να μοιραστώ με άλλους εκτός από την οικογένεια και τους φίλους μου. Προφανώς πολλοί έχασαν δικούς τους ανθρώπους λόγω κορωνοϊού από την αρχή της καραντίνας και συνεχίζει να συμβαίνει. Και μετά περάσαμε στην επανεμφάνιση του κινήματος BLM, οπότε σκέφτηκα πως η παρουσία μας στα social media θα έπρεπε να χρησιμοποιείται γι' αυτόν τον σκοπό». 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❣️🍰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid) στις


Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έδωσε στους φανς μια ιδέα για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, σημειώνοντας πως στο μέλλον σκοπεύει να δημοσιεύσει περισσότερες φωτογραφίες της φουσκωμένης κοιλιάς της, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.  

 

«Έχω τραβήξει πολλές φωτογραφίες της κοιλιάς μου, τις οποίες στέλνω σε συγγενείς και φίλους. Προσπαθώ να την καταγράψω καλά επειδή έχω ακούσει πολλούς να λένε, "φρόντισε να μην το χάσεις"», συνέχισε η Gigi, τονίζοντας πως μένοντας έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, έχει καταφέρει να απολαύσει την εγκυμοσύνη της χωρίς να ανησυχεί για την εμφάνισή της ή επειδή «πρέπει να δείχνω γλυκούλα».

 

Μετά την έντονη φημολογία που είχε κυκλοφορήσει τον Απρίλιο, η Gigi Hadid επιβεβαίωσε τελικά την εγκυμοσύνη της στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον. «Προφανώς και θα θέλαμε να το ανακοινώσουμε με τους δικούς μας όρους, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για τις ευχές και την στήριξη όλων», σχολίασε τότε. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#zaynmalikfans #gigihadid #zayntattoo #zaynedit #tbt #instagood #zaynandgigi #love

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zayn___malik__club (@zaynindia1) στις