ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Η Φέργκι αποκάλυψε πως υπήρξε τόσο εθισμένη στα ναρκωτικά που είχε παραισθήσεις κάθε μέρα

Η Φέργκι αποκάλυψε πως υπήρξε τόσο εθισμένη στα ναρκωτικά που είχε παραισθήσεις κάθε μέρα Facebook Twitter
0

Η Φέργκι μίλησε ανοικτά για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τον εθισμό της στην crystal meth και το πόσο δύσκολο της ήταν να σταματήσει. 

Μιλώντας στο βρετανικό iNews, η διάσημη τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Black Eyed Peas, είπε πως στη ζωή της έχει αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και διάφορες επιπλοκές. «Υπέφερα από ψύχωση και άνοια, που μου είχαν προκαλέσει τα χημικά. Είχα παραισθήσεις σε καθημερινή βάση. Χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που έκοψα την crystal meth μέχρι να ηρεμήσουν τα χημικά στο μυαλό μου ώστε να σταματήσω να βλέπω διάφορα. Καθόμουν εκεί έτσι απλά και ξαφνικά έβλεπα μια μέλισσα από το πουθενά ή ένα κουνέλι», εξήγησε η Φέργκι, σχετικά την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα λέει πως οι παραισθήσεις της ήταν τόσο έντονες που έφτασε να πιστεύει ότι την κυνηγούν CIA, FBI και SWAT και πως προσπαθούν να την εντοπίσουν. 

Η Φέργκι αποκάλυψε πως υπήρξε τόσο εθισμένη στα ναρκωτικά που είχε παραισθήσεις κάθε μέρα Facebook Twitter
H Fergie με τον Josh Duhamel και τον γιο τους Axl Jack Duhamel το 2016. Τον Σεπτέμβριο το ζευγάρι ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο.

Όπως λέει, κάποια στιγμή έπιασε πάτο κάτι που υπήρξε βέβαια το κομβικό σημείο για την ανάκαμψή της. «Τα ναρκωτικά έχουν πάρα πολλή πλάκα... μέχρι που σταματούν να έχουν πλάκα. Εγώ ευχαριστώ τη μέρα που μου συνέβη αυτό. Είναι η δύναμή μου, η πίστη μου, η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο», σχολίασε η τραγουδίστρια. 

Η Φέργκι έχει αναφερθεί αρκετές φορές στον πρότερο εθισμό της με τα ναρκωτικά, ελπίζοντας πως η ιστορία της θα βοηθήσει κι άλλους. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Time είχε πει πως ο συγκεκριμένο εθισμός ήταν «ο χειρότερος σύντροφος που έπρεπε ποτέ να χωρίσω». «Έσκαψα βαθιά για να βρω τους λόγους που οδηγήθηκε εκεί. Το ναρκωτικό είναι που δημιουργεί τον εθισμό. Το ενδιαφέρον είναι γιατί ξεκινάς εξαρχής να το κάνεις. Σε μεγάλο βαθμό φταίει που υπήρξα παιδί ηθοποιός, είχα μάθει να καταπιέζω συναισθήματα», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.  

Πολιτισμός
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Met βγάζει τη Lee Krasner από τη σκιά του Pollock

Πολιτισμός / Pollock και Krasner ως ισότιμοι: η νέα έκθεση του Met αναθεωρεί έναν μύθο

Το Metropolitan Museum of Art παρουσιάζει το φθινόπωρο την έκθεση «Krasner and Pollock: Past Continuous», αφιερωμένη και στους δύο καλλιτέχνες σε όλο το εύρος της πορείας τους. Η επιμέλεια τονίζει την ισότιμη συμβολή της Lee Krasner στον Αφηρημένο Εξπρεσιονισμό, αναθεωρώντας το κυρίαρχο αφήγημα γύρω από τον Pollock.
THE LIFO TEAM
Η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Césars για τη βία κατά των γυναικών

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ατζανί κάλεσε τους άνδρες να σηκωθούν όρθιοι στα Σεζάρ για τη βία κατά των γυναικών

Στα βραβεία Σεζάρ 2026, η Isabelle Adjani κάλεσε τους άνδρες στην αίθουσα να σηκωθούν όρθιοι σε ένδειξη αλληλεγγύης προς όλες τις γυναίκες που έχουν υποστεί βία, ενώ η Golshifteh Farahani μίλησε για την αιματηρή καταστολή στο Ιράν.
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads και για την Αμερική που επιμένει

Πολιτισμός / Η Chloë Sevigny γυρίζει ντοκιμαντέρ για τους Deadheads χωρίς τους Grateful Dead

Χωρίς τους Grateful Dead στο κάδρο, το «Summer Tour» εστιάζει αποκλειστικά στους Deadheads. Το ντοκιμαντέρ, με τη στήριξη της Chloë Sevigny, κυκλοφορεί σε μια συγκυρία συμβολική για τη σκηνή, μετά τον θάνατο του Bob Weir.
THE LIFO TEAM