Η Φέργκι αποκάλυψε πως υπήρξε τόσο εθισμένη στα ναρκωτικά που είχε παραισθήσεις κάθε μέρα

Η Φέργκι αποκάλυψε πως υπήρξε τόσο εθισμένη στα ναρκωτικά που είχε παραισθήσεις κάθε μέρα Facebook Twitter
0

Η Φέργκι μίλησε ανοικτά για την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για τον εθισμό της στην crystal meth και το πόσο δύσκολο της ήταν να σταματήσει. 

Μιλώντας στο βρετανικό iNews, η διάσημη τραγουδίστρια και πρώην μέλος των Black Eyed Peas, είπε πως στη ζωή της έχει αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και διάφορες επιπλοκές. «Υπέφερα από ψύχωση και άνοια, που μου είχαν προκαλέσει τα χημικά. Είχα παραισθήσεις σε καθημερινή βάση. Χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που έκοψα την crystal meth μέχρι να ηρεμήσουν τα χημικά στο μυαλό μου ώστε να σταματήσω να βλέπω διάφορα. Καθόμουν εκεί έτσι απλά και ξαφνικά έβλεπα μια μέλισσα από το πουθενά ή ένα κουνέλι», εξήγησε η Φέργκι, σχετικά την περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα λέει πως οι παραισθήσεις της ήταν τόσο έντονες που έφτασε να πιστεύει ότι την κυνηγούν CIA, FBI και SWAT και πως προσπαθούν να την εντοπίσουν. 

Η Φέργκι αποκάλυψε πως υπήρξε τόσο εθισμένη στα ναρκωτικά που είχε παραισθήσεις κάθε μέρα Facebook Twitter
H Fergie με τον Josh Duhamel και τον γιο τους Axl Jack Duhamel το 2016. Τον Σεπτέμβριο το ζευγάρι ανακοίνωσε πως παίρνει διαζύγιο.

Όπως λέει, κάποια στιγμή έπιασε πάτο κάτι που υπήρξε βέβαια το κομβικό σημείο για την ανάκαμψή της. «Τα ναρκωτικά έχουν πάρα πολλή πλάκα... μέχρι που σταματούν να έχουν πλάκα. Εγώ ευχαριστώ τη μέρα που μου συνέβη αυτό. Είναι η δύναμή μου, η πίστη μου, η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο», σχολίασε η τραγουδίστρια. 

Η Φέργκι έχει αναφερθεί αρκετές φορές στον πρότερο εθισμό της με τα ναρκωτικά, ελπίζοντας πως η ιστορία της θα βοηθήσει κι άλλους. Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Time είχε πει πως ο συγκεκριμένο εθισμός ήταν «ο χειρότερος σύντροφος που έπρεπε ποτέ να χωρίσω». «Έσκαψα βαθιά για να βρω τους λόγους που οδηγήθηκε εκεί. Το ναρκωτικό είναι που δημιουργεί τον εθισμό. Το ενδιαφέρον είναι γιατί ξεκινάς εξαρχής να το κάνεις. Σε μεγάλο βαθμό φταίει που υπήρξα παιδί ηθοποιός, είχα μάθει να καταπιέζω συναισθήματα», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια.  

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Διεθνή / Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling είπε ότι στα γυρίσματα του Project Hail Mary ένιωσε τόσο μόνος, ώστε οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller τού έφτιαξαν μια «mop friend» με το όνομα Moppy Ringwald, η οποία εμφανίζεται τελικά και για λίγο στην ταινία.
THE LIFO TEAM
Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Το πορτρέτο της Lily Allen από τη Nieves Gonzalez, που χρησιμοποιήθηκε ως εξώφυλλο του West End Girl, εκτίθεται πλέον στη National Portrait Gallery του Λονδίνου για έναν χρόνο, σηματοδοτώντας και την πρώτη παρουσία της ζωγράφου σε μεγάλο βρετανικό δημόσιο ίδρυμα
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟΙ ΝΑΥΑΓΙΑ

Πολιτισμός / Ιδρύονται δύο νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών - Αυτά τα ναυάγια εντάσσονται

Το υπουργείο Πολιτισμού έχει θέσει στις προτεραιότητές του «την προστασία, την ανάδειξη και την αξιοποίηση της ενάλιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας»
THE LIFO TEAM
ΒΑΙΑΝΑ LIVE ACTION ΠΡΩΤΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ