Η Έμμα Κορονέλ, σύζυγος του Ελ Τσάπο, θα δημιουργήσει συλλογή ρούχων με τα αρχικά του

Η Έμμα Κορονέλ, σύζυγος του Ελ Τσάπο, θα δημιουργήσει συλλογή ρούχων με τα αρχικά του Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Η Έμμα Κορονέλ, η σύζυγος του Μεξικανού βαρόνου των ναρκωτικών Ελ Τσάπο, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα δημιουργήσει μια συλλογή ρούχων με τα αρχικά του συζύγου της.

Η συλλογή θα φέρει τα αρχικά του Ελ Τσάπο, «JGL» δηλαδή Joaquin Guzman Loera (Χοακίν Γκουζμάν Λοέρα).

Ο Ελ Τσάπο βρίσκεται αντιμέτωπος με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

«Στόχος μου είναι να προβάλω το στυλ μου και το στυλ του συζύγου μου» επισήμανε η ίδια, πρώην βασίλισσα της ομορφιάς, στον λογαριασμό της στο Instagram.

Εκεί, άλλωστε, τους τρεις μήνες, που διήρκεσε η δίκη του συζύγου της (Νοέμβριο-Φεβρουάριο) στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν, η 29χρονη ανέβαζε φωτογραφίες της με ρούχα.

Η επίδοξη σχεδιάστρια απηύθυνε κάλεσμα στους ενδιαφερόμενους μόδιστρους να επικοινωνήσουν μαζί της μέσω της δικηγόρου της Μαριέλ Κολόν, που είναι επίσης συνήγορος του συζύγου της, ενώ κάλεσε τους άνω των 100.000 ακολούθους της στο Instagram να της κάνουν προτάσεις.

Ο 61χρονος σύζυγός της συνήθιζε τις εμφανίσεις με πολύχρωμα πουκάμισα, καπελάκια του μπέιζμπολ και αθλητικά παπούτσια.

Τον Ιανουάριο, μια νεαρή γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι η κόρη του Ελ Τσάπο, η Αλεχαντρίνα Γκισέλ Γκουζμάν, είχε ήδη ανακοινώσει ότι λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων, κοσμημάτων και ποτών, που θα ονομάσει El Chapo 701, ένας αριθμός που παραπέμπει στην κατάταξη του εμπόρου ναρκωτικών στον κατάλογο του Forbes με τους πλουσιότερους του πλανήτη, του 2009.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εμβληματική ευρωπαϊκή συλλογή φτάνει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Ντεγκά, Ματίς, Μονέ και άλλοι 43 σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια έκθεση στην Αθήνα

83 αριστουργήματα από 45 καλλιτέχνες παγκόσμιας ακτινοβολίας, τα οποία προέρχονται από μια εμβληματική ευρωπαϊκή ιδιωτική συλλογή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στην Αθηνα από τον Δεκέμβριο στο μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.
LIFO NEWSROOM
Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM