Ο Κιτ Χάρινγκτον και η Εμίλια Κλαρκ αποτελούν δύο από το πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών ή τουλάχιστον οι χαρακτήρες τους στο Game of Thrones είναι σίγουρα. Και μπορεί η τελευταία σεζόν της διάσημης τηλεοπτικής σειράς να μην επιστρέφει νωρίτερα από τα τέλη του 2018 ή τις αρχές του 2019, αλλά οι θαυμαστές του ζεύγους Jon Snow και Daenerys Targaryen ίσως «παρηγορηθούν» προσωρινά από τη νέα διαφημιστική καμπάνια των Dolce & Gabbana.

 

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί είναι τα νέα πρόσωπα του γνωστού οίκου μόδας για την προώθηση του αρώματος The One. Και παρόλο που η επιλογή τους έχει ανακοινωθεί από τον περασμένο Μάρτιο, μόλις πρόσφατα κυκλοφόρησαν τα πρώτα μέρη από τις διαφημίσεις για την ανδρική και τη γυναικεία έκδοση του αρώματος. 

 

Τα διαφημιστικά σποτ, αμφότερα σε σκηνοθεσία Matteo Garrone, γυρίστηκαν σε μια γειτονιά στη Νάπολη της Ιταλίας και όπως περιγράφει ο οίκος Dolce & Gabbana στο Instagram «το χρυσό φως της Μεσογείου λάμπει πάνω από οικογένειες που απολαμβάνουν νόστιμο ιταλικό φαγητό σε μια χαρούμενη, γιορτινή ατμόσφαιρα. Η Εμίλια Κλαρκ, μια λαμπερή σταρ με εκπληκτική ομορφιά αγκαλιάζει τη στιγμή και ζει τη ζωή στο έπακρο». Όσο για τον Κιτ Χάρινγκτον, αναφέρει πως «αντικατοπτρίζει την παιχνιδιάρικη γοητεία, την αυτοπεποίθηση και την εκ γενετής έλξη του άντρα Dolce & Gabbana».

 

 

 

Αν και προς το παρόν οι δύο πρωταγωνιστές δεν εμφανίζονται μαζί, είναι πολύ πιθανό μελλοντικά ο οίκος μόδας να κυκλοφορήσει και κάποια διαφήμιση όπου θα παίζουν και οι δύο.

 

Δείτε τα δύο νέα διαφημιστικά σποτ με πρωταγωνιστές τους δύο ηθοποιούς:

 

 
 

 

Και μια γεύση από backstage που έδωσε στη δημοσιότητα μέσω Instagram ο οίκος Dolce & Gabbana:

 

Shot in an open-air market on the streets of Naples, feel the vibrant atmosphere of The One for Men campaign. Discover all the exclusive backstage shots @dgbeauty #DGTheOne #DGBeauty #EVERYONEISTHEONE #KitHarington

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dolce & Gabbana (@dolcegabbana) στις