Η Έλεν Μίρεν απάντησε σε όσους την μπέρδεψαν με τη νέα σύντροφο του Κιάνου Ριβς

Η Έλεν Μίρεν απάντησε σε όσους την μπέρδεψαν με τη νέα σύντροφο του Κιάνου Ριβς Facebook Twitter
0

Η Έλεν Μίρεν δεν έχει σχέση με τον Κιάνου Ριβς αλλά δεν την ενοχλεί που πολλοί την μπέρδεψαν με την φημολογούμενη νέα σύντροφο του ηθοποιού.

Ο Κιάνου Ριβς εμφανίστηκε πρόσφατα στο κόκκινο χαλί του LACMA Art + Film Gala, συντροφιά με την Αλεξάντρα Γκραντ, την οποία κρατούσε από το χέρι και τα περιοδικά πήραν φωτιά κάνοντας λόγο για τη νέα σχέση του ηθοποιού.  

Η Έλεν Μίρεν απάντησε σε όσους την μπέρδεψαν με τη νέα σύντροφο του Κιάνου Ριβς Facebook Twitter
Η Έλεν Μίρεν απάντησε σε όσους την μπέρδεψαν με τη νέα σύντροφο του Κιάνου Ριβς Facebook Twitter

Η 46χρονη καλλιτέχνης, που έχει λευκά μαλλιά και παρόμοιο κούρεμα με την Έλεν Μίρεν, κατάφερε να προκαλέσει τεράστια σύγχυση στους χρήστες των social media που νόμιζαν πως πρόκειται για την 70χρονη ηθοποιό.

«Το είδα», σχολίασε η Έλεν Μίρεν, σχετικά με τον χαμό στο Twitter γύρω από τη νέα σύντροφο του Κιάνου Ριβς και την ομοιότητα που έχουν. «Ήταν πολύ κολακευτικό για εμένα, επειδή προφανώς είναι αξιολάτρευτη», πρόσθεσε η ίδια, μιλώντας στο ΕΤ στην πρεμιέρα του «The Good Liar» στη Νέα Υόρκη.

Όπως εξήγησε, με τον Κιάνου Ριβς γνωρίζονται, σημειώνοντας πως τρέφει μόνο αγάπη για εκείνον. «Τον γνωρίζω πολύ καλά. Έκανε μια ταινία με τον σύζυγό μου και είναι απλώς ο πιο αξιαγάπητος και τρυφερός άνθρωπος», είπε η Έλεν Μίρεν, αναφερόμενη στο θρίλερ «The Devil's Advocate» του 1997. Η ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και 22 χρόνια με τον Τέιλορ Χάκφορντ, που σκηνοθέτησε την συγκεκριμένη ταινία.


Την ίδια στιγμή, η σχέση των Κιάνου Ριβς και Αλεξάντρα Γκραντ φαίνεται πως πάει αρκετά πίσω καθώς η καλλιτέχνης είχε συνεργαστεί μαζί του στο βιβλίο του «Ode to Happiness», που κυκλοφόρησε το 2011 και στο οποίο είχε επιμεληθεί την εικονογράφηση.

Το 2016 συνεργάστηκαν σε ένα ακόμη βιβλίο, το «Shadows» και πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί του UNAIDS Gala στην Art Basel της Σουηδίας, ενώ την ίδια χρονιά ξεκίνησαν μαζί έναν εκδοτικό οίκο.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ