Η έγκυος Beyonce και ο Jay Z γιόρτασαν τον ερχομό των διδύμων σαν Αφρικανοί βασιλιάδες

Η έγκυος Beyonce και ο Jay Z γιόρτασαν τον ερχομό των διδύμων σαν Αφρικανοί βασιλιάδες Facebook Twitter
0

 

Η έγκυος Beyonce και ο Jay Z γιόρτασαν τον ερχομό των διδύμων σαν Αφρικανοί βασιλιάδες Facebook Twitter

Με το όλο σκηνικό να παραπέμπει στην Αφρική και τους δύο τους να θυμίζουν ζευγάρι Αφρικανών βασιλιάδων, η Beyonce και ο Jay Z γιόρτασαν το σαββατοκύριακο, με ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερο τρόπο, τον ερχομό των διδύμων δίνοντας ένα πάρτι για στενούς συγγενείς και φίλους. 

Η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από το «baby shower» πάρτι, αναμέσά τους μία όπου επιδεικνύει την τεράστια κοιλιά της που φιλοτέχνησε με ένα τατουάζ χένας και άλλες παρέα με τον αγαπημένο της σύζυγο. Οι δυο τους μάλιστα ντύθηκαν και ανάλογα με την περίσταση, φορώντας ρούχα ταιριαστά με το έθνικ θέμα του πάρτι, ενώ ο Jay Z φόρεσε κι ένα καπέλο, χαρακτηριστικό αυτών που φορούν οι άντρες στην Β. Νιγηρία. Οι φωτογραφίες έφτασαν σχεδόν τα δύο εκατομμύρια likes μέσα σε σχεδόν πέντε ώρες.

Καλεσμένοι μεταξύ άλλων ήταν η μητέρα της, Tina Knowles, η φίλη της από τις Destiny's Child, Kelly Rowland, η Michelle Williams (II), η Serena Williams, η La La Anthony και η Vanessa Bayer, ενώ από το πάρτι δεν έλειπε φυσικά και η 5χρονη κόρη του ζευγαριού, Blue Ivy. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Πολιτισμός / Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Με μια εμφάνιση γεμάτη τόλμη και υπονοούμενα, ο Σουηδός ηθοποιός απέδωσε για ακόμη μία φορά τη φετιχιστική αισθητική της νέας του ταινίας «Pillion»
LIFO NEWSROOM
Οι Times UK για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Τι έγραψαν οι Times για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου

Οι Times δίνουν περισσότερο βάρος στις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Μουσείου, ότι η προστασία των Γλυπτών του Παρθενώνα προτάσσεται έναντι κάθε άλλης εκδήλωσης
LIFO NEWSROOM
Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

Πολιτισμός / Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

«Κατ´ επανάληψη και διαχρονικά το υπουργείο Πολιτισμού έχει καταδικάσει τα δείπνα, τις δεξιώσεις και τις επιδείξεις μόδας που διοργανώνονται στους χώρους, στους οποίους εκτίθενται μνημεία και έργα τέχνης»
LIFO NEWSROOM