Η Cardi B κατηγορεί τη Nicki Minaj για τις απειλές εναντίον της κόρης της

Η Cardi B κατηγορεί τη Nicki Minaj για τις απειλές εναντίον της κόρης της Facebook Twitter
0

H Cardi B κατηγόρησε τη Nicki Minaj πως διέρρευσε τον αριθμό του τηλεφώνου της, γεγονός που οδήγησε σε απειλές ενάντια στη ζωή της κόρης της, σύμφωνα με τον Guardian. 

Σε μια σειρά από βίντεο που ανέβηκαν στο Instagram, η Cardi B κατηγορεί τη Minaj για την διαρροή μετά από φιλονικία τους στο πάρτι της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης. Από εκεί, η Cardi B έφυγε με μια μελανιά στο μέτωπο, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε ένα από τα παπούτσια της στη Minaj. 

«Πως γίνεται να διαρρεύσει το κινητό μια ώρα μετά την φιλονικία στο πάρτι του Harper's Bazaar;» αναφέρει η Cardi B και αναρωτήθηκε πώς γίνεται όλοι όσοι έχεις προβλήματα να μαθαίνουν τον αριθμό σου. 

Η ίδια έδειξε μηνύματα που έλαβε, μετά τη δημοσιοποίηση του αριθμού της και διάβασε ένα από αυτά που έλεγε: «Ερχόμαστε να βρούμε και εσένα και την κόρη σου. Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να σκοτώσουμε την Kulture» την κόρη της με τον ράπερ Offset. Η Cardi B περιγράφει τη Minaj ως αρρωστημένη. 

Η Minaj αρνήθηκε πως διέρρευσε τον αριθμό της Cardi B δηλώνοντας: «Δεν έχω διαρρεύσει ποτέ αριθμό στη ζωή μου και όλοι εσείς εξακολουθείτε να λέτε ψέματα για να με κάνετε να μοιάζω κακιά». 

Παράλληλα κατέβαλε προσπάθειες για να ξεπεραστεί η φιλονικία γράφοντας στο Twitter: «Ας συγκεντρωθούμε στα θετικά από εδώ και μπρος» με την Cardi B να συμφωνεί στο Instagram: «Εντάξει λοιπόν! Ας κρατήσουμε τα θετικά και ας το συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο!»

Παντού αλλού στα βίντεό της τα οποία είναι αναρτημένα στο Instagram, η Cardi B αναφέρει πως θα ζητήσει νομική προστασία καθώς η Minaj την κατηγορεί για την χρήση του payola, μιας παράνομης πρακτικής μέσω της οποίας πληρώνονται ραδιοφωνικοί σταθμοί και άλλα Μέσα για να μεταδίδουν συγκεκριμένη μουσική, αναφέρει ο Guardian. 

«Ίσως πρέπει να σε μηνύσω για συκοφαντική δυσφήμιση από τη στιγμή που με κατηγορείς πως χρησιμοποιώ κάτι που ονομάζεται payola» αναφέρει η Cardi B προσθέτοντας πως η αντίζηλος της δεν μπορεί να καταλάβει πόσο επιτυχημένη είναι.

Αυτή την εβδομάδα η Minaj αποστασιοποιήθηκε από τους διαπληκτισμούς ισχυριζόμενη πως οι τραυματισμοί της Cardi B κατά το πάρτι, προήλθαν από την σταρ των ριάλιτι Rah Ali η οποία «κρατούσε το κεφάλι της και την γρονθοκόπησε οχτώ ή εννιά φορές. Οι γροθιές ήταν τόσο σκληρές. Ήμουν απίστευτα θυμωμένη με την Rah ... αλλά σε αυτή δεν άρεσε η συμπεριφορά της, ο τρόπος που ήρθε κατά πάνω μου». 

Η Ali δεν σχολίασε τις κατηγορίες. 

H Minaj δήλωσε πως η διαμάχη ήταν «κάτι πολύ ταπεινωτικό που έγινε μπροστά σε άτομα ανώτερης κοινωνικής τάξης» και περιέγραψε την Cardi B ως «απάτη» στο Twitter καθώς δεν γράφει μόνη της τους στίχους της, κατηγορία που η Cardi B άφησε αναπάντητη. 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Πολιτισμός / Από το Smithsonian στη Βαλτιμόρη: η Amy Sherald, η λογοκρισία και ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας

Η Amy Sherald απέσυρε την έκθεσή της από το Smithsonian μετά τις ενστάσεις για το Trans Forming Liberty. Στη Βαλτιμόρη, το American Sublime έγινε η πιο επιτυχημένη έκθεση του μουσείου εδώ και 25 χρόνια.
THE LIFO TEAM
Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Πολιτισμός / Paradise lost: Το έπος που έκανε τον Σατανά σταρ και δεν έπαψε ποτέ να διχάζει

Το Paradise Lost δεν έμεινε στην ιστορία μόνο ως ένα από τα μεγάλα έπη της αγγλικής λογοτεχνίας, αλλά και ως το βιβλίο που έκανε τον Σατανά μία από τις πιο γοητευτικές και αμφιλεγόμενες μορφές της δυτικής φαντασίας
THE LIFO TEAM
Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Πολιτισμός / Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τον Orwell ανατέμνει το ψέμα της εποχής

Ο σκηνοθέτη Raoul Peck επιστρέφει με το Orwell: 2+2=5, ένα ντοκιμαντέρ που ξαναφέρνει τον George Orwell στο παρόν, συνδέοντας το έργο του με τη γλώσσα της εξουσίας, την προπαγάνδα και τη φθορά των δημοκρατιών.
THE LIFO TEAM
Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Πολιτισμός / Ο κολασμένος πανκ παράδεισος της Vivienne Westwood φωτίζεται ξανά

Μια μεγάλη έκθεση στο Bowes Museum επιστρέφει στη διαδρομή της Vivienne Westwood, πενήντα χρόνια μετά την έκρηξη του punk, φωτίζοντας τον τρόπο με τον οποίο ένωσε τη μόδα με την πρόκληση, την ιστορία του ενδύματος και μια ολόκληρη αισθητική ανυπακοής.
THE LIFO TEAM
ΟΣΚΑΡ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Πολιτισμός / Το μήνυμα του Χαβιέ Μπαρδέμ στα Όσκαρ 2026: «Όχι στον πόλεμο, ελευθερία στην Παλαιστίνη»

Τον Φεβρουάριο, ο Μπαρδέμ ήταν ένας από τους πάνω από 100 διάσημους που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία επικρίνουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου για τη «σιωπή» του σχετικά με τη Γάζα
THE LIFO TEAM