Η Billie Eilish εγκατέλειψε τα social media λόγω των τρολ

Η Billie Eilish εγκατέλειψε τα social media λόγω των τρολ Facebook Twitter
0

Το ποπ φαινόμενο Billie Eilish σταμάτησε να χρησιμοποιεί τα social media λόγω του «πολέμου» που δέχεται από τα διαδικτυακά τρολ.

Η Αμερικανίδα μουσικός που συνυπογράφει το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ No Time to Die, παραδέχτηκε πως εδώ και καιρό σκεφτόταν να εγκαταλείψει τα social media, ωστόσο παρέμενε για να είναι σε επαφή με το κοινό της.

«Σταμάτησα πριν από δύο μέρες. Σταμάτησα να διαβάζω ολόκληρα τα σχόλια. Μου κατέστρεφαν τη ζωή. Είναι αλλόκοτο. Όσο πιο cool είναι αυτά που κάνεις, τόσο περισσότερο σε μισούν οι άνθρωποι» παραδέχτηκε, μιλώντας στο BBC, η 18χρονη.

Και συμπλήρωσε: «Είναι ένα μάτσο τρολ. Και το πρόβλημα είναι ότι κάποια απ' αυτά είναι πραγματικά αστεία. Νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα. Κανείς δεν σταματάει επειδή είναι αστεία. (...) Είναι τρελό να διαβάζω σχόλια. Θα είχα σταματήσει προ πολλού, όμως το πρόβλημα είναι πως πάντα ήθελα να έχω επαφή με τους φαν. Και οι άνθρωποι το καταστρέφουν αυτό. Είναι απαίσιο».

H Eilish έχει γίνει πολλάκις στόχος αρνητικών έως κακόβουλων σχολίων για το ντύσιμο και την εμφάνισή της, με τα διαδικτυακά τρολ να της επιτίθενται για το πολύχρωμο, ριχτό στυλ της.

Η απόφαση της Eilish έρχεται λίγα 24ωρα μετά την αυτοκτονία της δημοφιλούς παρουσιάστριας, Caroline Flack, με το ρόλο τόσο των social media όσο και του βρετανικού Τύπου να εξετάζεται για το κατά πόσο η πίεσή τους ώθησε στο απονενοημένο τη 40χρονη Βρετανίδα. Πριν αφαιρέσει τη ζωή της, είχε γράψει ένα μήνυμα που θα πόσταρε στο Instagram, μέσω του οποίου κατήγγειλε πως ένα οικογενειακό ατύχημα, πουλήθηκε σε εφημερίδα και κατέστρεψε την ίδια και την οικογένειά της. Η ανάρτηση παρέμεινε αδημοσίευτη και γνωστοποιήθηκε μόλις σήμερα από τη μητέρα της.

Με πληροφορίες από The Times/BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Το αριστούργημα της Κλόι Ζάο, μια κακόβουλη Α.Ι. και πολλά παιδικά από αύριο στους κινηματογράφους

Το συνταρακτικό «Hamnet» κυκλοφορεί επιτέλους στις αίθουσες, πλάι σε ένα θρίλερ του Τιμούρ Μπεκμαμπέτοφ και αρκετούς τίτλους που διεκδικούν την προσοχή του οικογενειακού κοινού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΚΥΘΝΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ

Πολιτισμός / Τι έδειξαν οι ανασκαφές για την αρχαία πόλη της Κύθνου

Οι εργασίες φέτος επικεντρώθηκαν και πάλι στην Ακρόπολη, αφενός στην ανασκαφή του οικιστικού συγκροτήματος του Νοτίου Πλατώματος και αφετέρου στην ευρύτερη περιοχή του ιερού της Δήμητρας και Κόρης
THE LIFO TEAM
Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Πολιτισμός / Ρόδος: Ανάδειξη της ρωμαϊκής οδού Cardo και του Τετραπύλου στον αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000 ευρώ, διαμορφώνει και αναδεικνύει τον ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά μη αναδεδειγμένο, μέχρι σήμερα, αρχαιολογικό χώρο της «Περβόλας»
THE LIFO TEAM
Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Πολιτισμός / Κομήτης Ferto: Oι Εurofans δείχνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι-δυναμίτης του Akyla

Σχόλια στο εξωτερικό το συγκρίνουν με την ενέργεια του Käärijä (Φινλανδία 2023), όχι γιατί μοιάζει μουσικά, αλλά γιατί έχει αυτόν τον "τρελό" και κολλητικό ρυθμό που σε κάνει να θέλεις να χορέψεις αμέσως.
THE LIFO TEAM