Η Billie Eilish εγκατέλειψε τα social media λόγω των τρολ

Η Billie Eilish εγκατέλειψε τα social media λόγω των τρολ Facebook Twitter
0

Το ποπ φαινόμενο Billie Eilish σταμάτησε να χρησιμοποιεί τα social media λόγω του «πολέμου» που δέχεται από τα διαδικτυακά τρολ.

Η Αμερικανίδα μουσικός που συνυπογράφει το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ No Time to Die, παραδέχτηκε πως εδώ και καιρό σκεφτόταν να εγκαταλείψει τα social media, ωστόσο παρέμενε για να είναι σε επαφή με το κοινό της.

«Σταμάτησα πριν από δύο μέρες. Σταμάτησα να διαβάζω ολόκληρα τα σχόλια. Μου κατέστρεφαν τη ζωή. Είναι αλλόκοτο. Όσο πιο cool είναι αυτά που κάνεις, τόσο περισσότερο σε μισούν οι άνθρωποι» παραδέχτηκε, μιλώντας στο BBC, η 18χρονη.

Και συμπλήρωσε: «Είναι ένα μάτσο τρολ. Και το πρόβλημα είναι ότι κάποια απ' αυτά είναι πραγματικά αστεία. Νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα. Κανείς δεν σταματάει επειδή είναι αστεία. (...) Είναι τρελό να διαβάζω σχόλια. Θα είχα σταματήσει προ πολλού, όμως το πρόβλημα είναι πως πάντα ήθελα να έχω επαφή με τους φαν. Και οι άνθρωποι το καταστρέφουν αυτό. Είναι απαίσιο».

H Eilish έχει γίνει πολλάκις στόχος αρνητικών έως κακόβουλων σχολίων για το ντύσιμο και την εμφάνισή της, με τα διαδικτυακά τρολ να της επιτίθενται για το πολύχρωμο, ριχτό στυλ της.

Η απόφαση της Eilish έρχεται λίγα 24ωρα μετά την αυτοκτονία της δημοφιλούς παρουσιάστριας, Caroline Flack, με το ρόλο τόσο των social media όσο και του βρετανικού Τύπου να εξετάζεται για το κατά πόσο η πίεσή τους ώθησε στο απονενοημένο τη 40χρονη Βρετανίδα. Πριν αφαιρέσει τη ζωή της, είχε γράψει ένα μήνυμα που θα πόσταρε στο Instagram, μέσω του οποίου κατήγγειλε πως ένα οικογενειακό ατύχημα, πουλήθηκε σε εφημερίδα και κατέστρεψε την ίδια και την οικογένειά της. Η ανάρτηση παρέμεινε αδημοσίευτη και γνωστοποιήθηκε μόλις σήμερα από τη μητέρα της.

Με πληροφορίες από The Times/BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Πολιτισμός / Η Ιστορία την αδίκησε: Το μυστήριο 400 χρόνων γύρω από τη γυναίκα και τον γιο του Σαίξπηρ

Η ταινία «Hamnet» ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του Σαίξπηρ και της Άγκνες και στην τραγική απώλεια του γιου τους, βάζοντας τη φαντασία να καλύψει τα ιστορικά κενά για να αναδείξει το πένθος, την αγάπη και τη δύναμη ενός υποτιμημένου και σε πολλούς άγνωστου χαρακτήρα
LIFO NEWSROOM
προτομή της Νεφερτίτης Αίγυπτος Βερολίνο

Πολιτισμός / Βερολίνο: Η Νεφερτίτη είναι «αμετακίνητη» παρά τις εκκλήσεις της Αιγύπτου

Παρότι κατά καιρούς διατυπώνονται δημόσιες εκκλήσεις για επαναπατρισμό, το ίδρυμα που κατέχει το έργο υποστηρίζει ότι η προτομή είναι τόσο εύθραυστη ώστε να θεωρείται «αμετακίνητη»
LIFO NEWSROOM
Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα το Σάββατο 29 Νοεμβρίου στις 19:00 - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Πολιτισμός / Το ΚΠΙΣΝ «στολίζει» για τα Χριστούγεννα στις 29 Νοεμβρίου - Αναλυτικά το εορταστικό πρόγραμμα

Συναυλίες, παραστάσεις, DJ sets, προβολές ταινιών, παγοδρόμιο - και πολλά ακόμη - θα περιλαμβάνονται στον φετινό χριστουγεννιάτικο κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
LIFO NEWSROOM
Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Aριάνα Γκράντε, ταχυδακτυλουργικές απάτες και η φετινή Χρυσή Άρκτος από αύριο στους κινηματογράφους

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του «Wicked», το τρίτο «Now You See Me» και η ταινία που έδωσε στον Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ το μεγάλο βραβείο της Μπερλινάλε ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ