Η Billie Eilish εγκατέλειψε τα social media λόγω των τρολ

Η Billie Eilish εγκατέλειψε τα social media λόγω των τρολ Facebook Twitter
0

Το ποπ φαινόμενο Billie Eilish σταμάτησε να χρησιμοποιεί τα social media λόγω του «πολέμου» που δέχεται από τα διαδικτυακά τρολ.

Η Αμερικανίδα μουσικός που συνυπογράφει το τραγούδι της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ No Time to Die, παραδέχτηκε πως εδώ και καιρό σκεφτόταν να εγκαταλείψει τα social media, ωστόσο παρέμενε για να είναι σε επαφή με το κοινό της.

«Σταμάτησα πριν από δύο μέρες. Σταμάτησα να διαβάζω ολόκληρα τα σχόλια. Μου κατέστρεφαν τη ζωή. Είναι αλλόκοτο. Όσο πιο cool είναι αυτά που κάνεις, τόσο περισσότερο σε μισούν οι άνθρωποι» παραδέχτηκε, μιλώντας στο BBC, η 18χρονη.

Και συμπλήρωσε: «Είναι ένα μάτσο τρολ. Και το πρόβλημα είναι ότι κάποια απ' αυτά είναι πραγματικά αστεία. Νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα. Κανείς δεν σταματάει επειδή είναι αστεία. (...) Είναι τρελό να διαβάζω σχόλια. Θα είχα σταματήσει προ πολλού, όμως το πρόβλημα είναι πως πάντα ήθελα να έχω επαφή με τους φαν. Και οι άνθρωποι το καταστρέφουν αυτό. Είναι απαίσιο».

H Eilish έχει γίνει πολλάκις στόχος αρνητικών έως κακόβουλων σχολίων για το ντύσιμο και την εμφάνισή της, με τα διαδικτυακά τρολ να της επιτίθενται για το πολύχρωμο, ριχτό στυλ της.

Η απόφαση της Eilish έρχεται λίγα 24ωρα μετά την αυτοκτονία της δημοφιλούς παρουσιάστριας, Caroline Flack, με το ρόλο τόσο των social media όσο και του βρετανικού Τύπου να εξετάζεται για το κατά πόσο η πίεσή τους ώθησε στο απονενοημένο τη 40χρονη Βρετανίδα. Πριν αφαιρέσει τη ζωή της, είχε γράψει ένα μήνυμα που θα πόσταρε στο Instagram, μέσω του οποίου κατήγγειλε πως ένα οικογενειακό ατύχημα, πουλήθηκε σε εφημερίδα και κατέστρεψε την ίδια και την οικογένειά της. Η ανάρτηση παρέμεινε αδημοσίευτη και γνωστοποιήθηκε μόλις σήμερα από τη μητέρα της.

Με πληροφορίες από The Times/BBC

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Πολιτισμός / Γιώργος Μαρίνος: Συγκίνηση στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου Έλληνα σόουμαν

Φίλοι, συνεργάτες και καλλιτέχνες συγκεντρώθηκαν για να τιμήσουν τη μνήμη του ανθρώπου που με την ενέργεια, το χιούμορ και το αστείρευτο ταλέντο του σημάδεψε το ελληνικό θέατρο και την τηλεόραση
THE LIFO TEAM
Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Πολιτισμός / Το Come See Me in the Good Light φέρνει στα Οσκαρ μια ταινία για την αγάπη, την αρρώστια και το φως

Η ταινία ακολουθεί την Andrea Gibson και τη σύντροφό της στη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου της ζωής τους, μετατρέποντας μια ιστορία ασθένειας σε ένα απρόσμενα φωτεινό και βαθιά ανθρώπινο ντοκιμαντέρ.
THE LIFO TEAM
Η Sadie Sink λέει ότι το Stranger Things την προστάτευσε, λίγο πριν από την πρεμιέρα της ως Ιουλιέτα στο Λονδίνο

Πολιτισμός / Η Sadie Sink πριν από την Ιουλιέτα: «Το Stranger Things με προστάτευσε»

Από το Stranger Things στο Romeo and Juliet του Λονδίνου, η Sadie Sink μιλά για τη μετάβασή της στο θέατρο και για τον τρόπο με τον οποίο η σειρά λειτούργησε προστατευτικά στα χρόνια που μεγάλωνε μπροστά στην κάμερα
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαρίνος: η πιο άγρια ντροπή της πίστας

Γιώργος Μαρίνος / Γιώργος Μαρίνος: Είσαι μεγάλος σταρ, αγάπη μου!

Ο Πάνος Μιχαήλ γράφει για τον Γιώργο Μαρίνο ως τον άνθρωπο που ξεστόμισε «εγώ κύριε είμαι ομοφυλόφιλος» όταν η λέξη μπορούσε να σε τελειώσει. Η Ελλάδα τον έκανε θέαμα για να τον αντέξει. Εκείνος όμως ανέβηκε στην πίστα και δεν μίκρυνε.
THE LIFO TEAM