Η άσεμνη χειρονομία του Ρόμπι Γουίλιαμς στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ διχάζει και εξοργίζει

Η άσεμνη χειρονομία του Ρόμπι Γουίλιαμς στην τελετή έναρξης του Μουντιάλ διχάζει και εξοργίζει Facebook Twitter
Getty Images/ Ideal Image
0

Με κάθε επισημότητα, αλλά και ένα απρόοπτο,  πραγματοποιήθηκε στη Μόσχα η τελετή έναρξης του Μουντιάλ.

Κεντρικό πρόσωπο της τελετής ήταν ο βρετανός ποπ σταρ ο Ρόμπι Γουίλιαμς, ενώ στο πλευρό του βρέθηκε η Ρωσίδα σοπράνο Άιντα Γκαριφουλίνα.

Ωστόσο ο Ρόμπι λίγο πριν τελειώσει την εμφάνισή του προχώρησε σε μία άσεμνη χειρονομία και ενώ εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο κοιτάζοντας την κάμερα. Και σίγουρα αυτό δεν θα άρεσε καθόλου στους διοργανωτές...

Η χειρονομία σχολιάζεται πολύ στα social media με τους περισσότερους πάντως να μην την βρήκαν κατάλληλη ούτε για την ώρα, ούτε για την περίσταση. 

Και ενώ ο ποπ σταρ είναι γνωστός για τις προκλήσεις στα live του, αποδεικνύεται πως η συγκεκριμένη διοργάνωση δεν ήταν ο κατάλληλος χώρος για κάτι τέτοιο.

Βέβαια πολλοί σχολιάζουν πως το ευχαριστήθηκαν καθώς θεωρούν πως ήταν μια κίνηση επαναστατική εναντίον της υπερσυντηρητικής Ρωσίας.

Στην τελετή εμφανίστηκε επίσης ο τενόρος Πλασίντο Ντομίνγκο αλλά και o Περουβιανός Χουάν Ντιέγκο Φλόρεζ.

Από την εγχώρια μουσική σκηνή το «παρών» έδωσαν ο πιανίστας Ντένις Ματσούεφ, οι παγκοσμίου φήμης αστέρες της όπερας Άννα Νετρέμπκο, Γιουσίφ Εϊβαζόφ, Ιλντάρ Αμπντραζάκοφ και Αλμπίνα Σαγκιμουράτοβα.

Οι Γουίλ Σμιθ, Νίκι Τζαμ και Έρα Ιστρέφι απέδωσαν το τραγούδι του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου με τίτλο Live It Up, ενώ ο Ρονάλντο έδωσε συμβολικά την πρώτη κλοτσιά του παγκοσμίου κυπέλλου.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αλλά και ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Πολιτισμός / Oasis: Η μεγάλη επιστροφή ως ύμνος στη βρετανική μουσική - Η αγκαλιά των αδελφών Γκάλαχερ επί σκηνής

Το συγκρότημα επανενώθηκε επί σκηνής έπειτα από 16 χρόνια - Ένα σετ γεμάτο ύμνους της βρετανικής μουσικής, πάθος, χιούμορ και η αγκαλιά που περίμεναν όλοι
LIFO NEWSROOM
Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM