Η Αριάνα Γκράντε και ο Πιτ Ντέιβιντσον χώρισαν - Τέσσερις μήνες κράτησε ο αρραβώνας

Η Αριάνα Γκράντε και ο Πιτ Ντέιβιντσον χώρισαν - Τέσσερις μήνες κράτησε ο αρραβώνας Facebook Twitter
1

Είχαν αρραβωνιαστεί έπειτα από ένα μήνα σχέσης και σήμερα, τέσσερις μήνες μετά οι Αριάνα Γκράντε και Πιτ Ντέιβιντσον χώρισαν.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση του το Σαββατοκύριακο, μετέδωσε αρχικά το TMZ την Κυριακή.

«Ήταν πάρα πολύ, σε πολύ σύντομο διάστημα...», λέει μια πηγή στο People ενώ την είδηση επιβεβαιώνει και το CNN. 

Πηγές κοντά στο ζευγάρι δήλωσαν στo TMZ ότι η απόφαση ήταν μια αμοιβαία επιλογή, καθώς τόσο η διάσημη τραγουδίστρια, όσο και ο κωμικός θεώρησαν πως είχαν βιαστεί.

O χωρισμός του ζευγαριού έρχεται ενώ η Γκράντε έχει περάσει δύσκολες εβδομάδες μετά την απώλεια του πρώην συντρόφου της Μακ Μίλερ. ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στις 7 Σεπτεμβρίου. 

Ωστόσο το ζευγάρι υπήρξε πολύ ανοιχτό για τη σχέση του και τον αρραβώνα του με πολλαπλές εκδηλώσεις αγάπης  δημοσίως και δεκάδες κοινές φωτογραφίες στα social media.

Oι κοινές τους φωτογραφίες παραμένουν στον λογαριασμό της Γκράντε στο Instagram, αλλά ο Ντέιβιντσον έχει απενεργοποιήσει τα social media του.

Η Αριάνα Γκράντε και ο Πιτ Ντέιβιντσον χώρισαν - Τέσσερις μήνες κράτησε ο αρραβώνας Facebook Twitter

Το ζευγάρι που απασχόλησε, όσο λίγα, τα ταμπλόιντ μίντια όλο το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι, ο κωμικός του Saturday Night Live έλεγε πως νιώθει «ο πιο τυχερός άνθρωπος στον κόσμο», στο πλευρό της Γκράντε, ανακοινώνοντας τον αρραβώνα τους μετά από μόλις λίγες εβδομάδες σχέσης.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί το 2014 στο SNL και ξεκίνησαν να βγαίνουν μετά τον χωρισμό της 25χρονης με τον ράπερ Μακ Μίλερ.

Από την αρχή, Γκράντε και Ντέιβιντσον ήταν ανοιχτοί για τη σχέση τους και ουδέποτε κρύφτηκαν από τον φακό. Αντίθετα οι λογαριασμοί τους στο Instagram γέμισαν από φωτογραφίες με τρυφερές στιγμές.

«Την ημέρα που τη γνώρισα σκέφτηκα "Θα σε παντρευόμουν αύριο"», έλεγε ο Ντέιβιντσον τον Αύγουστο.

«Δεν την πάτησε από την μπλόφα μου. Της έστειλα μια φωτογραφία με δακτυλίδια αρραβώνων. Τη ρώτησα "σου αρέσουν;" και μου απάντησε "Αυτά είναι τα αγαπημένα μου"».

Μετά τον αρραβώνα τους, η Γκράντε αποφάσισε να συγκατοικήσει με τον Ντέιβιντσον.

Σε ένα τραγούδι της με τίτλο "Πιτ Ντέιβιντσον", στο τελευταίο της άλμπουμ, η Γκράντε ερμηνεύει με πάθος τους στίχους: «Το Σύμπαν μάλλον με φυλά, έπεσες στα πόδια μου από τον ουρανό και ξέρω ότι το ξέρεις πως είσαι η αδελφή ψυχή μου».

Αργότερα ο 25χρονος είχε αστειευτεί ότι δεν είχε εισπράξει ούτε ένα δολάρια δικαιωμάτων για το τραγούδι. «Αν ποτέ χωρίσουμε, που δεν θα χωρίσουμε - αστειεύομαι, αλλά αν "Θεός φυλάξει" συνέβαινε ποτέ αυτό σε δέκα χρόνια, θα υπάρχει ένα τραγούδι που με τίτλο "Πιτ Ντέιβιντσον" που θα παίζει από τα μεγάφωνα στο K-Mart και εγώ θα δουλεύω εκεί».

Τελικά χώρισαν πολύ νωρίτερα από τις προβλέψεις του κωμικού.

Το Σάββατο η Γκράντε ήταν προγραμματισμένο να τραγουδήσει σε μία φιλανθρωπική οργάνωση για την αντικαρκινική έρευνα, αλλά τελικά ακύρωσε την εμφάνισή της καθώς, όπως είπε ο μάνατζέρ της, Σκούτερ Μπράουν, περνά δύσκολες ώρες.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Πολιτισμός / Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ: Aνέβασε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με την τολμηρή εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Λονδίνου

Με μια εμφάνιση γεμάτη τόλμη και υπονοούμενα, ο Σουηδός ηθοποιός απέδωσε για ακόμη μία φορά τη φετιχιστική αισθητική της νέας του ταινίας «Pillion»
LIFO NEWSROOM
Οι Times UK για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Πολιτισμός / Βρετανικό Μουσείο: Τι έγραψαν οι Times για τις αντιδράσεις της Αθήνας μετά το δείπνο του Βρετανικού Μουσείου

Οι Times δίνουν περισσότερο βάρος στις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων του Μουσείου, ότι η προστασία των Γλυπτών του Παρθενώνα προτάσσεται έναντι κάθε άλλης εκδήλωσης
LIFO NEWSROOM
Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

Πολιτισμός / Σχόλιο Μενδώνη για το δείπνο μπροστά από τα Γλυπτά του Παρθενώνα: «Προκλητική αδιαφορία»

«Κατ´ επανάληψη και διαχρονικά το υπουργείο Πολιτισμού έχει καταδικάσει τα δείπνα, τις δεξιώσεις και τις επιδείξεις μόδας που διοργανώνονται στους χώρους, στους οποίους εκτίθενται μνημεία και έργα τέχνης»
LIFO NEWSROOM