LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

Η Adele στο Saturday Night Live: Έκανε χιούμορ με τη νέα εμφάνισή της και τραγούδησε

Η Adele στο Saturday Night Live: Έκανε χιούμορ με τη νέα εμφάνισή της και τραγούδησε Facebook Twitter
0

Η Adele αστειεύτηκε με τα κιλά που έχασε πρόσφατα, ενώ ενημέρωσε τους φαν της ότι το άλμπουμ της δεν έχει ολοκληρωθεί, παρουσιάζοντας το Saturday Night Live.

«Ξέρω ότι δείχνω πραγματικά, πραγματικά διαφορετική από την τελευταία φορά που με είδατε», είπε η 32χρονη. «Αλλά στην πραγματικότητα, λόγω όλων των περιορισμών για τον κορωνοϊό... έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς πολλά βάρη και μπορούσα να έρθω μόνο η μισή», αστειεύτηκε. «Αυτό είναι το μισό που διάλεξα», συμπλήρωσε.

Η σταρ παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ φοβισμένη επειδή έπρεπε να τραγουδήσει αλλά και να παρουσιάσει ταυτόχρονα το Saturday Night Live. «Προτιμώ να βάλω κάποιες περούκες, να πιω ένα ποτήρι κρασί- ή έξι- και να δω τι θα συμβεί», είπε.

 

Παρόλα αυτά, τραγούδησε κατά τη διάρκεια του σόου. Η Adele θυμήθηκε και την πρώτη της εμφάνιση στο Saturday Night Live, πριν από 12 χρόνια. «Έκανα ένα γκεστ το 2008 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», είπε. Εκείνο το επεισόδιο είχε κάνει ρεκόρ 14 ετών στην τηλεθέαση και εκτόξευσε τη φήμη της Adele.

«Πάντα είμαι νευρική όταν εμφανίζομαι live στην τηλεόραση- και απόψε ειδικότερα- επειδή βρίζω. Και επειδή είμαι Βρετανίδα, προσπερνάω τις "μέτριες" (βρισιές) και πηγαίνω αμέσως στις χειρότερες», είπε ακόμη μεταξύ άλλων η σταρ. Μεταξύ άλλων, στα σκετς της εκπομπής η Adele υποδύθηκε μια διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι The Bachelor.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

LIVE - Πόλεμος στη Μέση Ανατολή

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Αγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του

Πολιτισμός / Ο μύθος του Μιχαήλ Άγγελου συνεχίζει να μεγαλώνει, 550 χρόνια μετά

Δύο νέα έργα αποδίδονται στον Μιχαήλ Άγγελο στα 550 χρόνια από τη γέννησή του, σε μια συγκυρία που δείχνει πως ο μύθος του συνεχίζει να μεγαλώνει μαζί με τις διεκδικήσεις γύρω από το όνομά του
THE LIFO TEAM
Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Πολιτισμός / Η Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε με την υπουργό Πολιτισμού και Εθνικής Κληρονομιάς της Πολωνίας

Στο επίκεντρο της συζήτησης των δύο υπουργών, θέματα που αφορούν την πολιτική της ΕΕ στον τομέα του Πολιτισμού, μεταξύ άλλων ως προς το Ταμείο Συνοχής και τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία
THE LIFO TEAM
Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Πολιτισμός / Paddington, Cate Blanchett και Tom Hiddleston ξεχωρίζουν στις υποψηφιότητες των Olivier Awards

Το Paddington και το Into the Woods προηγούνται στις φετινές υποψηφιότητες των Olivier Awards, σε μια λίστα που φέρνει δίπλα δίπλα το λαϊκό θέαμα, το θεατρικό κύρος και μεγάλα ονόματα όπως η Cate Blanchett, ο Tom Hiddleston και ο Bryan Cranston.
THE LIFO TEAM