Η Adele στο Saturday Night Live: Έκανε χιούμορ με τη νέα εμφάνισή της και τραγούδησε

Η Adele στο Saturday Night Live: Έκανε χιούμορ με τη νέα εμφάνισή της και τραγούδησε Facebook Twitter
0

Η Adele αστειεύτηκε με τα κιλά που έχασε πρόσφατα, ενώ ενημέρωσε τους φαν της ότι το άλμπουμ της δεν έχει ολοκληρωθεί, παρουσιάζοντας το Saturday Night Live.

«Ξέρω ότι δείχνω πραγματικά, πραγματικά διαφορετική από την τελευταία φορά που με είδατε», είπε η 32χρονη. «Αλλά στην πραγματικότητα, λόγω όλων των περιορισμών για τον κορωνοϊό... έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς πολλά βάρη και μπορούσα να έρθω μόνο η μισή», αστειεύτηκε. «Αυτό είναι το μισό που διάλεξα», συμπλήρωσε.

Η σταρ παραδέχθηκε ότι ήταν πολύ φοβισμένη επειδή έπρεπε να τραγουδήσει αλλά και να παρουσιάσει ταυτόχρονα το Saturday Night Live. «Προτιμώ να βάλω κάποιες περούκες, να πιω ένα ποτήρι κρασί- ή έξι- και να δω τι θα συμβεί», είπε.

 

Παρόλα αυτά, τραγούδησε κατά τη διάρκεια του σόου. Η Adele θυμήθηκε και την πρώτη της εμφάνιση στο Saturday Night Live, πριν από 12 χρόνια. «Έκανα ένα γκεστ το 2008 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία», είπε. Εκείνο το επεισόδιο είχε κάνει ρεκόρ 14 ετών στην τηλεθέαση και εκτόξευσε τη φήμη της Adele.

«Πάντα είμαι νευρική όταν εμφανίζομαι live στην τηλεόραση- και απόψε ειδικότερα- επειδή βρίζω. Και επειδή είμαι Βρετανίδα, προσπερνάω τις "μέτριες" (βρισιές) και πηγαίνω αμέσως στις χειρότερες», είπε ακόμη μεταξύ άλλων η σταρ. Μεταξύ άλλων, στα σκετς της εκπομπής η Adele υποδύθηκε μια διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι The Bachelor.

Με πληροφορίες από BBC

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε χωρίς επεισόδια στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

Πολιτισμός / Ο Τζαφάρ Παναχί επέστρεψε «χωρίς επεισόδια» στο Ιράν μετά το βραβείο στις Κάννες

«Στη χειρότερη, θα με ξαναβάλουν φυλακή», δήλωσε προ ολίγων ημερών από τις Κάννες ο Ιρανός σκηνοθέτης, αποδεχόμενος τις επιπτώσεις της κινηματογραφικής του αντίστασης
LIFO NEWSROOM
Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Πολιτισμός / Plásmata 3: Υπό τους ήχους του stegi.radio για τρεις εβδομάδες το Πεδίον του Άρεως

Από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Ιουνίου, πάνω από 70 παραγωγοί του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Στέγης εμφανίζονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο booth προσφέροντας στο κοινό μία πρωτόγνωρη εμπειρία.
LIFO NEWSROOM