Μια μεγάλη έκπληξη στους πυροσβέστες που την περασμένη εβδομάδα έδωσαν μάχη με την τεράστια πυρκαγιά στο Grenfell Tower, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τουλάχιστον 79 άνθρωποι, επιφύλασσε η Adele.

 

 

Η διάσημη τραγουδίστρια επισκέφθηκε την Δευτέρα τον πυροσβεστικό σταθμό στο Τσέλσι για να δείξει έμπρακτα την υποστήριξή της και να ευχαριστήσει τους πυροσβέστες για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν στην κατάσβεση της φωτιάς, διασώζοντας παράλληλα όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσαν. 

 

 

Η Adele δεν ειδοποίησε κανένα μέσο ενημέρωσης για την επίσκεψή της, που έγινε γνωστή μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook ένας από τους πυροσβέστες. Μάλιστα, όπως λέει ο υπεύθυνος τους σταθμού, αρχικά δεν κατάλαβαν πως πρόκειται για εκείνη αφού απλώς είδαν μια γυναίκα με μαύρα γυαλιά κι ένα κέικ στα χέρια. «Απλώς εμφανίστηκε στο σταθμό και χτύπησε το παράθυρο, λέγοντας πως μας έχει φέρει σπιτικό κέικ. Ανοίξαμε την πόρτα και μετά έβγαλε τα γυαλιά της και είπε, "Γεια, είμαι η Adele". Όλοι πάθαμε σοκ. Μπήκε μέσα, συζητήσαμε και ήπιαμε τσάι και μετά τηρήσαμε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα», λέει ο Ben King. 

 

 

Η 29χρονη τραγουδίστρια ήταν από τους πρώτους διασήμους που επισκέφθηκε το σημείο της τραγωδίας, την περασμένη Πέμπτη, μόλις ένα 24ωρο μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς. Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που βρίσκονταν εκεί και την είδαν, η ίδια περιφερόταν τριγύρω αγκαλιάζοντας τους πάντες για να τους παρηγορήσει, ενώ να σημειωθεί πως και τότε δεν είχε ειδοποιήσει τα μέσα ενημέρωσης. 

 

Just spotted @Adele and Simon Konecki visiting the Grenfell Tower, she was dressed in an abaya. Respect to both of you. #Adele #grenfelltower #simonkonecki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FourMee (@fourmee) στις