Η 96χρονη γκουρού του στιλ, Ίρις Άπφελ, έγινε κούκλα Barbie

Η 96χρονη γκουρού του στιλ, Ίρις Άπφελ, έγινε κούκλα Barbie Facebook Twitter
0

Μετά τη σειρά «Inspiring Women» με Barbie εμπνευσμένες από σπουδαίες γυναίκες της ιστορίας, ανάμεσά τους η Αμέλια Έρχαρτ και η Φρίντα Κάλο, η Mattel αποφάσισε να κυκλοφορήσει μια νέα κούκλα, αφιερωμένη τώρα στην Ίρις Άπφελ. 

Η κούκλα, που για με πολλούς θεωρείται η πιο στιλάτη που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρία, είναι μια μικρογραφία της 96χρονης fashionista και γκουρού του στιλ, που έχει καταφέρει να επηρεάσει σχεδιαστές, editorials μόδας αλλά και καλλιτέχνες.

Η νέα Barbie «Iris Apfel» φορά ένα πράσινο κοστούμι Gucci, από το οποίο εξέχει ο μεγάλος γιακάς ενός γαλάζιου πουκάμισου, συνδυασμένο με ένα εντυπωσιακό statement κόσμημα και φυσικά, τα μεγάλα της στρογγυλά γυαλιά μυωπίας. 

Μέχρι στιγμής όποιος την αγοράσει θα πρέπει να περιοριστεί στη συγκεκριμένη αμφίεση, καθώς δεν υπάρχουν προς το παρόν διαθέσιμα άλλα ρούχα που να ταιριάζουν στο στιλ της. 

Το φθινόπωρο η Mattel σκοπεύει να κυκλοφορήσει μια «Styled By» Barbie, με γυαλιά και κοσμήματα από την συλλογή Rara Avis της Ίρις Άπφελ. 

Βέβαια να σημειωθεί πως παρά τον ενθουσιασμό για την κυκλοφορία της κούκλας, αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως το πρόσωπό της δείχνει αφύσικα νεανικό για τα 96 της χρόνια και πως θα έπρεπε να το έχουν επιμεληθεί πιο ρεαλιστικά. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες του που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Πολιτισμός / 100 Χρόνια Μάνος Χατζιδάκις: Οι μελωδίες που όρισαν τον ελληνικό κινηματογράφο

Από το «Αγάπη που ‘γινες δίκοπο μαχαίρι» μέχρι το «Γκρίζο Γατί», ο Μάνος Χατζιδάκις έντυσε με μουσική τόσο τις πιο σκοτεινές όσο και τις πιο ανέμελες ιστορίες του ελληνικού σινεμά
LIFO NEWSROOM
Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

Πολιτισμός / Ξαρχάκος για Σαββόπουλο: «Χαίρε Διόνυσε - Καλό σου κατευόδιο»

«Ας θυμόμαστε πόσο σκληρά κρίθηκε, ας αναρωτηθούμε πόσο δημοκράτες είμαστε όταν αποδομούμε τόσο εύκολα τους καλλιτέχνες και όταν τους θέλουμε 'στα μέτρα μας'», έγραψε ο Σταύρος Ξαρχάκος σε ανάρτησή του
LIFO NEWSROOM
Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζένιφερ Λόπεζ και Φρέντι Κρούγκερ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρέντι Κρούγκερ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τζένιφερ Λόπεζ από αύριο στους κινηματογράφους

Το δράμα γύρω από την ηχογράφηση του εμβληματικού άλμπουμ «Nebraska», η μιούζικαλ εκδοχή του «Φιλιού της Γυναίκας Αράχνης», το ντεμπούτο του youtuber Κρις Στάκμαν «Shelby Oaks» και η επανέκδοση του «Εφιάλτη στον Δρόμο με τις Λεύκες» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ