Χάρι και Μέγκαν «ψάχνουν για σπίτι στο Λος Άντζελες»

Χάρι και Μέγκαν «ψάχνουν για σπίτι στο Λος Άντζελες» Facebook Twitter
0

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι σχεδιάζουν να περάσουν περισσότερο χρόνο στην πατρίδα της Δούκισσας του Σάσεξ, το Λος Άντζελες φέτος το καλοκαίρι.

«Λατρεύουν να βρίσκονται στον Καναδά, αλλά ψάχνουν επίσης σπίτια στο Λος Άντζελες», σχολίασε πηγή από το περιβάλλον τους στο περιοδικό People. «Κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν σπίτια και στα δυο μέρη».

Η Μέγκαν έχει μεγάλη στήριξη στο Λος Άντζελες, από την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ αλλά και διάφορους φίλους που έχουν επισκεφτεί το ζευγάρι στο Βανκούβερ, όπου έμεναν μαζί με τον γιο τους, Άρτσι.

Χάρι και Μέγκαν «ψάχνουν για σπίτι στο Λος Άντζελες» Facebook Twitter

Η Μέγκαν ήταν όλο χαμόγελα όταν πήγαινε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βικτόρια στις 16 Ιανουαρίου για να πάρει την φίλη της, Χέδερ Ντόρακ, καθηγήτρια πιλάτες στο Λος Άντζελες. Η πρώην συμπρωταγωνίστριά της στο Suits, Άμπιγκεϊλ Σπένσερ, επίσης την επισκέφτηκε και πήγε μαζί με το ζευγάρι για περίπατο την Πρωτοχρονιά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Perfect Sunday night with loved ones ❤️ #Repost @meghanmarkle with @repostapp ・・・ Tree trimming bliss with my favorites. Love you @benitalitt (& D) @heatherdorak + my fairy god-daughters #theresnoplacelikehome #californialove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heather Dorak (@heatherdorak) στις


Η ηθοποιός Τζανίνα Γκαβανκάρ από το The Morning Show ήταν εκείνη που τράβηξε την φωτογραφία του μικρού Άρτσι για την χριστουγεννιάτικη κάρτα του ζευγαριού, ενώ πέρασαν τις γιορτές με την Ντόρια Ράγκλαντ στο Βανκούβερ. «Παίρνει πολλή δύναμη από την μητέρα της», είπε στενός φίλος.

Χάρι και Μέγκαν «ψάχνουν για σπίτι στο Λος Άντζελες» Facebook Twitter

Το Βανκούβερ αντικατοπτρίζει άλλωστε το χαλαρό κλίμα του Λος Άντζελες. «Απολαμβάνουν το να έχουν μια ήσυχη ζωή. Πηγαίνουν μεγάλες βόλτες, κάνουν γιόγκα και η Μέγκαν μαγειρεύει. Τους αρέσει να μένουν σπίτι, περνώντας χρόνο με τον Άρτσι και τα σκυλιά», λέει πηγή του περιβάλλοντός τους.

Η Μέγκαν είχε γράψει κάποτε στο μπλογκ της The Tig, «γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Λος Άντζελες, ένα κορίτσι της Καλιφόρνια που ζει με την φιλοσοφία πως όλα μπορούν να γιατρευτούν είτε με την γιόγκα, την παραλία ή μερικά αβοκάντο».

Χάρι και Μέγκαν «ψάχνουν για σπίτι στο Λος Άντζελες» Facebook Twitter

Από τότε που ανακοίνωσαν ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα στις 8 Ιανουαρίου, το ζευγάρι έχει ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο, όπου οι «ασχολίες» τους είναι χαλαρές και δεν ανακοινώνονται, ο ελεύθερος χρόνος τους περιλαμβάνει βόλτες στο δάσος μαζί με τον Άρτσι και κανείς δεν τους λέει τι να κάνουν στην ζωή τους.

«Η απόφαση [να φύγουν] τους βασάνιζε καιρό και ανακουφίστηκαν που το έκαναν. Τους έφυγε ένα βάρος», σχολίασε φίλος τους.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Πολιτισμός / Ο Πάπας Λέων αποκάλυψε τις τέσσερις αγαπημένες του ταινίες

Ο Πάπας Λέων θα υποδεχθεί το Σάββατο τη Μόνικα Μπελούτσι, τον Σπάικ Λι και τη Κέιτ Μπλάνσετ, μεταξύ άλλων,  σε μία ειδική ακρόαση για την «εμβάθυνση του διαλόγου με την κινηματογραφική τέχνη»
LIFO NEWSROOM
Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ντάνιελ Ντέι Λιόυις, Παρκ Τσαν-Γουκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Το ερμηνευτικό comeback του σπουδαίου πρωταγωνιστή, η διασκευή του Νοτιοκορεάτη δημιουργού στο «Τσεκούρι» του Γαβρά, το ριμέικ του «Running Man» και μια γιαπωνέζικη έκπληξη για τους φίλους του φανταστικού στις αίθουσες από αυτή την Πέμπτη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Πολιτισμός / Λουκέτο στο ιστορικό Antico Caffè Greco της Ρώμης μετά από πολυετή δικαστική διαμάχη

Το ιστορικό καφέ, το δεύτερο παλαιότερο της Ιταλίας μετά το Caffè Florian της Βενετίας, υπήρξε σημείο συνάντησης λογοτεχνών, καλλιτεχνών και διανοουμένων για περισσότερο από δυόμισι αιώνες
LIFO NEWSROOM
ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΣΥΡΙΑ

Πολιτισμός / Συρία: «Διέρρηξαν το εθνικό μουσείο» στη Δαμασκό - Τι φέρεται να άρπαξαν από πτέρυγα που έχει και ελληνιστικά εκθέματα

Τι απαντά η διεύθυνση του μουσείου που «είναι κλειστό για λόγους ασφαλείας» και διαθέτει έργα ανεκτίμητης αξίας από την πλούσια αρχαία και νεώτερη κληρονομιά της Συρίας
LIFO NEWSROOM
ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: Αναδεικνύοντας τα παλαιοχριστιανικά μνημεία της Αστυπάλαιας

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανέλαβε την αποκατάσταση και προβολή του Λουτρώνα του Ταλλαρά και των βασιλικών Καρέκλη και Αγίας Βαρβάρας, μνημείων που αποτελούν χαρακτηριστικά αρχιτεκτονικά δείγματα της πρωτοβυζαντινής περιόδου στο νησί
LIFO NEWSROOM