H Zιζέλ εξόργισε τους Μουσουλμάνους επειδή φόρεσε μπούρκα για να πάει στον πλαστικό χειρουργό

H Zιζέλ εξόργισε τους Μουσουλμάνους επειδή φόρεσε μπούρκα για να πάει στον πλαστικό χειρουργό Facebook Twitter
4
H Zιζέλ εξόργισε τους Μουσουλμάνους επειδή φόρεσε μπούρκα για να πάει στον πλαστικό χειρουργό Facebook Twitter

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τη διαρροή φωτογραφιών της Ζιζέλ που εντοπίστηκε να φορά μπούρκα για περάσει απαρατήρητη την είσοδο κλινικής πλαστικού χειρουργού στο Παρίσι.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα tabloids δείχνουν το μοντέλο, συνοδεία της αδερφής της Rafaela, να ετοιμάζονται να περάσουν το κατώφλι της κλινικής «Du Parc Monceau» φορώντας το παραδοσιακό ένδυμα των μουσουλμάνων. 

Η μπούρκα της Ζιζέλ εξόργισε όμως την κοινότητα των Μουσουλμάνων, καθώς το συγκεκριμένο ένδυμα έχει απαγορευθεί δια νόμου -ψηφισμένο από τον Νικολά Σαρκοζί- στη Γαλλία εδώ και πέντε χρόνια. 

Σύμφωνα με το The New York Post, η κίνηση της Ζιζέλ κατά τη διάρκεια, μάλιστα, του Ραμαζανιού ήταν εξαιρετικά προσβλητική για τους Μουσουλμάνους. Κι ένας λόγος παραπάνω επειδή χρησιμοποίησε τη μπούρκα για να κρύψει μια αισθητική επέμβαση.

"Δεν το κάνει για το Ισλάμ. Αυτό είναι πολύ κακό. Φορά ένα ιερό πράγμα για έναν κακό σκοπό" σχολίασε ο Ιμάμης Muhammad Abdullah Kamal Al-Azhari του Astoria Islamic Center στο Κουίνς o οποίος χαρακτήρισε την κίνηση προσβλητική και απαράδεκτη.

Σημειώνεται πως τα στοιχεία που οδήγησαν στο να αναγνωριστεί η Ζιζέλ κάτω από τη μπούρκα ήταν ο σοφέρ της, η τσάντα της με τη οποία είχε φωτογραφηθεί να καταφθάνει στο Παρίσι και το γεγονός πως λίγες μέρες νωρίτερα είχε περάσει και πάλι την πόρτα της κλινικής χωρίς να είναι μεταμφιεσμένη.

Πολιτισμός
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM
Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Πολιτισμός / Τι μάθαμε από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη podcast της Τέιλορ Σουίφτ στον Τράβις Κέλσι

Περισσότεροι από 1,3 εκατομμύρια θεατές συντονίστηκαν ζωντανά για την εκπομπή, καθώς η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για τη σχέση της με τον Τράβις, τα «κρυμμένα στοιχεία» που ενσωματώνει στα τραγούδια της, αλλά και για την ενασχόλησή της με το... ψωμί
LIFO NEWSROOM
Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Kοσμοπολιτισμός, τρόμος και σκοτεινές αλληγορίες από αύριο στους κινηματογράφους

Οι επανεκδόσεις της πρώτης περιπέτειας του Τζέιμς Μποντ, του «Dr. No», και του εξαιρετικού ψυχολογικού θρίλερ του Ρόμαν Πολάνσκι «The Tenant» ξεχωρίζουν εύκολα από το πρόγραμμα της εβδομάδας του Δεκαπενταύγουστου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Έντεκα χρόνια από την ημέρα που ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έβαλε τέλος στη ζωή του

Πολιτισμός / Ρόμπιν Γουίλιαμς: 11 χρόνια από την ημέρα που έβαλε τέλος στη ζωή του

Το «θαλάσσιο τέρας με τα 50 πλοκάμια», όπως χαρακτήρισε η σύζυγός του τη σπάνια μορφή άνοιας που τον βασάνιζε, και το τελευταίο τους βράδυ, λίγο πριν ο ηθοποιός βάλει τέλος στη ζωή του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Ολοι εσεις δηλ που μιλάτε έτσι για τους μουσουλάνους, θα σας άρεσε να κοροιδευε κάποιος τα δικά σας ιερα συμβολα για να κανεις πλαστικές κλπ γελοία πράγματα; Είναι γελοιοι οι μουσουλμανοι κ οχι αυτή που μασκαρεύεται για να αλλάξει τα βυζιά;
Η υποκρισία σε όλο της το μέγεθος! Όταν, λοιπόν, ακραίοι μουσουλμάνοι ζώνονται εκρηκτικά για να σκοτώσουν αθώους και καμουφλάρονται με τέτοιου είδους ενδύματα η, ακόμα χειρότερο, όταν γυναίκες αναλαμβάνουν επιθέσεις αυτοκτονίας φορώντας αυτά τα ενδύματα, δεν είναι αυτό κατάπτυστη συμπεριφορά κατά του Ισλάμ;
Είναι λιγουλάκι επιλεκτικά ευαίσθητοι οι μουσουλμάνοι; Φυσικά είναι γελοίο να φορά μια γυναίκα μπουρκα στον 21ο αιώνα, πόσο μάλλον όταν η ίδια δεν είναι μουσουλμάνα.Αλλά η ίδια ευαισθησία δεν υπάρχει όταν οι ομόθρησκοι τους αποκεφαλίζουν ή ανατινάζονται για λεπτές δογματικές διαφορές.