H Σόφι Τέρνερ παντρεύεται: Ρομαντικός γάμος σε έπαυλη στην γαλλική εξοχή και pre-wedding με φίλους

H Σόφι Τέρνερ παντρεύεται: Ρομαντικός γάμος σε έπαυλη στην γαλλική εξοχή και pre-wedding με φίλους Facebook Twitter
H Σάνσα Σταρκ του Game of Thrones παντρεύεται στη Γαλλία και απόψε γιορτάζει με φίλους
0

Η Sophie Turner, η Σάνσα Σταρκ του Game of Thrones, παντρεύεται τον τραγουδιστή Joe Jonas σε λίγες ώρες στη Γαλλία και  κυκλοφορήσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το pre-wedding party.

H ηθοποιός και ο τραγουδιστής που είναι μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers, έφτασαν στη Γαλλία στις αρχές της εβδομάδας καθώς ο γάμος τους θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Château de Tourreau, μια πολυτελής έπαυλη στην εξοχή. Προτού φύγουν για την εξοχή, ο φακός τους κατέγραψε στο Παρίσι. Ακολούθησε selfie με το ερωτευμένο ζευγάρι να φιλιέται με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

H Σόφι Τέρνερ παντρεύεται: Ρομαντικός γάμος σε έπαυλη στην γαλλική εξοχή και pre-wedding με φίλους Facebook Twitter

Οι καλεσμένοι δεν θα είναι πολλοί, αλλά αναμένονται διάσημες αφίξεις για την τελετή που μάλλον θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τα μίντια.

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas γιόρτασαν χθες μαζί με φίλους και μέλη των οικογενειών τους. Η ηθοποιός φαίνεται πως έκανε κυριολεκτικά πρόβα γάμου, γράφουν περιοδικά μόδας, καθώς επέλεξε να φορέσει μια λευκή τουαλέτα που θύμιζε νυφικό.

Nick και Kevin Jonas, τα αδέλφια του γαμπρού, είναι εκεί με τις Priyanka Chopra και Danielle Jonas, τις συζύγους τους. Μια μέρα πριν το pre-wedding δείπνο, τα ζευγάρια συμμετείχαν σε ένα πάρτι στην πισίνα του Château de Tourreau.

H Σόφι Τέρνερ παντρεύεται: Ρομαντικός γάμος σε έπαυλη στην γαλλική εξοχή και pre-wedding με φίλους Facebook Twitter
Η έπαυλη όπου θα φιλοξενηθεί η τελετή
H Σόφι Τέρνερ παντρεύεται: Ρομαντικός γάμος σε έπαυλη στην γαλλική εξοχή και pre-wedding με φίλους Facebook Twitter
Το πρώτο pre-wedding party
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s in the air.. ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) στις

Αυτός πάντως θα είναι ο δεύτερος γάμος για το ζευγάρι καθώς πριν από δύο μήνες αιφνιδίασαν τους πάντες με έναν γάμο στο Λας Βέγκας. Αν και αυτή τη φορά στη Γαλλία η τελετή λέγεται πως θα είναι πιο παραδοσιακή και ρομαντική, η τελετή στο Βέγκας με γερές δόσεις αμερικάνικου κιτς. Δείτε εδώ τι είχε γίνει γνωστό για τον πρώτο γάμο και φωτογραφίες.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Πολιτισμός / Επαναπατρίστηκε από τη Χιλή πολύτιμο θραύσμα από αρχαϊκό ναό της Ακρόπολης

Το μαρμάρινο θραύσμα βρισκόταν στην κατοχή Χιλιανού πολίτη και σύμφωνα με τον ίδιο, η  οικογένειά του το κατείχε από τη δεκαετία του 1930, με την πληροφορία ότι προέρχεται από την Ακρόπολη
LIFO NEWSROOM
Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Πολιτισμός / Έιμι Σέραλντ: Η διάσημη ζωγράφος καταγγέλλει λογοκρισία και ακυρώνει μεγάλη έκθεση στο Smithsonian

Η Αφροαμερικανή εικαστικός επικαλείται λογοκρισία σχετικά με έναν από τους πίνακές της, εμπνευσμένο από τρανς καλλιτέχνιδα - «Σε μια εποχή που τα τρανς άτομα δέχονται επιθέσεις, φιμώνονται και κινδυνεύουν στις ΗΠΑ, η σιωπή δεν είναι επιλογή»
LIFO NEWSROOM
Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: «Δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος» - Οι αδελφές του αποκαλύπτουν για την τελευταία τους συνάντηση

«Στο τελευταίο του μήνυμα μου έγραψε ότι θα ξαναρχόταν στο Μπέρμιγχαμ» - Αποκάλυψαν πως η τελευταία τους συνάντηση ήταν στην αποχαιρετιστήρια συναυλία των Black Sabbath
LIFO NEWSROOM
Όζι Όσμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

Πολιτισμός / Όζι Όζμπορν: Το αντίο του Έλληνα κιθαρίστα που ήταν στο πλευρό του για 7 χρόνια - «Άλλαξες τη ζωή μου για πάντα»

«Ως κιθαρίστας, ήταν η ύψιστη τιμή της καριέρας μου να ηχογραφήσω ένα άλμπουμ και να περιοδεύσω μαζί σου σε όλο τον κόσμο για 7 χρόνια» έγραψε ο Gus G
LIFO NEWSROOM
Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Marvel, διαζύγια και πρώτα ραντεβού από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Fantastic Four: First Steps», το συζυγικό δράμα της Αλίκης Δανέζη-Κνούτσεν και το νέο crowdpleaser του δημιουργού των «Τέλειων Ξένων» είναι μερικές από τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα, με τις επανεκδόσεις να κλέβουν την παράσταση.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ