H πριγκίπισσα Σάρλοτ γίνεται δύο ετών και το παλάτι το γιορτάζει με μία νέα φωτογραφία

H πριγκίπισσα Σάρλοτ γίνεται δύο ετών και το παλάτι το γιορτάζει με μία νέα φωτογραφία Facebook Twitter
2

Την Τρίτη 2 Μαΐου η πριγκίπισσα Σάρλοτ κλείνει τα δύο και το παλάτι του Κένσινγκτον αποφάσισε να το γιορτάσει δίνοντας στη δημοσιότητα μία νέα φωτογραφία του νεότερου μέλους της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που έχει κλέψει καρδιές στο νησί.

Η φωτογραφία, που σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ έχει τραβηχτεί από τη μητέρα της και δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλεντον, δείχνει την νεαρή πριγκίπισσα στο σπίτι της οικογένειας, στο Νόρφολκ.

To παλάτι συνηθίζει να δημοσιεύει φωτογραφίες των μικρότερων μελών της οικογένειας τις ημέρες των γενεθλίων τους. Το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι, καθώς μερικές εβδομάδες μετά τη γέννηση της μικρής Σάρλοτ.

«Ελπίζουμε να σας αρέσει η φωτογραφία της πριγκίπισσας Σάρλοτ όσο και σε εμάς» τόνισε το παλάτι σε ανάρτησή του στο Twitter, ευχαριστώντας για τα υπέροχα μηνύματα και τις ευχές.

Όπως αναφέρει το BBC, η βασιλική οικογένεια του Δούκα και της Δούκισας του Κέιμπριτζ θα διοργανώσει πάρτι προς τιμήν των γενεθλίων της πριγκίπισσας Σάρλοτ.

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια και η Κέιτ Μίντλετον μοιράζεται τις καινούργιες της φωτογραφίες

Πολιτισμός / Η πριγκίπισσα Σάρλοτ γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια και η Κέιτ Μίντλετον μοιράζεται τις καινούργιες της φωτογραφίες

Το νεότερο μέλος της οικογένειας του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ κλείνει αύριο 2 Μαΐου τον πρώτο χρόνο της ζωής του
THE LIFO TEAM

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Σαλαμέ, Ρέιφ Φάινς και Ράντου Ζούντε από αύριο στους κινηματογράφους

Ο οσκαρικός διεκδικητής «Marty Supreme», το ωραιότατο και πολιτικά καίριο «28 Years Later: The Bone Temple», το βραβευμένο στη Μπερλινάλε «Kontinental 25» και το What Does that Nature Say to you» του Χονγκ Σανγκ-Σου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΚ - Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Πολιτισμός / Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν ενδείξεις ρωμαϊκού βιομηχανικού κέντρου στην Αγγλία

Η ανακάλυψη περισσότερων από 800 ακονόλιθων, που χρησιμοποιούνταν για το ακόνισμα όπλων, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις στη βόρεια Αγγλία τον τελευταίο αιώνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Κόντρα στο γενικότερο κλίμα κραξίματος τύπου "και τι μας νοιάζει εμάς, υπάρχουν και άλλα παιδιά, άλλοι πεινάνε και το Παλάτι τον χαβά τους" κτλπ. θα πω μονάχα: πολύ γλυκό κοριτσάκι, χρόνια της πολλά με υγεία και ευγνωμοσύνη (κάποτε) ναχει για την καλή ζωή που της δίνει ο Βρετανικός λαός και να μην δίνει και εκείνη δικαιώματα όμοια όπως οι γονείς της! Η ομοιότητα πάντως με την Βασίλισσα Ελισάβετ, την προγιαγιά της δηλαδή, θαρρώ πως είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!