H Lady Gaga κλαίει, οι διάσημοι εξοργίζονται, λυπούνται και απογοητεύονται με την ήττα της Χίλαρι

H Lady Gaga κλαίει, οι διάσημοι εξοργίζονται, λυπούνται και απογοητεύονται με την ήττα της Χίλαρι Facebook Twitter
5

Η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις αμερικανικές εκλογές είναι πλέον οριστική και τα συναισθήματα σε ολόκληρο τον πλανήτη ανάμικτα και αντιφατικά- από τεράστια χαρά μέχρι βαθιά απογοήτευση. Όπως ήταν φυσικό, τα social media έχουν κατακλυστεί από το πρωί με μηνύματα για τον 45ο -πλέον- πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και οι διάσημοι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον «χορό» των αντιδράσεων.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, πολλοί ήταν οι σταρ που δήλωσαν δημοσίως τις προτιμήσεις τους για τον έναν ή τον άλλο υποψήφιο, ενώ στην περίπτωση της Χίλαρι Κλίντον η καμπάνια στηρίχθηκε προς το τέλος της σε μεγάλο βαθμό στους celebrities που εμφανίζονταν μαζί της στις προεκλογικές ομιλίες- από την Lady Gaga μέχρι την Beyonce και τον Jay Z. Κάποιοι δε, όπως η Cher, o Bryan Cranston της σειράς «Breaking Bad», η κωμικός Amy Schumer και η Barbra Streisand είχαν δηλώσει μάλιστα πως σε περίπτωση που εκλεγεί ο Τραμπ θα μεταναστεύσουν.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Lady Gaga, που προεκλογικά είχε εκφράσει δημοσίων την στήριξή της στην Χίλαρι, να κλαίει μέσα στον αυτοκίνητό της μετά την είδηση του αποτελέσματος.

Την ίδια ώρα, περίπου στο ίδιος μήκος κύματος κινήθηκαν και οι αντιδράσεις άλλων διασήμων που μέσω μηνυμάτων σε Instagram και Twitter εκφράζουν από απορία και απογοήτευση μέχρι μίσος και απελπισία. 

A New Fire Is Lit ? We Never Give Up. ?We Never Give In' ??

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις

Goodnight.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης moby XⓋX (@moby) στις

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM
Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Superman, καρχαρίες και Νταλί από αύριο στους κινηματογράφους

Η πρώτη ταινία του αναγεννημένου διευρυμένου σύμπαντος της DC, ο υβριδικός μεταμεσονύκτιος χαβαλές του «Dangerous Animals» και το χιτσκοκικό «Spellbound», με την ονειρική σεκάνς ανθολογίας που σχεδίασε ο Σαλβαδόρ Νταλί, ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Πολιτισμός / Μάικλ Ντάγκλας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να ξαναπαίξω – Έπρεπε να σταματήσω»

Ο 80χρονος ηθοποιός και παραγωγός δηλώνει ότι είναι ευτυχισμένος μακριά από το κινηματογραφικό πλατό, μετά από σχεδόν 60 χρόνια αδιάκοπης δουλειάς – «Μου αρκεί να βλέπω τη σύζυγό μου να παίζει»
LIFO NEWSROOM