ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Γυναίκες που έγραψαν ιστορία γιορτάζονται σε ένα μεγάλο αφιέρωμα δια χειρός Youtube και ΟΗΕ

Γυναίκες που έγραψαν ιστορία γιορτάζονται σε ένα μεγάλο αφιέρωμα δια χειρός Youtube και ΟΗΕ Facebook Twitter
0

Γυναίκες που έγραψαν ιστορία γιορτάζονται σε ένα μεγάλο αφιέρωμα δια χειρός Youtube και ΟΗΕ Facebook Twitter

Το Youtube αποφάσισε να γιορτάσει μερικές από τις διασημότερες γυναικείες προσωπικότητες όλων των εποχών σε ένα μεγάλο αφιέρωμα που σκοπό έχει να δώσει δύναμη και να εμπνεύσει τις επόμενες γενιές θηλυκών youtubers και όχι μόνο.

"Αυτές είναι επτά γυναίκες που πάλεψαν για να ακουστεί η φωνή τους όπως τις ενσαρκώνουν επτά γυναίκες που βρήκαν τη δική τους φωνή μέσω του Youtube" ξεκινά το βίντεο "100 Years of Incredible Women" που κυκλοφόρησε χθες και παρουσιάζει youtubers να αποτίνουν φόρο τιμής σε ισάριθμες γυναίκες- είδωλα.

Katharine Hepburn, Madam C.J. Walker, Amelia Earhart, PAGU (Ratricia Rehder Galvao), Frida Kahlo, Marilyn Monroe και Yoko Ono "ξαναζωντανεύουν" δια χειρός Anna Akana, GloZell, Alexys Fleming, Jout Jout, Nilam, Em Ford και Kumamiki αντίστοιχα για να εμπνεύσουν, να κινητοποιήσουν, να γίνουν (ακόμη περισσότερο) γνωστές στο ευρύ κοινό, να γίνουν σημείο αναφοράς και να δώσουν δύναμη σε όλες τις γυναίκες παγκοσμίως.

Γυναίκες που έγραψαν ιστορία γιορτάζονται σε ένα μεγάλο αφιέρωμα δια χειρός Youtube και ΟΗΕ Facebook Twitter

Το συγκεκριμένο project πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον ΟΗΕ και θα διαρκέσει περίπου έναν χρόνο. "Το Youtube ήταν πάντοτε μια πλατφόρμα μέσω της οποίας γυναίκες όλων των ηλικιών μπορούσαν να εκφραστούν και να μιλήσουν για τις δικές τους προσωπικές ιστορίες. Μέσω του παγκόσμιου προγράμματος Youtube Spaces και της συνεργασίας μας με το UN, στοχεύουμε να ενδυναμώσουμε τις φωνές των γυναικών στο Youtube και σε όλο τον κόσμο" αναφέρει η Susan Wojcicki, διευθύνων σύμβουλος του Youtube.

Ο Μάρτιος είναι και επίσημα ο μήνας των γυναικών, γι' αυτό και η πρεμιέρα όλου αυτού αποφασίστηκε να γίνει τώρα. Το "100 Years of Incredible Women" φιλοδοξεί να διευρύνει τους ορίζοντές μας σχετικά με τις γυναίκες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην ιστορία, εμβαθύνοντας στις ζωές τους κι ενημερώνοντας σχετικά με τη δράση τους, την προσωπικότητά τους και το ρόλο που έπαιξαν η κάθε μια στην εποχή της.

Πολιτισμός
0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ