Γουίλ Σμιθ: Ο «πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ έπειτα από 20 χρόνια

Γουίλ Σμιθ: Ο «πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ έπειτα από 20 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ: EPA
0

Ο Γουίλ Σμιθ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει νέο στούντιο άλμπουμ με τίτλο «Based on a True Story», το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τις 28 Μαρτίου.

Ο Αμερικανός ηθοποιός, ράπερ και παραγωγός κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα τα τραγούδια «First Love», «Beautiful Scars», «Tantrum», «Works of Art» και «You Can Make It». Το άλμπουμ, το πρώτο του Σμιθ μετά από 20 χρόνια, περιλαμβάνει ακόμη εννέα τραγούδια. Το 2005 είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ «Lost and Found».

Ο DJ Jazzy Jeff με τον οποίο ο Γουίλ Σμιθ εμφανίστηκε πρώτη φορά στη μουσική σκηνή και η Simone τον συνοδεύουν στο πρώτο τραγούδι «Int. Barbershop Day». Η Teyana Taylor συνεργάζεται με τον ράπερ για το «Hard Times». Ο Jac Ross συμετέχει στο τραγούδι «Bulletproof».

Ο Σμιθ μπήκε πρόσφατα στον κόσμο του TikTok για να γιορτάσει την ανακοίνωσή της ημερομηνίας κυκλοφορίας του άλμπουμ. Χθες δημοσίευσε βίντεο αναδημιουργώντας μια εμβληματική στιγμή της σειράς «Fresh Prince of Bel-Air» με την πρώην συμπρωταγωνίστριά του Tatyana Ali.

Οι δυο τους συμμετείχαν στο χορευτικό trend «Anxiety», ένα αφιέρωμα σε μια σκηνή στην οποία ο χαρακτήρας της Ali, Ashley Banks, χορεύει στο δωμάτιό της με ακουστικά, χωρίς να γνωρίζει ότι ο χαρακτήρας του Σμιθ μιμείται τις κινήσεις της. Στο βίντεο εμφανίζεται και η ράπερ Doechii και χορεύει υπό τους ήχους της επιτυχίας της, Anxiety». Ο Σμιθ έγραψε στη λεζάντα: «Περίμενα 35 χρόνια για να γίνει τάση αυτός ο χορός» συνδυάζοντας το παρελθόν και το παρόν.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤ' ΑΡΝΤΑΝΙΑΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΣΤΑ ΓΑΛΛΙΑ

Πολιτισμός / Βρέθηκαν τα οστά του ντ’ Αρτανιάν; Ο ήρωας των «Τριών Σωματοφυλάκων» ξανά στο προσκήνιο

Δείγμα από τα λείψανα έχει ήδη σταλεί για ανάλυση στη Γερμανία - Εάν επιβεβαιωθεί η ταυτότητά του, πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες αρχαιολογικές ανακαλύψεις
THE LIFO TEAM
Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Διεθνή / Μια σφουγγαρίστρα με γυαλιά έγινε η πιο απρόσμενη παρτενέρ του Ryan Gosling

Ο Ryan Gosling είπε ότι στα γυρίσματα του Project Hail Mary ένιωσε τόσο μόνος, ώστε οι σκηνοθέτες Phil Lord και Christopher Miller τού έφτιαξαν μια «mop friend» με το όνομα Moppy Ringwald, η οποία εμφανίζεται τελικά και για λίγο στην ταινία.
THE LIFO TEAM
Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Πολιτισμός / Το πορτρέτο της Lily Allen από το West End Girl μπήκε στην National Portrait Gallery

Το πορτρέτο της Lily Allen από τη Nieves Gonzalez, που χρησιμοποιήθηκε ως εξώφυλλο του West End Girl, εκτίθεται πλέον στη National Portrait Gallery του Λονδίνου για έναν χρόνο, σηματοδοτώντας και την πρώτη παρουσία της ζωγράφου σε μεγάλο βρετανικό δημόσιο ίδρυμα
THE LIFO TEAM
ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟΙ ΝΑΥΑΓΙΑ

Πολιτισμός / Ιδρύονται δύο νέοι επισκέψιμοι ενάλιοι αρχαιολογικοί χώροι στους Φούρνους Κορσεών - Αυτά τα ναυάγια εντάσσονται

Το υπουργείο Πολιτισμού έχει θέσει στις προτεραιότητές του «την προστασία, την ανάδειξη και την αξιοποίηση της ενάλιας πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας»
THE LIFO TEAM
ΒΑΙΑΝΑ LIVE ACTION ΠΡΩΤΟ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΕΙΛΕΡ

Πολιτισμός / Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της live-action «Βαϊάνα» – Με Ντουέιν Τζόνσον στον ρόλο του Μάουι

Το τρέιλερ βρίσκει τη νεαρή ηρωίδα να ονειρεύεται έναν κόσμο πέρα από τον ύφαλο του νησιού της, Μοτούνουι, πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για να εντοπίσει τον Μάουι
THE LIFO TEAM
Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Πολιτισμός / Η Αντιγόνη δεν γερνάει ποτέ γιατί ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να της μοιάζει

Με αφορμή τέσσερις νέες σκηνικές εκδοχές της μόνο στη Νέα Υόρκη μέσα στο 2026, η Αντιγόνη επιστρέφει ξανά στο τώρα ως το έργο που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο τι συμβαίνει όταν η εξουσία χάνει το όριό της και ο κόσμος βγαίνει από τη θέση του.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ